Firany, zasłony, zazdrostki - szycie na wymiar. Tekstylia domowe oraz dekoracje do domu.
12.06 o 8:46
12.06 o 8:41
Oryginalne urządzenia w domu :)
12.06 o 8:37
9.06 o 19:03
9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
6.09 o 13:33
6.02 o 8:44
29.01 o 13:58
23.03 o 21:31
4.11 o 14:52
Oczyszczająca czarna maska na wągry
26.07 o 13:36
Ćwiczenia na wyrzeźbienie ciała
Folmanowa u mnie jeśli chodzi o mięśnie brzucha, już po tygodniu było widać wyraźne efekty, oczywiście od samego treningu brzucha nie spalisz tłuszczyku, ale mięśnie napięte i super. Bezpośrednio po treningu widać wyraźnie. Jak chcesz, mogę Ci pokazać efekty u mnie po tygodniu, jak wyglądały mięśnie - chociaż szczerze przyznaję, że schudłam z oponki raczej wracając do normalności po świętach, a nie dzięki ćwiczeniom, ale mięśnie się zaznaczyły od razu. Ćwiczyłam wtedy wyłącznie 1x dziennie 10minutowy trening brzucha.
uuu to bardzo szybko, ja ćwiczę niedługo bo 4 treningi na fitnessie i 4 z Ewką, ale nie widać na razie efektu
Chciałabym ćwiczyć w domu, na kluby niestety nie mam czasu :/Cytat
pauli05
Ale w klubie czy w zaciszu domowym? ja mogę polecić takie zajęcia jak sztangi/magic bar/body pump - nazwa zależnie od klubu
Ja od dziś postanowiłam wziąć się za siebie. Jak narazie mam za sobą Mel B 2x nogi i pośladki. Mam dość, ale czuje każdy mięsień. Widziałam ćwiczenia Chodakowskiej coś mnie nie motywuja jak Mel B.
w internecie roi się aż od fajnych ćwiczeń. Wystarczy poszukać Moim zdaniem Ewa Ch
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-02-28 13:12 przez zanetazanetka18.
Ja właśnie jestem po 5 dniach z Mel B - cardio, nogi, pośladki brzuchCytat
malenka90
Ja od dziś postanowiłam wziąć się za siebie. Jak narazie mam za sobą Mel B 2x nogi i pośladki. Mam dość, ale czuje każdy mięsień. Widziałam ćwiczenia Chodakowskiej coś mnie nie motywuja jak Mel B.

Wiem o tym, ale jest tego właśnie za dużo - nie wiedziałam co wybrać. Dlatego pytam tutaj o opinię, może któraś dziewczyna ma jakieś sprawdzone ćwiczenia.Cytat
zanetazanetka18
w internecie roi się aż od fajnych ćwiczeń. Wystarczy poszukaćMoim zdaniem Ewa Ch
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-02-28 13:14 przez dzwooneczek.
Ewa Chodakowska, bieganie, hula hop.
ja właśnie kupiłam skakankę i hula hop mam nadzieje że pomoże. chciałabym zacząć ćwiczyć z Mel B ale po 2 minutach zrezygnowałam hahah, cóż może jutro będzie lepiej
Cytat
MajkaaaxDxD
Ewa Chodakowska skalpel będzie w sam raz
ja robie raz dziennie kilera i skalpel czyli godzinka co rano

Dzisiaj mija 3 dzien

I nogi wchodzą mi w tylnią część ciała, szczególnie łydki, ale nawet zakwasy mnie nie wystraszyły, mimo bólu wiem, że warto

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-03-03 22:09 przez XxAtmospherexX.
dieta na płaski brzuch kiedyś robiłam 6 weidera ale nie dotrwałam do końca. hula hop - dobre na talie
Hej dziewczyny
Chciałam Was zapytać czy któraś z Was biegała i czy jest szansa ze bieganie powiększa tyłek, czy raczej spali z niego tłuszcz i wysmukli mięśnie ?
Ok to ja dorzucę jeszcze pytanie o najlepsze ćwiczenia na ramiona (dodam, że dla całkiem początkujących bo nie zrobię ani jednej pompki więc to odpada)?
Słuchajcie, a czy przy takim pracom nad swoim ciałem przyjmujecie dziewczyny też jakieś odzywki, suplementy ?
na wysmuklenie ciala polecam albo basen albo bieganie, ewka tez fajna. Co do sumplementów, ja przed treningami termogeniki łykam, zazwyczaj figura extraslim bo sie po niej swietnie czuje.
ćwiczenia na ramiona- moje ulubione, ciężarek dopasowany do twoich mozliwosci w rękę, prostujesz rękę nad głową i zginasz w łokciu dłon z ciężarkiem kierujac w stronę pleców. Super ćwiczenie!