Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Dziewczyny co można zrobić żeby włosy zaczęły szybciej rosnąć ? Moje rosną strasznie powoli a chciałabym już mieć długie :)

chyba nie ma nic takiego co bardzo przyspieszy ich wzrost, chociaz jak ja zapuszczałam używałam waxa:)

i ten wax daje takie rezultaty ?

ogólnie włosy rosną ok 1cm na miesiąc i raczej nie ma sposobu by to przyspieszyć...jak Ci zależy może spróbuj przedłużyć

Czesto spinaj, rob kitki nawet do snu wtedy wlosy sa naciagniete tzn cebulki przez co wlosy szybciej moga rosnac , tak slyszalam..

Polecam Vitapil z biotyną , po nich włosy urosły prawie 4,5cm w 2 miesiące. Efekt gwarantowany tylko trzeba brać całą kurację - 60 tabletek

spinanie to zły pomysł włosy robią się słabe i wypadają:)) ja zapuszczam rok chce mieć poniżej biustu już nie dużo zostało:D ale i tak mnie nabiera coś na krótkie:D

Cytat
fmasiula
Czesto spinaj, rob kitki nawet do snu wtedy wlosy sa naciagniete tzn cebulki przez co wlosy szybciej moga rosnac , tak slyszalam..
poważnie?;d

Czy ja wiem czy oslabiaja.. ja od kad urodzilam caly czas nosze spiete wlosy do snu takze i nie sa jakas zbytnio oslabione, a musze przyznac ,ze w miare szybko rosna;)

"Nie ma, nie ma"..
Jasne, że jest !:)

Maseczka z olejkiem rycyonowym robiona raz w tygodniu :)

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-02-18 21:35 przez mcabra.

znajoma fryzjerka tez mi mowila ze spinanie cos daje ale niewygodnie mi sie spi w koku :D

olejek rycynowy nie przyspiesza wzrostu tylko odzywia:) Z reszta ciezko to cholerstwo zmyc..
ja uzywam waxa i rosna mi 3 cm na miesiac ok:)

Cytat
LilliKitou
ogólnie włosy rosną ok 1cm na miesiąc i raczej nie ma sposobu by to przyspieszyć...jak Ci zależy może spróbuj przedłużyć
ogólnie to rosna 5 cm na rok:)

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-02-18 21:38 przez metaldragon4.

Cytat
metaldragon4
olejek rycynowy nie przyspiesza wzrostu tylko odzywia:) Z reszta ciezko to cholerstwo zmyc..
ja uzywam waxa i rosna mi 3 cm na miesiac ok:)
Cytat
LilliKitou
ogólnie to rosna 5 cm na rok:)

Daje się go na rzęsy, brwii oraz na włosy jeśli chodzi o przyśpieszanie wzrostu. Oczywiście dodatkowo nadaje połysk i zmacnia. Jest tłusty, bo to przeciez olejek, czego się spodziewać? Zmieszany jednak z żółtkiem, jakąś odżywką oraz sokiem z cytrynu już taki tłusty na włosach nie jest. Mi wystarczy jedno mycie a mam włosy praktycznie do pasa (dokładnie 4cm je dzielą).

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-02-18 21:42 przez mcabra.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Szampony prostujące