Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 9/5

Problem z kaszką na twarzy

06 gru 2024 - 13:13:35

Mam straszny problem od jakiegoś czasu z cerą, mam sporo uczuleń pokarmowych więc domyślałam się, że to może pogarszać. Chodziłam na różne zabiegi typu oczyszczanie wodorowe mało co daje. Panie mówiły, że moja codzienna pielęgnacja powinna być inna. Mam kupę kosmetyków a nie wiem jakich i jak najlepiej używać. Miał może ktoś podobny problem z „kaszka” i ma jakieś tipy pielęgnacyjne?

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 5/5

09 gru 2024 - 06:39:54

Napiszę co się sprawdziło u mnie- pielęgnacja rano i wieczorem, i nie przekombinować, rano mycie buzi i krem nawilżający, wieczorem mycie dwuetapowe i krem z niacynamidem. Raz na jakiś czas jak mam chęć i czas zarzucę jakąś maseczkę z tych najtańszych w saszetkach ;) Zaczęłabym od peelingu, ja sama w pierwszych dniach robiłam go 2 razy pod rząd, dzień po dniu, później raz w tygodniu, trzeba obserwować. U mnie w pierwszych dniach widziałam poprawę ale jednocześnie pory szalały, strefa T zalewała mnie nadmiarem sebum.
Nawilżanie ma tutaj bardzo duże znaczenie https://sklep.kosmoprof.pl/ I od siebie polecam szczególnie kosmetyki nawilżające od Selvert, które dostaniesz aktualnie w tym sklepie.

23 sty 2025 - 13:12:02

Świetnym miejscem w którym znajdziecie wiele wysokiej jakości produktów w tym zakresie jest https://www.cibacosmetics.pl/nici-liftingujace-pdocog Swoim klientom oferują wyłącznie sprawdzone produkty które z pewnością spełnią Wasze oczekiwania. Ich rozbudowany asortyment obejmuje m.in. profesjonalne kremy, maski, pilingi, produkty detaliczne, stymulatory, nici PDO/COG, jednorazowe igły, strzykawki, kaniule, urządzenia i wiele wiele więcej. Dodatkowo świadczą szkolenia, zarówno produktowe, jak i te, które dotyczą obsługi urządzeń. Szczerze ich polecam

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

kaufen REINER MDMA-FELSENKRISTALL – LABORGEPRÜFT