Co zrobić, gdy atak paniki się zaczyna
10.03 o 12:21
9.03 o 14:04
9.03 o 14:00
7.03 o 14:09
Kursy angielskiego dla handlowców
6.03 o 9:09
Jak skutecznie uczyć się angielskiego prawniczego
5.03 o 14:16
24.02 o 23:39
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
domowe maseczki na zniszczone włosy
23.10 o 16:06
1.03 o 11:51
22.02 o 11:27
2.09 o 17:09
POMOCY BARDZO ZNISZCZONE WŁOSY
zainteresowałyście mnie tym JOICO.
ale strasznie to drogie, może jednak sie skuszę na taki zestaw - jak efekt ma być spektakularny ;-)
ja do tej pory używałam maski MATRIX
Cytat
meape
ale strasznie to drogie, może jednak sie skuszę na taki zestaw - jak efekt ma być spektakularny ;-)
Właśnie też się bardzo tym zainteresowałam

No i dlatego jest takie drogie .Ale wierzcie mi warto .Używałam tego osobiście nie ze ktoś ,włosy miałam jak z reklamy praktycznie po pierwszym zabiegu od razu,a miałam rozjaśniane rozjaśniaczem 3 razy pod rząd na to farba skandynawski blond.więc możecie sobie wyobrazić stan moich włosów.Owszem pare cm musiałam podciąć ale reszte włosow uratowałam.Przeczytałam kiedyś takie słowa jeśli joico nie pomoze to można z czystym sumieniem włosy sciąc.Naprawde rewelacja i jak pisałam lepiej wydac więcej kasy na jedna porządną rzecz niż na pierdoły które i tak nic nie pomogą.Cytat
wioleta585
Cytat
meape
Właśnie też się bardzo tym zainteresowałamwidziałam ma bardzo pozytywne komentarze
Polecam blog www.anwen.pl. Na pierwszy rzut oka za dużo wiadomosci, ale jak troche poczytasz i wyciągniesz podstawowe wnioski to potem już gładko pójdzie. Przede wszystkim metodą prób i błędów musisz ustalic rodzaj włosa, od wysoko porowatych do nisko. Wtedy łatwo będzie wzorowac się na gotowych planach pięlęgnacji.
Ja mam kręcone włosy, które chłoną wilgoc, więc jak się nie myle wysokoporowate. Pielegnacje zaczęłam od olejowania oliwą z oliwek, potem dodałam olej rycynowy na zagęszczenie, ale tylko na skóre, bo wysusza końcówki. Fakt, ciężko się zmywa, a taka pielegnacja nie trwa tydzien czy dwa, raczej miesiące, ale efekt opłacił sie Zaczęły wyrastac nowe włosy. Do tego piłam drożdże rozpuszczone w mleku. Unikaj szamponów silikonowych, po nich nawet pianka niechce mi sie wchłaniac. Na końcówki dziewczyny chwalą sobie olejek z Marionu, a odzywki i maski z kallosa lub z placenty. Popieram zdanie koleżanek, włosy nie lubią goracego powietrza i gorącej wody, a na noc najlepiej zaplatac je w warkocz.Aha taką szybką, tanią i naturalną odżywką często okazuje sie laminowanie żelatyną
Jest tego dużo, dużo więcej i wcale nie musisz używac drogich profesjonalnych kosmetyków. Ja trzymam sie już od nich z dala.
Stosując odpowiednią diete i suplementy należy pamietac ze do włosów wszystko dociera na końcu.
Życzę dużo cierpliwości, która przy włosach popłaca, z resztą zobaczysz na zdjęciach jakie efekty uzyskały inne dziewczyny.
P.S. Używałam matrixa, przez dłuższy czas- całej serii. Na moich wlosach nie działała jak należy. Jeżeli ktoś chce uzyskac szybki efekt WOW! przed wyjściem to polecam szampon beaver, po dwóch myciach włosy błyszczą się jak tafla wody.
mi też ostatnio strasznie wypadają, a już było lepiej przez pewien czas ..., podobno teraz taki czas i wielu kobietom mogą leciećCytat
wioleta585
kurcze mi też zaczeły wypadać ehh ...
ja też miałam strasznie zniszczone włosy...musiałam je sciąć niestety na bardzo krótko tak mi fryzjerka mówiła...bo inaczej włosy były by takie same....używam odżywki wax i wciere Jantar z bursztynem i rosną mi ładne,zdrowe włoski
mi na suche włosy pomogła terapeutyczna maska na włosy z soją od Mythos. A próbowałam już chyba wszystkiego, tą maseczkę poleciła mi koleżanka, zachwalając skład. Cena też jest całkiem spoko
Cytat
listek5s
ja też miałam strasznie zniszczone włosy...musiałam je sciąć niestety na bardzo krótko tak mi fryzjerka mówiła...bo inaczej włosy były by takie same....używam odżywki wax i wciere Jantar z bursztynem i rosną mi ładne,zdrowe włoski
Na mocno zniszczone włosy ścięcie to najlepszy sposób, a potem dobrze dobrana pielęgnacja. Postawiłam bym na właściwości pereł

