Obecnie rozmawiamy o:

Randki Racibórz

gorący temat

Randki Pułtusk

25 minut temu

Randki Odolanów

40 minut temu

Randki Dobre Miasto

godzinę temu

Randki Prochowice

godzinę temu

optymalizacja biura

godzinę temu

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Odstające uszy - pomocy!

20 kwi 2016 - 19:08:07

Hej, mam problem. Są nim odstające uszy. Mam straszny kompleks na ich punkcie. Próbowałam spać w opaskach, plastrach, ale nic nie pomogło :( . Włosy mam do ramion, rzadkie. Zawsze ścinałam krótko, tak, że nie było widać uszu. Teraz włosy mi urosły i muszę zacząć je wiązać, bo chodzę do szkoły,a w regulaminie pisze, że dziewczyny mają wiązać włosy. Dodam jeszcze, że trudno jest wiązać rzadkie włosy. No i problemem jest jeszcze długa szyja...
PS: mam grzywkę, obciętą na półokrągło.

Odstające uszy - pomocy!

20 kwi 2016 - 19:28:10

jak nie ma zdjęcia trudno powiedzieć czy nie przesadzasz.. idź do fryzjerki i poproś żeby Ci komputerowo dobrała fajną fryzurkę która to trochę zatuszuje.

P.S.

Na tvn style kilka dni temu był program o facecie który sobie sklejał uszy na superglue do głowy żeby nie odstawały- nabawił się ostrego stanu zapalnego.

zweryfikowana
Moderator szaf

Odstające uszy - pomocy!

20 kwi 2016 - 19:36:27

Eeee mi to się wydaje, że masz urodę modelki - uszy raczej odstające i długa szyja. Znam kilka osób co marzy o takich no ale wiadomo, że zawsze chcemy wszystkiego na przekór naturze ;)

Odstające uszy - pomocy!

20 kwi 2016 - 19:51:18

Możesz nosić opaski, które zakryją uszy, np takie jak nosi Doriska- ona i jej córeczki w filmikach na YT często miały opaski. Wpisz sobie mammydoriska i na pewno trafisz na jakiś film z opaską. Możesz nosić też chustkę jak pinup girl. Albo tak wiązać włosy, żeby uszy zakryć- jakiś luźny warkoczyk albo kucyk na dole głowy, nie wysoko.

Odstające uszy - pomocy!

20 kwi 2016 - 20:05:43

Operacja plastyczna jedynie.problem rozwiazany raz na zawsze

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 2/5

Odstające uszy - pomocy!

21 kwi 2016 - 18:59:13

jaka to szkoła, że należy wiązać włosy?

Odstające uszy - pomocy!

21 kwi 2016 - 19:24:49

Poproś fryzjerkę może doradzi ci jak obciąć włosy aby nie było widac tych odstających uszu.
Do tego możesz nosić jakoś fajnie zawiazane chustki jak pokazane masz powyżej ;)
A tak w ogóle zaakceptuj siebie na pewno jesteś śliczną i mądrą dziewczyną :))

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

Odstające uszy - pomocy!

19 cze 2019 - 10:34:37

Korekta plastyczna uszu nie jest bardzo inwazyjnym zabiegiem. Moja siostra miała odstające jedno ucho i zrobiła korektę. Teraz jest zadowolona. Oczywiście wiązało się to z cierpieniem...ale czego nie robi się dla piękna...

Odstające uszy - pomocy!

13 sty 2020 - 07:50:19

Moja koleżanka też miała robiony zabieg na uszy i szczerze? Mówiła, że prócz tego, że przez jakiś czas musiała nosić po niej opaskę na uszy to wszystko inne w porządku. Mówiła, że około 3 tyśki dała, ale nie wiem gdzie co i jak.

Odstające uszy - pomocy!

13 sty 2020 - 10:21:42

Jezeli tak ci to przeszkadza to zawsze mozesz je zoperować.

Odstające uszy - pomocy!

04 maj 2021 - 21:06:48

mnie operowała odstające uszy dr Dorota Żukowska, w Łodzi w klinice Dermed. Dla mnie niezastąpiona

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Scholl velvet smooth? - opinie o pilnikach