Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Ćwiczenia na wyrzeźbienie ciała

15 lut 2013 - 21:08:05

Zdecydowałam się w końcu "wziąć za siebie" i postanowiłam zacząć ćwiczyć, żeby ładnie wyrzeźbić ciało. Przeszukałam internet i mam trochę mętlik w głowie - od czego zacząć? Jestem szczupła, mam 164cm i ważę 46-47 kg, ale chciałabym mieć smuklejsze ciało, bardziej jędrne. Zależy mi głównie na pupie, udach i brzuchu, mniej na górnej partii. Może są tu jakieś dziewczyny, które polecą jakieś ćwiczenia nie dla zaawansowanych, ale też nie całkiem początkujących :) W cieplejszą pogodę jeżdżę na rowerze, wcześniej chodziłam na zumbę (przestałam pół roku temu).

18 lut 2013 - 21:26:36

Ale w klubie czy w zaciszu domowym? ja mogę polecić takie zajęcia jak sztangi/magic bar/body pump - nazwa zależnie od klubu

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

18 lut 2013 - 21:29:42

Mel B

18 lut 2013 - 21:30:06

Cytat
gala-gradiva
Mel B

18 lut 2013 - 21:34:08

przysiady bardzo dobre na pupe i uda, mozesz dolaczyc do nich cwiczenia z hantelkami to automatycznie ci poprawi ręce, skakanka, brzuszki najlepiej na ukos (poprawiaja ta oponke najnizej ;D) no i biegi ;)

18 lut 2013 - 21:37:44

Ewa Chodakowska skalpel będzie w sam raz

18 lut 2013 - 21:38:12

lepsza Mel od Ewy? Ja na razie chodzę na fat burning, step i ćwiczę z Ewą. Do tej pory Skalpel dziś killer i mnie pokonał, przeszłam 2 fazy tylko :/

18 lut 2013 - 21:39:50

a jeśli chcesz w domu to na nogi rób squaty i wypady/wykroki, tylko znajdź na necie filmiki jak to robić poprawnie

18 lut 2013 - 21:41:15

Dla mnie Mel B lepsza niż Chodakowska. Mniej "pajacowania" ale to tylko moja opinia, bo Chodakowska po prostu mnie denerwuje jako osoba. A co do efektów po Mel - są błyskawiczne.

18 lut 2013 - 21:44:04

błyskawiczne tzn? Ćwicząc jak często po jakim czasie?

18 lut 2013 - 21:47:34

Cytat
gala-gradiva
Dla mnie Mel B lepsza niż Chodakowska. Mniej "pajacowania" ale to tylko moja opinia, bo Chodakowska po prostu mnie denerwuje jako osoba. A co do efektów po Mel - są błyskawiczne.

zgadzam sie
ja cwicze cardio
pupa brzuch i troche nogi jak dam rade

18 lut 2013 - 21:47:43

które ćwiczenia z Mel B proponujecie ? Bo w necie jest kilka filmików z ćwiczeniami ? Też chodzi mi o te same partie ciała

18 lut 2013 - 21:53:31

Cytat
Akasza
które ćwiczenia z Mel B proponujecie ? Bo w necie jest kilka filmików z ćwiczeniami ? Też chodzi mi o te same partie ciała

mel b abs brzuch zabojczy jak ona to okresla haha
mel b posladki
mal b nogi

cardio tez dobry bo na cale cialo
polecic jeszcze moge TAMILEE WEBB
tez na poszczegolne partie ciala
ale osobiscie wole mel wiekszy wycisk

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-02-18 21:56 przez beatka1212.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Treningi na poczatek Pomocy !