Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Hej kobitki,
Piszę na tym forum ponieważ na męskich nie potrafię znaleźć pomocy, a Wy jesteście prawdziwymi specjalistkami od włosów więc na pewno będziecie umiały mi pomóc.
Odkąd pamiętam mam problem z suchymi włosami na głowie. Wygląda to bardzo nieestetycznie. Dlatego chcąc nie chcąc muszę ciągle nosić fryzurę typu "na jeża" by ukryć ten problem. Próbowałem różnych szamponów do suchych włosów marek reklamowanych w tv, ale efekt po ich stosowaniu jest taki sam jak przed- suche włosy pozostały. Ostatnio zacząłem nawet rzadziej myć włosy tj. 2 razy w tygodniu i po paru dniach włosy nie są już tak suche, ale hmm to chyba nie o to chodzi by myć rzadziej włosy. Poza tym właśnie dziś mija 4 dzień od ich niemycia i w dotyku nie są suche, ale nadal wyglądają tragicznie. Jakieś takie połamańce;/ Z rana włosy mi zawsze strasznie sterczą. Każdy w inną stronę. Zakładam czapkę i chodzę w niej z rana po mieszkaniu by wychodząc do ludzi jakoś wyglądać, ale nie zawsze to pomaga i cały dzień chodzę ze sterczącymi włosami;/
Możecie polecić jakieś dobre kosmetyki do suchych włosów? Jakieś odżywki itp?
Na własnym portfelu się przekonałem, że nie warto wydawać kasy na cuda z tv.
Ps. może to mało ważne, ale dodam, że zdrowo się odżywiam i uprawiam sporty więc stan włosów nie jest chyba wypadkową stylu życia i zwartości talerza.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-04-14 11:43 przez modessef1.

myj włosy rano. jak masz krótkie to wyschną Ci raz dwa. a na włosy wypróbuj maskę mleczną, możesz ją kupić na allegro albo maskę z rossmanna od altery dla włosów suchych.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

fryzjer warszawa czynny w niedziele