wczoraj o 8:44
Jaki najlepszy materac do spania
wczoraj o 8:42
wczoraj o 8:41
Golden Retriever Problem Wychowawczy !
11.02 o 14:32
11.02 o 13:25
11.02 o 13:15
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
1.03 o 11:51
domowe maseczki na zniszczone włosy
23.10 o 16:06
24.02 o 23:39
22.02 o 11:27
2.09 o 17:09
POMOCY BARDZO ZNISZCZONE WŁOSY
Witam jestem załamana mam bardzo zniszczone włosy dwa miesiace temu podciełam i to nawet sporo ale to nie pomogło stosuje też szampony,odżywki na zniszczone włosy ale marne są efekty chyba bym musiał się ściąć na łyso ;/ macie jakieś może domowe sposoby jakies maseczki czy płukanki na włosy ? może jakiś sprawdzony kosmetyk?
jak potrzebują nawilżenia to jak zawsze polecam olejki do włosów rycynowy, amla, kaktusowy, sesa, z czarnuszki itd. itd.
maseczka z żółtka i miodu, a do tego nafta kosmetyczna czy olejek rycynowy
stosuje olejek arganowy.A tą maseczkę wypróbuje napewno
Mnie wypadaja garsciami. Pusza sue.elekryzuja.wygladaja jak siano.mam burze hormonow po porodzie.kupilam ampulki z mariona wacniajace.szampon arginin resist i odzywke.skrzyp.mam nadzieje ze nie bede lysa
kurcze mi też zaczeły wypadać ehh ...
Rekonstruktor i puzniej odzywka profesjonalnej formy JOICO ,trochę kosztuje ale jeśli cos ma ci poprawić włoski to tylko to.Poza tym zadbaj o diete warzywa owoce itd. ,na wzmocnienie cebulek i ogolnie na stan włosow.
Cytat
filipekkrol
Rekonstruktor i puzniej odzywka profesjonalnej formy JOICO ,trochę kosztuje ale jeśli cos ma ci poprawić włoski to tylko to.Poza tym zadbaj o diete warzywa owoce itd. ,na wzmocnienie cebulek i ogolnie na stan włosow.
A jaki polecasz Rekonstruktor ztejsamej fimry JOICO ?
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-02-20 16:05 przez wioleta585.
mój patent:
1. vitapil -tabletki, bo tak jak wam zaczely mi wlosy leciec
2. zamiast odżywki - maska na włosy
3. olejek arganowy
4. ochrona przed prostowaniem
5. włosy spłukuję zimną wodą i suszę na "zimno"
Moje włosy:
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-02-20 16:15 przez meape.
Używałam kiedyś maski z WAX ale po niej miałam włosy jak siano ;/ od dzis bede suszczyc na zimno włosy
wax to jedno wielkie dzaidostwo ,przereklamowane ,płukaj włosy po myciu zawsze w zimnej wodzie zamykasz wtedy łuske włosa .Cytat
wioleta585
Używałam kiedyś maski z WAX ale po niej miałam włosy jak siano ;/ od dzis bede suszczyc na zimno włosy
Cytat
filipekkrol
tu jest cały zestaw a w prywatnej wysle ci link poczytaj sobie
ooooo super dzięki

Naprawde warto ,zamiast bawic się w badziejstwa i wydawac kase na non stop nowe specyfiki to lepiej dac raz a kupic cos pozadnego fryzjerskiego .Cytat
wioleta585
Cytat
filipekkrol
ooooo super dzięki
Ja po tym joico ,miałam włosy jak z reklamy tv poważnie az znajome zwracały uwagę .Teraz kupuje tylko odzywke i za nic bym nie zmieniła
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-02-20 16:15 przez filipekkrol.
Cytat
filipekkrol
Naprawde warto ,zamiast bawic się w badziejstwa i wydawac kase na non stop nowe specyfiki to lepiej dac raz a kupic cos pozadnego fryzjerskiego .Cytat
wioleta585
Cytat
filipekkrol
ooooo super dzięki
No i raczej na pewno tak zrobię i zakupię sobie ten zestaw
Zrób tak ,ja tez kiedyś wydawałam kase na pierdoły waxy ,olejki itd. itd. i nic nie dało jak policzyłam wszystko to się za głowe złapałm.Kupiłąm zestaw i az oniemiałam jakie miałam włosy.Owszem koncowki i tak były do podcięcia ,ale reszta włosow jak z reklamy tv.Rewelacja teraz sama odzywka mi wystarczy .Cytat
wioleta585
Cytat
filipekkrol
wioleta585
Cytat
filipekkrol
ooooo super dzięki
No i raczej na pewno tak zrobię i zakupię sobie ten zestaw
Na pewno włosy dla kobiety to bardzo wazną sprawa i postanowiłąm nie oszczedzac sobie na włosach .Wolę wydac troche pieniedzy ale wyglądac sensownie

Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-02-20 16:20 przez filipekkrol.