Obecnie rozmawiamy o:

remont łazienki

wczoraj o 20:02

implant stomatologiczny czy most

przedwczoraj o 14:22

Buty śniegowce w góry

przedwczoraj o 13:43

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

włosy

25 lis 2013 - 19:45:20

czy uważacie, że włosy do ramion są ok? (zdjęcie pierwsze) chciałabym ściąć, bo mam zniszczone :( moje aktualne włosy są gdzieś do połowy piersi, i jeszcze zapuszczam grzywkę, aby wyrównać na prosto :) teraz moja grzywka sięga do początku ramion :) myślicie, że takie włosy wyglądają ok ? i jeszcze jak dbać o takie włosy, aby się nie zniszczyły od prostowania itp. ? z góry dzięki :)

włosy

25 lis 2013 - 19:50:26

bardzo podoba mi się taka długość

włosy

25 lis 2013 - 19:51:14

Jasne.ze są ok uwielbiam wlosy ścięte na boba

włosy

25 lis 2013 - 19:57:55

sa ok ALE laska na zdjeciu ma b.zadbane i wyglada to efektownie. moim zdaniem kazda dlugosc jest ok jesli wlosy sa dobrze sciete i zadbane.

jesli chodzi o ochrone przed
zniszczeniem to sa kosmetyki termoochronne, olejek arganowy jest bardzo dobry, nie prostuj wlosow na zbyt duzej temperaturze i nie przeciagaj zbyt wiele razy po tym samym pasmie. jesli suszysz wloski suszarka to chlodnym powietrzem i niezbyt blisko glowy. i super sprawa jest serum do koncowek:)

niestety wlosy jak sa mocno zniszczone na koncowkach to trzeba podcinac bo itak same sie wykrusza, ale mozna redukowac zniszczone koncowki dzieki odpowiedniej pielegnacji:)

włosy

25 lis 2013 - 20:05:05

Cytat
sabisch
bardzo podoba mi się taka długość

włosy

25 lis 2013 - 20:07:24

ja miałam długie włosy, musiałam je ściąć z tych samych powodów co ty, zniszczone, suche, rozdwojone końce. Ścięłam w kwietniu właśnie do takiej długości jak na zdjęciu powyżej, z tym że z tyłu miałam trochę krótsze a z przodu dłuższe. Fryzurka ogólnie bardzo fajna, ale ma jeden okropny minus. Taka fryzura wygląda ładnie przy ładnie WYPROSTOWANYCH włosach;/ a jeśli ich się nie wyprostuje to końce się zaginają na ramionach i nie ma już takiego efektu jak na zdjęciu. No i tu miałam problem, bo moimi celem było dbanie o włosy, czyli planowałam jak najmniej je prostować i suszyć. Także musiałam się trochę przemęczyć, nie prostowałam ich na co dzień no i wtedy nie wyglądały zbyt ładnie. Wiecie długie włosy zawsze można spiąć w koka albo kucyk a tu już nie ma wyboru. Mi na szczęście bardzo szybko odrosły. Od kwietnia również biorę belisse i efekty są rewelacyjne:)

włosy

25 lis 2013 - 20:07:58

są ok jeśli się ma odpowiedni kształt twarzy do takiej fryzury, nie wszystkim pasuje taka długość

włosy

25 lis 2013 - 20:11:20

Do ramion i jedna długość super :D

włosy

25 lis 2013 - 20:14:33

Każda długośc jest fajna, o ile włosy są zadbane ;)

włosy

25 lis 2013 - 20:16:27

wiesz, zdecydowanie ZAWSZE lepiej prezentują się krótsze włosy które są zdrowe, niż nawet niewiadomo jak długie ale połamane i zniszczone z wysuszonymi końcami ;)

włosy

25 lis 2013 - 20:27:53

Cytat
basiaa83
są ok jeśli się ma odpowiedni kształt twarzy do takiej fryzury, nie wszystkim pasuje taka długość
właśnie bob pasuje do każdej twarzy :)

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

włosy

26 lis 2013 - 16:40:31

jeśli ma się proste włosy to ładnie to wygląda, ale jak komuś się trochę skręcają to za dużo roboty z układaniem ich by bylo ;)

włosy

26 lis 2013 - 16:43:28

Bardzo fajna długość , ja też mam bardzo podobnie ścięte włosy :)

włosy

16 wrz 2023 - 11:40:37

Oczywiście, włosy do ramion to popularny i wszechstronny wybór. Wydają się być wygodne i łatwe w utrzymaniu, a także pozwalają na różne style i fryzury. Jeśli masz zniszczone włosy i zastanawiasz się nad przycięciem ich do ramion, to może być dobry pomysł, ponieważ skrócenie włosów może pomóc w usunięciu uszkodzonych końcówek.

https://pieprzyc.com.pl
Pieprzyć
eronino.pl

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2023-09-27 21:02 przez kolkimorki16.

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 6/5

włosy

19 wrz 2023 - 11:54:55

W moim odczuciu, wybór odpowiedniej peruki może być kluczem do pewności siebie. W Radomiu jest miejsce, gdzie możesz znaleźć peruki, które bardzo dobrze imitują prawdziwe włosy. Co więcej, salon oferuje profesjonalne doradztwo i szeroki wybór modeli. Zajrzyj tutaj https://perukikielce.pl/peruki-radom/

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

włosy