Inwestycje w Turcji: Droga do Obywatelstwa
gorący temat
Własna firma- Możliwości a bark pomysłu!
54 minut temu
wczoraj o 15:21
wczoraj o 15:00
wczoraj o 14:44
wczoraj o 14:29
9.07 o 2:34
21.07 o 15:16
Scholl velvet smooth? - opinie o pilnikach
22.03 o 8:57
29.01 o 13:58
21.12 o 17:49
MÓJ sposób na trądzik! skutkuje
6.04 o 10:19
przedłużanie rzęs - opinie
Ja przedłużałam rzęsy przez 6 miesiecy i była bardzo zadowolona bo efekt jest rewelacyjny ale po zdjeciu jestem załamana praktycznie nie mam swoich.... są strasznie krótkie i zniszczone.....czy któraś z Was miała też takie skutki uboczne?
ZAPRASZAM NA PRZEDŁUŻANIE RZĘS METODĄ 1:1...
TYLKO U MNIE PROMOCJA 90 ZŁ ZA ZAŁOŻENIE 75 ZA UZUPEŁNIENIE ...
Trwałe przedłużanie rzęs wykonuje z pojedynczych syntetycznych włókien, które przyklejone metodą jeden do jednego (jedno włókno syntetyczne do jednej rzęsy naturalnej) wyglądają zupełnie jak prawdziwe !
Dzięki starannej stylizacji, odpowiednio dobranym rozmiarze oraz stopniu podkręcenia uzyskujemy naturalny, elegancki efekt utzymujący się przez wiele tygodni.
Oraz PRZEDŁUŻANIE WŁOSKÓW METODĄ RINGÓW ŻYWYMI WŁOSKAMI NATURALNYMI
CENA UZALEŻNIONA OD DŁUGOŚCI WŁOSKÓW (CENA ZA ILOŚĆ PASEMEK + 80 ZA ROBIENIE )
POLECAAAAM SIĘ ! :d
Witam. Od ponad roku noszę rzęsy (1:1) i jestem na maxa zadowolona uzupełniam co 4-5 tyg. Nie muszę się malować co jest dużym plusem, nie gniotą się w nocy i w ogóle uczucie jest jak by się miało własne. Dziewczyna, która mi zakłada jest bardzo miła i czuję się u niej bardzo odprężona. Na ogół robi w W-wie (założenie 250 a uzupełnienie 150), ale wiem, że już od dwóch dziewczyn dojeżdża i Łódź na pewno jest w zasięgu, tylko wtedy trzeba zapewnić kawałek podłogi
Sylwia 794737540
Metoda 1:1 to jakaś katastrofa. Miałam przedłużane tą metodą ale po zdjęciu nie miałam czego malować bo swoich rzęs nie posiadałam w ogóle. Ostatnio koleżanka zrobiła mi metodą Blink&Express lub jak kto woli Blink&Go. Robi się je na półprzymkniętych oczach i efekt jest dużo lepszy niż po 1:1. Nie niszczy tak rzęs, jestem baaardzo zadowolona. (Zdjęcie poniżej to moje rzęsy)
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-03-27 20:05 przez rakoczka.
Cześć
Miałam przedłużane rzęsy już nie raz i nie dwa razy i mogę dość dużo na ten temat powiedzieć. Za pierwszym razem kiedy mieszkałam w Krakowie wybrałam się do salonu który reklamował się bardzo mocno marką Secret Lashes. Wybrałam się do nich, zapłaciłam za zbieg ogromną ilość pieniędzy i co? Efekt słaby. Klej śmierdział niemiłosiernie, salon opuściłam z oczami jak królik, rzęsy zdjęłam sobie sama po godzinie...! Katastrofa! Potem trafiałam na kolejne panie które pracowały na różnych dziwnych rzęsach, klejach z kosmosu, które śmierdziały jak typowe kleje błyskawiczne. Od 2 lat przedłużam rzęsy w tym samym miejscu, kosmetyczka pracuje na produktach Quick Lashes (dawne Hollywood Lashes). Klej jest bezwonny, nie drażni a rzęsy wyglądają rewelacyjnie. Polecam
Uwielbiam długaśne rzęsy !!
bez nich ani rusz
ja tam caly czas przedluzam i jestem zadowolona przeszlam z 10 do 13
POLECAM ! jesli ktos nie ma czasu sie malowac albo cierpliwoasci do tego...
