Obecnie rozmawiamy o:

zakupy internetowe

gorący temat

Ważny temat

wczoraj o 22:20

Randki Ulanów

wczoraj o 14:56

Randki Łęknica

wczoraj o 14:42

Randki Pieszyce

wczoraj o 14:33

Budowa domu

wczoraj o 14:07

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 9/5

przedłużanie rzęs - opinie

18 maj 2023 - 10:15:00

Dziewczyny wszystko zależy tutaj od tego do jakiej kosmetyczki się wybierzecie. Od tego jak duże ma to być powiększenie oraz od tego jakie kosmetyczka ma doświadczenie,

W zasadzie obecnie każdy publikuje swoje realizacje na facebooku czy instagramie, polecam zajrzeć i zerknąć sobie na wcześniejsze realizacje i zobaczyć, czy styl Wam odpowiada.

Jeśli szukalibyście kogoś z Chorzowa, daję namiary na doświadczony gabinet: https://perfecteyes.eu/stylizacja-rzes-2/

25 maj 2023 - 21:33:40

Oczywiście, każda z nas ma odmienne zdanie na takie tematy.

30 wrz 2023 - 08:47:55

Oczywiście, chętnie podzielę się swoją opinią na temat przedłużanych rzęs!

Osobiście nie miałam jeszcze przedłużanych rzęs, ale znam wiele osób, które to zrobiły, i mogę podzielić się ich doświadczeniami.

Zdjęcia przed i po: Jeśli chcesz zobaczyć efekty przedłużania rzęs, warto poprosić bratową lub salon, który będzie to robić, o pokazanie zdjęć przed i po zabiegu. To pomoże Ci ocenić, czy jesteś zainteresowana takim efektem.
Ważne jest również, aby do takich zabiegów wybierać materiały wysokiej jakości. Najlepiej kupować je w wyspecjalizowanych sklepach. Na przykład mój pan woli ten sklep link do strony.

27 lis 2023 - 18:37:39

Ja nie jestem fanką :) Przy odpowiedniej pielęgnacji można osiągnąć bardzo fajne efekty jeśli chodzi o rzęsy. Eveline ma u siebie multipeptydowe serum na porost brwi i rzęs i ono działa cuda.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2023-11-27 18:37 przez kwiatkaaa.

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

21 gru 2023 - 17:49:00

Lubię mieć przedłużone rzęsy i bardzo długo szukałam osoby, która zajmie się tym u mnie i tego nie zepsuje. W Rabce - Zdrój trafiłam na Panią Weronikę https://www.instagram.com/melilash17/ działa cuda. Jestem zachwycona z jej pracy i wracam z ogromną chęcią.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Masaż twarzy