gorący temat
godzinę temu
dzisiaj o 21:30
dzisiaj o 14:42
dzisiaj o 14:29
dzisiaj o 14:22
9.07 o 2:34
Scholl velvet smooth? - opinie o pilnikach
22.03 o 8:57
21.07 o 15:16
MÓJ sposób na trądzik! skutkuje
6.04 o 10:19
Depilator laserowy Philips Lumea opinie
26.10 o 20:38
21.12 o 17:49
IDEALNE CIAŁO - dyskusja
IDEALNE CIAŁO - dyskusja
Hej dziewczyny, chciałabym poznać wasze opinie na temat idealnego kobiecego ciała.
Jakie wg was jest najpiękniejsze? Czy te z krągłościami tak bardzo podobającymi się facetom, czy może bardzo szczupłe nie raz troszkę za. Czy może wysportowane ciało z zaznaczonymi mięśniami.
Jakie ciało byście chciały mieć gdybyście mogły wybrać? Lub do jakiego ideału dążycie w swojej diecie i ćwiczeniach.
Zapraszam do dyskusji.
IDEALNE CIAŁO - dyskusja
mi takie z miesniami lub kroglosciami:d
IDEALNE CIAŁO - dyskusja
Z ładnymi krągłościami , niestety nawet cwiczeniami nie da rady tego wyrobic , bo z jednej i z drugiej strony jestem płaską dechą
IDEALNE CIAŁO - dyskusja
3 zdjęcie ! zs chciała bym być mega chuderlakiem xd
IDEALNE CIAŁO - dyskusja
hm.. drobna, urocza z krągłą pupą i miseczką C.
IDEALNE CIAŁO - dyskusja
Zdecydowanie 2, szczupła ale z delikatnym zarysem mięśni.
IDEALNE CIAŁO - dyskusja
mnie się podoba figura ALBY!
Aczkolwiek Kim Kardashian też jest niczego sobie.
IDEALNE CIAŁO - dyskusja
Nie chce być ani za chuda, ani posiadać zbytnich krągłości czy "kaloryferka".
Myślę, że zdjęcie nr 2 to prawie to, co udało mi się już osiągnąć ciężką pracą nad sobą od paru miesięcy...no z wyjątkiem opalenizny
IDEALNE CIAŁO - dyskusja
Kolega mówi, że zdecydowanie jedynka
IDEALNE CIAŁO - dyskusja
Stokrotka2729
parę miesięcy to znaczy ile? jakie ćwiczenia wykonujesz? jaką masz dietę, ja też chciałabym wyćwiczyć swoje ciało, ale mam 6miesięcy (do wesela) i nie wiem czy z moją figurą jest to możliwe, napisz coś więcej
IDEALNE CIAŁO - dyskusja
Mój Facet jest w takiej branży ,że kobiecy wygląd jesyt bardzo ważny i on mi mówi ,że mężczyźni nie lubią patyków lubią pięknie ukształtowane kobiety a nie same kości na wierzchu , kobieta ma być kobieca , on mi zawsze mówi ,że mam idealne ciało i kobieco ukształtowane , także kim , beyonce to jest kobiecość !!
IDEALNE CIAŁO - dyskusja
Zdecydowanie zdjęcie nr dwa. Trzecie zdjecie mnie przeraża. Sama jestem chuda, ale nie aż tak.
IDEALNE CIAŁO - dyskusja
Duży biust, wcięcie w talii, krągła pupa, długie, zgrabne nogi. To mi wystarczy by być powabną i dobrze się czuć.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-01-24 09:25 przez Pallas_Atena.