Ja osobiscie jestem alergiczka straszna ale dobra kosmetyczka zrobi to profesjonalnie i nie bedziesz miec zanych powiklan
Ja nie wiem, czy dziewczyny z firankami do brwi mają w domu lustra. Wyglądają jak karykatury, a nie kobiety. Co się dzieje w tych czasach. Wszystko przerysowane, usta nadmuchane, horrible. A rzęs takich nigdy nie miałam, ale większość moich koleżanek które skusiły się na to żałowały. Jedna z nich miała wiecznie poczochrane, przez co wyglądała przezabawnie, drugiej po 3 doczepianiu, po prostu zniknęły jej własne, a może z jedna była zadowolona. Ja bym nie ryzykowała w tej loterii...
Teraz jest ładnie pięknie, a Twoje rzęsy później tak się od tego zniszczą, że masakra.
ile moich znajomych robilo sobie rzesy- tyle odradzalo szczerze mowiac... rzesy podobno wypadaja mocno, hmm. moze wybieraly jakies kiepskie salony? w kazdym razie, ja jestem juz zrazona, a sama sie zastanawialam nad tym
ja mam już 2 miesiące przyklejone ale nie polecam, troche są denerwujące wywijaja się juz nie moge się doczekać kiedy je zdejme, kupie jakiś lepszy tusz i bedzie podobnie.I faktycznie te dwie godziny w bezruchu to masakra i piekace oczy po tym. Jak bede starą babą to będę sobie robić
Hej
Przedłużam rzęsy od ponad roku czasu. Nie powiem zrobiłam to z lenistwa żebym rano nie musiała swoich malować. Jest to ogromna wygoda bo wstajesz i już jesteś piękna Najgorsze jest kiedy one zaczynają już odrastać i kilka np odpadnie , wykręci się (co jest oczywiście normalne bo Twoje nadal rosną) to wtedy mnie denerwuje. Chociaż może juz nauczyłam się jak by je tam podmalować żeby nie było widać Nie powiem pierwsze kilka dni/tydzień to jest super jak się wie że ma się takie rzęsiska , +10000 pewność siebie Ale trzeba się liczyć z tym że niestety jest to w Polsce chyba dość kosztowne no i że mimo wszystko rzęsy rosną. Dlatego jak kosmetyczka mówi zapraszam za 3/4tyg na dpoełnienie to z taką samą ilością rzęs na pewno tam nie wrócimy
Pozdrawiam
mialam raz w zyciu i za pewne byl to ostatni raz, mialam syntetyczne 8 mm byly bardzo dlugie trzymaly sie nawet dlugo ale jak zaczely wypadac to jakas porazka a jak juz calkiem wypadly to stracilam polowe swoich rzes czulam sie jakbym nie miala oczu na szczescie miala miesiac przerwy na uczelni i moje rzesy do czasu powrotu odrosly inaczej bym sie nie pokazala nigdzie:/ zle to wspominam, caly zabieg byla bardzo dlugi po kilku dniach rzesy musialam czesto czesac bo sie wykrecaly i kuly mnie w oko. lepsza alternatywa to zdecydowanie kepki a na codzien zwykly tusz sa zwolennicy i przeciwnicy a ja wsrod nich
pozdrawiam
a możecie mi doradzić ?
chciałabym sobie przedłużyć rzęsy na ślub - ale tylko na ten dzień i poprawiny. Jakie rzęsy polecacie? Gdzie kupić i na jaki klej mocować