Gdzie można kupić cały zestaw Joico? Słuszałam dużo dobrego o tych kosmetykach. Mój fryzjer bardzo polecał. Ktoś pomoże? Jakieś linki? Proszeee
Jeśli mieszkasz w Krakowie to radzę się wybrać do Kaczmarzyka - pracował nad moimi włosami, w zasadzie odmienił je w kilka wizyt, ale to też kwestia taka, w jakiej dokładnie kondycji znajdują się Twoje włosy.
Noo olejek rycynowy czy arganowy fajnie regenerują włosy, postaw na jakies naturalne kosmetyki, bo w takich "normalnych" jest dużo silikonu zazwyczaj i to wcale nie pomaga ;/ a najlepiej wybierz sie do fryzjerki po poradę
Cytat
filipekkrol
Zrób tak ,ja tez kiedyś wydawałam kase na pierdoły waxy ,olejki itd. itd. i nic nie dało jak policzyłam wszystko to się za głowe złapałm.Kupiłąm zestaw i az oniemiałam jakie miałam włosy.Owszem koncowki i tak były do podcięcia ,ale reszta włosow jak z reklamy tv.Rewelacja teraz sama odzywka mi wystarczy .Cytat
wioleta585
Cytat
filipekkrol
Naprawde warto ,zamiast bawic się w badziejstwa i wydawac kase na non stop nowe specyfiki to lepiej dac raz a kupic cos pozadnego fryzjerskiego .Cytat
wioleta585
Cytat
filipekkrol
tu jest cały zestaw a w prywatnej wysle ci link poczytaj sobie
ooooo super dzięki
No i raczej na pewno tak zrobię i zakupię sobie ten zestaw
Na pewno włosy dla kobiety to bardzo wazną sprawa i postanowiłąm nie oszczedzac sobie na włosach .Wolę wydac troche pieniedzy ale wyglądac sensownieA nie pakować na włosy dziadostwa i wyglądac jak czupiradło
Oszczedzic mogę na czym innym a nie na kondycji włosow.
Joico

Dla mnie WAX to najgorsze co może być. Mam włosy cienkie, rzadkie a do tego puszące sie i plączące. Po tych wszystkich waxach miałam jeden wielki kołtun na glowie. Ja polecam od siebie nową serię Elseve z olejkami ale to raczej dla włosów nie jakoś mocno zniszczonych tylko jak ktoś ma takie sianowate. U mnie je ładnie wygładza i super się rozczesują. Także jak ktos chwilowo nie ma pieniążków na droższe kosmetyki to warto spróbować O Joico też słyszałam same superlatywy ale akurat mi na razie nie potrzeba
Co do bloga anwen - jest świetny ale moje włosy z naturalną pielęgnacją się nie lubią. Stosowałam uparcie jej przepisy a na głowie miałam jeden wielki puch a przy czesaniu wydzierałam masę włosów. Przy delikatnych włosach chyba lepszy jest lekki szampon, odżywka lub maska i olejek na końcówki
Od zawsze poszukuję dobrych kosmetyków, które poprawiłyby kondycję moich suchych, wypadających, dziwnie sterczących (puszących się?) ale grubych włosów. U mnie sprawdza się zestaw ze zdjęć
Może nie jest idealnie bo chyba taki już urok moich włosów ale dzięki tym kosmetykom wyglądają estetyczniej, są miękkie i dosyć miłe w dotyku.
Kupiłam też ampułki do wypadających włosów firmy Farmona - Radical. Pierwsze wrażenia bardzo dobre ale niestety jestem okrutnie niesystematyczna
Masz całkowitą rację WAX to jedno wielkie dziadostwo ,rozmawiałąm na ten temat w aptece.Zero składników naprawdę odżywczych jedna wielkia chemia ,sztuczne zmiękczacze włosa które ze zdrowiem nie maja nic wspolnego.Przereklamowane dziadostwo szkoda na to pieniędzy .Cytat
skarbek2012
Dla mnie WAX to najgorsze co może być. Mam włosy cienkie, rzadkie a do tego puszące sie i plączące. Po tych wszystkich waxach miałam jeden wielki kołtun na glowie. Ja polecam od siebie nową serię Elseve z olejkami ale to raczej dla włosów nie jakoś mocno zniszczonych tylko jak ktoś ma takie sianowate. U mnie je ładnie wygładza i super się rozczesują. Także jak ktos chwilowo nie ma pieniążków na droższe kosmetyki to warto spróbowaćO Joico też słyszałam same superlatywy ale akurat mi na razie nie potrzeba
![]()
Co do bloga anwen - jest świetny ale moje włosy z naturalną pielęgnacją się nie lubią. Stosowałam uparcie jej przepisy a na głowie miałam jeden wielki puch a przy czesaniu wydzierałam masę włosów. Przy delikatnych włosach chyba lepszy jest lekki szampon, odżywka lub maska i olejek na końcówki