gorący temat
Ksalol 1mg/Alprazolam Größte Rabatt
godzinę temu
kaufen REINER MDMA-FELSENKRISTALL – LABORGEPRÜFT
godzinę temu
godzinę temu
Korekcja laserowa astygmatyzmu
dzisiaj o 11:06
wczoraj o 19:22
24.02 o 23:39
1.03 o 11:51
2.09 o 17:09
22.02 o 11:27
domowe maseczki na zniszczone włosy
23.10 o 16:06
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
TRWAŁA farba do włosów
TRWAŁA farba do włosów
Szukam dobrej farby, która nie spłukuje się szybko z włosów ... Uzywalam juz kilku i ciagle jestem niezadowolona bo kolor blaknie :/ Farbuje na ciemny brąz... Polecacie jakas?
Taki kolor:
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2009-09-05 20:15 przez KreujeWlasneJa.
TRWAŁA farba do włosów
farby z Palette długo trzymają kolor
TRWAŁA farba do włosów
na Palatte napewno sie nie zdecyduje, bo strasznie niszcza wlosy :/
TRWAŁA farba do włosów
wiesz ja używałam palette ciemny brąz wychodził czarny po kilku myciach ładniejszy i trzymał mi ponad 4miesiące chodz myłam codziennie a pisało do 24myc
TRWAŁA farba do włosów
oj Garniera mialam i bylam z niej najbardziej niezadowolona z teraz uzywalam wellatone i jest srednia..
TRWAŁA farba do włosów
garnier jest do d... ja maluje czerwieniami i te kolory wyplukuja sie najszybciej... nawet fryzjerskie, gora dwa tygodnie. paleta terzyma miesiac i nie niszczy wlosow jak sie Pantene szmponu uzywa
TRWAŁA farba do włosów
Ja ostatnio dwa razy robilam na karmel wlosy u fryzjerki i mi sie splukuje i wychdozi zoltawy przez to!Jakis jasny braz moze zrobię, tylkojakiej farby uzyc?Palette trzyma,ale jest straszna...garnier mi zniszczyl wlosy, L'oreal jest drazniacy i tez niszczy. Nie wiem juz co jest dobre...
TRWAŁA farba do włosów
kazda farba ci kiedys zblaknie, bo nie farbuje sie włosow raz na całe życie
jezeli chcesz mega trwala farbe to polecam Palette ale uwaga! nie te z serii Radiance czy np jakies takie Brillance bo te kolory mimo ze niby raklamowane jako trwale, bardzo szybko sie zmywaja, ale najzwyklejsze Palette (mam nadzieje ze wiesz, o co mi chodzi). tylko z tymi farbami sa takie jajca ze kiedys sie farbnelam na braz zeby wyrownac kolor do naturalnych wlosow i kiedy PO ROKU chcialam zaszalec z rudym, to farba zlapala mi tylko wlosy tam, gdzie byly odrosty, a nie tam gdzie byla kladziona rok wczesniej brazowa wiec jak widzisz te farby sa az za bardzo trwale;]
Cytat
Sihaja
garnier jest do d... ja maluje czerwieniami i te kolory wyplukuja sie najszybciej... nawet fryzjerskie, gora dwa tygodnie. paleta terzyma miesiac i nie niszczy wlosow jak sie Pantene szmponu uzywa
fryzjerzy najczesciej stosuja zwyczajne farby, wiec szalu nie ma
a Garnier wypuscil niedawno taka rozowa serie bez amoniaku, wiec mozesz wyprobowac skoro mowisz ze ci sie wlosy zniszczyły.. albo przestan farbowac^^
aaa i jeszcze takie info: Garnier jest marka podlegająca pod Loreal'a taka jego tansza wersja, wiec nie wymagajcie za duzo
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2009-09-05 20:39 przez kasssieczka.
TRWAŁA farba do włosów
Garnier bardzo szybko się wypłukuje. może Casting L'OREAL ?
TRWAŁA farba do włosów
TRWAŁA farba do włosów
no tak ja wiem ze nie na cale zycie, ale mi farba blaknie juz po paru myciach A co do tych palette, to fryzjerka mi mowila wlasnie ze ten kolor strasznie trudno sciagnac z wlosow i nie poleca tej farby
TRWAŁA farba do włosów
ja używałam różnych, od Palette włosy mi wypadały!, Loreal włosy juz tak nie wychodziły mi z głowy i kolor trzymał bardzo długo, choć zawsze wychodził dwa tony ciemniejszy od tego na opakowaniu, czyli z ciemnego brązu wychodził czarny, najbardziej pasowała mi Safira, początkowo kolor lekko się wypłukuje ale później trzyma że ho! ho!
TRWAŁA farba do włosów
Cytat
kasssieczka
a Garnier wypuscil niedawno taka rozowa serie bez amoniaku, wiec mozesz wyprobowac skoro mowisz ze ci sie wlosy zniszczyły.. albo przestan farbowac^^
aaa i jeszcze takie info: Garnier jest marka podlegająca pod Loreal'a taka jego tansza wersja, wiec nie wymagajcie za duzo
Wiem, że Garnier jest L'Oreala :>
Nie przestane farbowac, bo moj naturalny to taki mysi ciemny blond, nieladny. Co z tego,ze uzyję teraz szamponu skoro on to juz w ogole mi nie zlapie farbowanych. Najpierw musze zrobic farbą,a pozniej juz odrosty dopelniac szamponem o podobnym kolorze,a najlepiej takim samym.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2009-09-05 20:45 przez Canditti.
TRWAŁA farba do włosów
no wiem^^ dlatego tez tylko jesli chcesz miec hiper-super-mega trwaly kolor farbuj Palette.. a jak nie to trzeba sie niestety bawic co jakis czas z poprawianiem koloru^^ farbuj zwykla farba i ewentualnie uzywaj co jakis czas szamponetki zeby ozywic kolor, nie zniszczy ci tak włosów
Cytat
Canditti
Cytat
kasssieczka
Wiem, że Garnier jest L'Oreala :>
Nie przestane farbowac, bo moj naturalny to taki mysi ciemny blond, nieladny. Co z tego,ze uzyję teraz szamponu skoro on to juz w ogole mi nie zlapie farbowanych. Najpierw musze zrobic farbą,a pozniej juz odrosty dopelniac szamponem o podobnym kolorze,a najlepiej takim samym.
hmmm.. no to faktycznie masz niezle przeboje z tymi farbami^^ chyba bedziesz musiala sie jednak nadal tak bawic ale jesli jest efekt to chyba warto
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2009-09-05 20:50 przez kasssieczka.