Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

zamiennik kawy?

04 lip 2013 - 19:23:22

również polecam zieloną herbatę :)

zamiennik kawy?

04 lip 2013 - 19:23:40

Napój z guarany działa lepiej niż kawa. I nie wypłukuje magnezu tak bardzo jak kawa^^

zamiennik kawy?

05 lip 2013 - 08:55:38

Biała herbata

zweryfikowana
Moderator

zamiennik kawy?

05 lip 2013 - 08:58:29

Kup sobie musujące tabletki z guaraną.

zamiennik kawy?

05 lip 2013 - 09:08:20

Cytat
pinezka_86
zielona herbata, yerba mate

zamiennik kawy?

05 lip 2013 - 09:11:00

Polecam Plusssz z żeń szeniem :)
Chyba tylko dzięki niemu zdałam wszystkie egzaminy :)

zamiennik kawy?

05 lip 2013 - 09:12:36

Na mnie kawa działa odwrotnie,chce mi się spać i zaczyna boleć głowa :D

Ale chętnie poczytam :))

zamiennik kawy?

05 lip 2013 - 14:28:45

Zielona herbata, ale nie każda. Wiele herbat zielonych ma dziwny aromat. Moim zdaniem klasyczną, prawdziwą herbatą do kupienia bez większych problemow w sklepach jest Yunan (zielony kartonik).

zamiennik kawy?

05 lip 2013 - 14:35:11

Najlepsza jest kawa z ekspresu, i najlepiej espresso:)) taka naprawdę dobrze smakuje:)
Poza tym mocna herbata działa ma podobno więcej pobudzających właściwości niż kawa, a poza tym szczerze polecam zieloną herbate:)))

zamiennik kawy?

05 lip 2013 - 14:36:42

Kawa tak naprawdę nie pobudza, jak to przedstawia się w reklamach itp. Owe pobudzenie to bardzo krótkotrwały stan, który nic nie daje.
Aby dodać siebie sił po prostu zmień dietę a do tego ćwicz. Jak wrócisz z pracy, ze szkoły a masz jeszcze coś do zrobienia to po prostu zrób kilka skłonów, podskoków, przysiadów, zjedz coś lekkiego i pożywnego. Podniesiesz ciśnienie, krew uderzy Ci do głowy i się pobudzisz ;]

zamiennik kawy?

05 lip 2013 - 14:39:31

Cytat
modystka
Kawa tak naprawdę nie pobudza, jak to przedstawia się w reklamach itp. Owe pobudzenie to bardzo krótkotrwały stan, który nic nie daje.
Aby dodać siebie sił po prostu zmień dietę a do tego ćwicz. Jak wrócisz z pracy, ze szkoły a masz jeszcze coś do zrobienia to po prostu zrób kilka skłonów, podskoków, przysiadów, zjedz coś lekkiego i pożywnego. Podniesiesz ciśnienie, krew uderzy Ci do głowy i się pobudzisz ;]
A u mnie jest inaczej. JA od zawsze zdrowo się odżywiam i ćwiczę regularnie ale mimo wszystko bez kawy czuje się kiepsko. Przy czym jak ja wypiję kawę rano to przynajmniej przez pół dnia jestem nieźle pobudzona:)

zamiennik kawy?

08 lip 2013 - 16:53:14

mnie energii dodają tabletki (figura extraslim) - one generalnie są do brania przed ćwiczeniami, pomagają też spalać tłuszcz, ale czasami łykam je rano, jak czuję, że mocna herbata (ma sporo kofeiny - możesz nią zastąpić lekką kawę) to będzie za mało

zamiennik kawy?

09 lip 2013 - 00:28:05

ja tez pije herbatę, ktoś juz wyżej mówił o figurze, ja zamiast tych tableke poprostu pije figura detox, teina robi swoje i na mnie dziala, ale wiem, ze nie na kazdego, wiec sprobuj sobie. To dobrze pobudza i zdrowe jest :)

zamiennik kawy?

16 sie 2013 - 15:16:47

woda :)

zamiennik kawy?

16 sie 2013 - 15:29:55

Biala herbata-daje najdelikatniejszy napar, ale ma najwiecej teiny lub yerba mate

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

przepis na sałatke pomozcie