9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
Podoba Ci sie taki prezent ? Pufa
9.05 o 10:43
16.04 o 8:17
16.04 o 8:16
16.04 o 8:14
Pomocy! Ból zęba - domowe sposoby
16.11 o 13:39
23.02 o 12:52
22.11 o 7:02
1.03 o 11:51
Platforma wibracyjna opinie i efekty
27.10 o 12:13
14.01 o 21:11
Jak długo trzyma się botoks
Orientujecie się jak często trzeba robić takie zabiegi?
to zależy od człowieka sama nie robiłam ostatecznie, ale jak się dowiadywałam w klinice to tak między 5 a 8 miesięcy najczęściej
zalezy od kondycji skóry , moja kuzynka ilekroć przylatuje do łodzi to robi co pół roku.
Ja tez slyszalam ze optymalny czas to 6 miesiecy
Kogo w Krakowie polecicie? I czy chodzicie do lekarzy czy do kosmetyczek?
Według mnie powinien to wykonywać tylko lekarz, tak jak hialuronidazę.....
Sama regulanie chodze na botoks ale jedynie do lekarza. Do kosmetyczki na taki zabeig na pewno bym się nie wybrała:
https://instytut.bielenda.pl/blog/botox/
Chodzę do instytutu Bielendy w Krakowie, polecam bo efekt utrzymuje się naprawdę długo.
Ja nie robiłam nigdy takich zabiegów. Stosuje po prostu dobrej jakości kosmetyki przeciwzmarszczkowe pielegnacja ma ogromne znaczenie
ale chodzi o kremy? masz coś sprawdzonego? Bo w sumie nie stosuje, a kiedy najlepiej zacząć stosować takie przeciwzmarszczkowe?
Kochana, kremy muszą być dopasowane do rodzaju cery a ja nie wiem jaką masz zerknij sobie na Notino - tam na pewno znajdziesz jakiś dla ciebie odpowiedni
Dla osób poszukujących zabiegów upiększających, https://www.medestetic.com.pl/ wydaje się mieć dobrą ofertę. Może warto tam zajrzeć?
to zalezy ile go wstrzykujesz gdzie i jak cialo zareaguje jednym miesiac innym 3, dlatego ja nie chodze na medycyne estetyczna wole poprawiac sie kosmetykami ostatnio pokochalam maseczke z acerolą bogactwo witaminy C z pachnacej krainy. cudo!
W DOZie można zamówić botoks z dostawą do apteki, dostępność różnych produktów jest bardzo duża. Warto jednak pamiętać, że jest on na receptę.
Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2024-08-07 11:57 przez pszczola11.
To prawda, jednak nie kazdy gabinet ma preparaty z botoksem na stanie, więc wtedy lekarz może wystawić receptę, mozna zakupić botoks w dozie online, z odbiorem w aptece stacjonarnej i wrócić na zabieg
Efekty botoksu (toksyny botulinowej) zazwyczaj utrzymują się od 3 do 6 miesięcy, w zależności od różnych czynników, takich jak indywidualne cechy pacjenta, obszar poddany zabiegowi oraz ilość podanej substancji. Początkowo efekty mogą być bardziej wyraźne, ale z czasem mięśnie zaczynają odzyskiwać swoją funkcję, co prowadzi do stopniowego powrotu zmarszczek i ruchu w leczonym obszarze.
Po kilku zabiegach niektóre osoby mogą zauważyć, że efekty trwają nieco dłużej, co może wynikać z częściowego osłabienia mięśni w wyniku regularnych iniekcji. Jednakże, aby utrzymać pożądany efekt, zaleca się powtarzanie zabiegu co kilka miesięcy. Długoterminowe stosowanie botoksu jest bezpieczne, pod warunkiem, że zabiegi są wykonywane przez doświadczonego specjalistę.