gorący temat
godzinę temu
dzisiaj o 1:59
wczoraj o 23:57
wczoraj o 16:06
Scholl velvet smooth? - opinie o pilnikach
22.03 o 8:57
Depilator laserowy Philips Lumea opinie
26.10 o 20:38
29.01 o 13:58
28.11 o 11:06
25.05 o 21:33
MÓJ sposób na trądzik! skutkuje
2.07 o 21:28
Moje ciało po roku ćwiczeń
jesli zdjecie które dodała magodzianka jest z "przed" to było dużo ładniej!
super ciało, a ze urodzilas dziecko to bym nigdy nie pomyslala
ale tez bym nie pomyslala ze cwiczysz rok, ani pol ; )
Rewelacja! Gratuluję i powodzenia!
Ciałko bardzo fajne
Nie chcę wyjść na tą co się czepia (bądz co gorsza krytykuje z "zazdrości" ale zastanawia mnie co motywuje dziewczyny do wrzucania do internetu zdjęć w samej bieliźnie (do tego w niemal prześwitujących majtkach)dziewczyno wrzucając zdjęcia do internetu one są już własnością wszystkich, masz dziecko i zastanów się czy za parę lat ono nie powstydziło by się odgrzebując twoje zdjęcie w sieci. (wiem to mało realne ale jednak)
"Mam 173cm-56,5kg -26 lat-6 letnią córkę", zgrabne ciało i okrutny stanik, który krzywdzi moje piersi.
Źle dobrany stanik źle wygląda. Polecam wizytę u brafitterki - naprawdę warto.
Cytat
magodzianka
Bardzo ładna sylwetka i bielizna!![]()
Skąd ten biustonosz? Jaki nosisz rozmiar? Sorki za takie pytania, ale jest piękny i ładnie się układa na Twoim biuście.
Spoko stanik ładny, biały, koronkowy, ale on bardzo źle leży, splaszcza biust i ściska go nienaturalnie.Część mostkowa powinna przylegać do mostka, a nie odstawać. W dobrym staniku to dopiero byłby biust!
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-12-05 13:58 przez Nadzieja11.
o tym samym pomyślałam, tym bardziej że autorka nie jest jakąś za przeproszeniem "gówniarą" tylko dorosłą kobietą. Mogłaś chociaż twarz zamazać...Cytat
Marteczka91
Ciałko bardzo fajne![]()
Nie chcę wyjść na tą co się czepia (bądz co gorsza krytykuje z "zazdrości"ale zastanawia mnie co motywuje dziewczyny do wrzucania do internetu zdjęć w samej bieliźnie (do tego w niemal prześwitujących majtkach)dziewczyno wrzucając zdjęcia do internetu one są już własnością wszystkich, masz dziecko i zastanów się czy za parę lat ono nie powstydziło by się odgrzebując twoje zdjęcie w sieci. (wiem to mało realne ale jednak)
Ja specjalnie nie widzę, żebyś ćwiczyła, jesteś po prostu szczupła. Ja po pół roku mam zarysowane plecy, brzuch i pupę, a co dopiero za drugie pół.
Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-12-05 14:12 przez kamokanikaka.
nie widać spektakularnych efektów jak na rok ćwiczeń
w ogole to zenada ze zdjecia w bieliznie z twarza wstawiasz jak mamy cialo oceniac, chyba portale pomylilas ale jak Ci nie wstyd to ok Moj maz mi na to by nie pozwolil
Nie zazdroszcze ale niejedna ma lepsza figure i sie nie chwali.....A komentarz o dziecku w ogole jest zbedny.....
Cytat
szafiarka_
w ogole to zenada ze zdjecia w bieliznie z twarza wstawiasz jak mamy cialo oceniac, chyba portale pomylilas ale jak Ci nie wstyd to okMoj maz mi na to by nie pozwolil
Nie zazdroszcze ale niejedna ma lepsza figure i sie nie chwali.....A komentarz o dziecku w ogole jest zbedny.....
żenada to dla mnie brak jakiejkolwiek ortografii i interpunkcji. zenada to brzydka bielizna - a tu proszę - ładna dziewczyna w ładnej figurze (po dziecku! trzeba to powiedzieć na głos po to, żeby zmotywować inne mamuśki do pracy nad sobą i żeby uniknąć komentarzy "urodzisz dziecko to zobaczysz"

A zazdroszczę i to pozytywnie. Po to jest dział Boskie ciało i Metamorfozy, zeby się pochwalić.
Ech ta ludzka zawiść bądź wredota. We krwi od zawsze.
Ogólnie figure masz niezłą ale jak na rok ćwiczeń to różnica bardzo mała
Bardzo fajnie wyglądasz patrząc na twoja figurke to tylko prosze zeby mnie cos zmotywowało aby miec czas i zadbac o swoją .....;-)