Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki

dieta grejpfrutowa

6.02 o 8:44

Slimtox opinie

29.01 o 13:58

CETAPHIL opinie

23.03 o 21:31

Mary Kay opinie

4.11 o 14:52

Aktywne użytkowniczki

Ćwiczenia na wyrzeźbienie ciała

18 lut 2013 - 22:03:23

Folmanowa u mnie jeśli chodzi o mięśnie brzucha, już po tygodniu było widać wyraźne efekty, oczywiście od samego treningu brzucha nie spalisz tłuszczyku, ale mięśnie napięte i super. Bezpośrednio po treningu widać wyraźnie. Jak chcesz, mogę Ci pokazać efekty u mnie po tygodniu, jak wyglądały mięśnie - chociaż szczerze przyznaję, że schudłam z oponki raczej wracając do normalności po świętach, a nie dzięki ćwiczeniom, ale mięśnie się zaznaczyły od razu. Ćwiczyłam wtedy wyłącznie 1x dziennie 10minutowy trening brzucha.

18 lut 2013 - 23:06:27

uuu to bardzo szybko, ja ćwiczę niedługo bo 4 treningi na fitnessie i 4 z Ewką, ale nie widać na razie efektu :P

22 lut 2013 - 20:27:30

Cytat
pauli05
Ale w klubie czy w zaciszu domowym? ja mogę polecić takie zajęcia jak sztangi/magic bar/body pump - nazwa zależnie od klubu
Chciałabym ćwiczyć w domu, na kluby niestety nie mam czasu :/

24 lut 2013 - 19:05:23

Ja od dziś postanowiłam wziąć się za siebie. Jak narazie mam za sobą Mel B 2x nogi i pośladki. Mam dość, ale czuje każdy mięsień. Widziałam ćwiczenia Chodakowskiej coś mnie nie motywuja jak Mel B.

28 lut 2013 - 13:07:44

Polecam treningi Ewy Ch.

28 lut 2013 - 13:11:50

w internecie roi się aż od fajnych ćwiczeń. Wystarczy poszukać :) Moim zdaniem Ewa Ch :)

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-02-28 13:12 przez zanetazanetka18.

28 lut 2013 - 13:12:46

Cytat
malenka90
Ja od dziś postanowiłam wziąć się za siebie. Jak narazie mam za sobą Mel B 2x nogi i pośladki. Mam dość, ale czuje każdy mięsień. Widziałam ćwiczenia Chodakowskiej coś mnie nie motywuja jak Mel B.
Ja właśnie jestem po 5 dniach z Mel B - cardio, nogi, pośladki brzuch :) Jak na razie efektów nie ma, ale się nie dziwię, bo to dopiero kilka dni.
Cytat
zanetazanetka18
w internecie roi się aż od fajnych ćwiczeń. Wystarczy poszukać :) Moim zdaniem Ewa Ch :)
Wiem o tym, ale jest tego właśnie za dużo - nie wiedziałam co wybrać. Dlatego pytam tutaj o opinię, może któraś dziewczyna ma jakieś sprawdzone ćwiczenia.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-02-28 13:14 przez dzwooneczek.

03 mar 2013 - 21:55:01

Ewa Chodakowska, bieganie, hula hop.

03 mar 2013 - 22:00:44

ja właśnie kupiłam skakankę i hula hop :D mam nadzieje że pomoże. chciałabym zacząć ćwiczyć z Mel B ale po 2 minutach zrezygnowałam hahah, cóż może jutro będzie lepiej:D

03 mar 2013 - 22:06:36

Cytat
MajkaaaxDxD
Ewa Chodakowska skalpel będzie w sam raz

ja robie raz dziennie kilera i skalpel czyli godzinka co rano :)
Dzisiaj mija 3 dzien :D

I nogi wchodzą mi w tylnią część ciała, szczególnie łydki, ale nawet zakwasy mnie nie wystraszyły, mimo bólu wiem, że warto :D

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-03-03 22:09 przez XxAtmospherexX.

04 mar 2013 - 10:39:15

dieta na płaski brzuch kiedyś robiłam 6 weidera ale nie dotrwałam do końca. hula hop - dobre na talie

04 mar 2013 - 20:00:29

Hej dziewczyny :)

Chciałam Was zapytać czy któraś z Was biegała i czy jest szansa ze bieganie powiększa tyłek, czy raczej spali z niego tłuszcz i wysmukli mięśnie ;)?

04 mar 2013 - 20:21:16

Ok to ja dorzucę jeszcze pytanie o najlepsze ćwiczenia na ramiona (dodam, że dla całkiem początkujących bo nie zrobię ani jednej pompki więc to odpada)?

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 6/5

06 cze 2013 - 18:59:44

Słuchajcie, a czy przy takim pracom nad swoim ciałem przyjmujecie dziewczyny też jakieś odzywki, suplementy ?

07 cze 2013 - 00:43:57

na wysmuklenie ciala polecam albo basen albo bieganie, ewka tez fajna. Co do sumplementów, ja przed treningami termogeniki łykam, zazwyczaj figura extraslim bo sie po niej swietnie czuje.
ćwiczenia na ramiona- moje ulubione, ciężarek dopasowany do twoich mozliwosci w rękę, prostujesz rękę nad głową i zginasz w łokciu dłon z ciężarkiem kierujac w stronę pleców. Super ćwiczenie!

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

zęby:(