Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

FRYZURA I KOLOR POMOZCIE

21 lut 2015 - 09:27:46

Hej kochane proszę o radę z natury mam czarne brwi i od kilku lat nasze czarne długie włosy mam okrągłą twarz proszę doradcę mi nowa fryzurę i może jakiś ciekawy psujący do mnie kolorek wlosow

FRYZURA I KOLOR POMOZCIE

21 lut 2015 - 09:43:58

jakiś brąz albo mahoń może ? :) no i skrócić zdecydowanie :)
jakoś tak

FRYZURA I KOLOR POMOZCIE

21 lut 2015 - 09:59:20

Oj zdecydowanie zmień kolor włosow .Czarne bardzo cie postarzają. Czarny kolor włosow tak naprawdę niewielu kobietom pasuje :) Tobie nie .Włoski podetnij i jakiś brązik napewno .

FRYZURA I KOLOR POMOZCIE

21 lut 2015 - 11:25:31

A czy do moich brwi będzie pasować.?naprawdę tyle lat już nasze ze aż się boje zmian i niewiem co z nimi zrobić możecie jakies fryzurki dla mojej budzi dodać i kolorki będę wdzięczna za każda radę co do fryzurki która tam ani dala myślę ze za krótkie chyba .? Sama już niewiem a chce coś zmienić

FRYZURA I KOLOR POMOZCIE

21 lut 2015 - 11:40:17

niby chcesz zmian, a tak serio to nie chcesz. Jakie masz naturalne włosy? Czarne? Pewnie nie.

kolor myślę taki:
a fryzurkę taką jak pokazałam wcześniej. Ewentualnie brąz ciemny. Nic nie wygląda tak sztucznie jak czarne włosy. Poza tym te twoje brwi są kiepsko wyregulowane, źle dobrany kształt do kształtu twarzy.
A co do długości to oczywiście nie muszą być tak krótkie, zmian możesz dokonywać stopniowo, ale zdecydowanie ich potrzebujesz.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-02-21 11:42 przez nicolenkaa.

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 3/5

FRYZURA I KOLOR POMOZCIE

21 lut 2015 - 11:44:32

Dawaj grzywke, uwielbiam grzywki u kobiet

FRYZURA I KOLOR POMOZCIE

21 lut 2015 - 11:48:13

Zmian chce tylko niechce wyglądać gorzej niż teraz:) co do brwi może i źle ale szczerze nie umiem inaczej a na kosmetyczke zwyczajnie mnie niebstac

Naturalny mój kolor to bardzo ciemny brąz

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-02-21 11:49 przez wanilia1153.

FRYZURA I KOLOR POMOZCIE

21 lut 2015 - 11:58:10

regulacja brwi u kosmetyczki kosztuje około 10zł. To nie są duże pieniądze, a warto. Pójdziesz raz, zobaczysz jak powinny wyglądać, a potem będziesz robić to sama :) Ewentualnie poczytaj o doborze kształtu brwi do kształtu twarzy.

Co do koloru - zazwyczaj natura się nie myli i dobrze nam w naszych kolorach naturalnych :) Spróbuj brązu ciemnego. Może uda ci się przestać farbować?
A co do długości to jak nie spróbujesz to nie dowiesz się w czym ci dobrze :)

Zmień kolor, podetnij włosy i zobaczysz ci taka zmiana ci wystarcza. Ja jednak zmieniłabym długość bo teraz te włosy cię przytłaczają. Wyglądają jak włosy nieuczesanej lalki. Sztywne, matowe, splątane.

FRYZURA I KOLOR POMOZCIE

21 lut 2015 - 12:03:03

proponuję zmianę koloru na brąz, jakiś ciemniejszy może być :) ten kolor wygląda bardzo nienaturalnie

FRYZURA I KOLOR POMOZCIE

21 lut 2015 - 12:17:03

O ile dobra kosmetyczka

napewno zastosuje się do rady i dziękuję bardzo:) na dzień dzisiejszy zabiore się za kolor rozjasnie ciut i myślę nad mahoniem jak będzie bardzo źle to wejdę w brąz a potem wizyta u fryzjera :)

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-02-21 12:17 przez wanilia1153.

FRYZURA I KOLOR POMOZCIE

21 lut 2015 - 12:21:52

Sama to tylko zniszczysz włosy i nie wyjdzie równomiernie na czarnej farbie tym bardziej ze farbujesz lata .Idz do fryzjera ,zrob dekoloryzacje ,fryzjerka dopasuje ci rozjaśniacz stosowny do stanu twoich włosów .Sama zrobisz tylko dziadostwo na głowie i znowu skończy się czarna farba.Albo farbą brązową która i tak wyjdzie ci na włosach czarno prawie .I nic się nie zmieni tylko będziesz miała bardziej zniszczone włosy.

Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-02-21 12:24 przez filipekkrol.

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

FRYZURA I KOLOR POMOZCIE

21 lut 2015 - 12:34:36

A ja myślę,że wystarczy jak będziesz nosić jaśniejsze buty.

FRYZURA I KOLOR POMOZCIE

21 lut 2015 - 13:10:36

Rozjasnialam już kiedyś sama a raczej znajoma i wyszło tak

FRYZURA I KOLOR POMOZCIE

21 lut 2015 - 13:43:32

super ten kolor z tego zdjecia wyzej o wiele lepiej niz w czarnych

FRYZURA I KOLOR POMOZCIE

21 lut 2015 - 13:47:54

Dziękuję bardzo to spróbuje zrobić podobny :)

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

włosy na keratynę co sądzicie