gorący temat
dzisiaj o 22:20
dzisiaj o 14:56
dzisiaj o 14:42
dzisiaj o 14:33
dzisiaj o 14:15
Scholl velvet smooth? - opinie o pilnikach
22.03 o 8:57
21.12 o 17:49
28.11 o 11:06
29.01 o 13:58
Depilator laserowy Philips Lumea opinie
26.10 o 20:38
MÓJ sposób na trądzik! skutkuje
6.04 o 10:19
przedłużanie rzęs - opinie
A co sądzicie o liftingu rzęs Natural Lashes? Próbowała któraś z was??
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-10-31 08:55 przez ulka05.
Ostatnio robiłam sobie rzęsy od kwietnia do grudnia, aktualnie mam już miesiąc przerwy żeby rzęsy się zregenerowały i planuje marzec/kwiecień wrócić Jednak trochę już robię i wiem, że po tej przerwie efekt będzie lepszy , zazwyczaj używam metody 1:1.
Przedłużone rzęsy latem są naprawde super sprawą...
A są jakieś skutki uboczne? Widziałam kiedyś takie obrzydliwe zdjęcia co się dzieje jak ktoś maluje rzęsy. W takim razie jak o nie dbać?
Warto sprawdzić https://naturallashes.pl
ja miałam przedłużane przez pół roku, teraz mam bardzo słabe moje rzęsy
Miałam kilka razy i generalnie byłam zadowolona, ale jest kilka kwestii:
- dla mnie muszą być ładnie w miarę naturalnie zrobione, nie wielkie wachlarze
- rzęsy są potem trochę osłabione więc to tak raczej raz na jakiś czas.
Lifting rzęst świetna sprawa. Z kolei przedłużane rzęsy według mnie wychodzą już z mody i są tandetne.. swojego czasu nosiłam...
osobom, które mają swoje rzęsy krótkie, rzadkie i proste polecam jednak przedłużać i zagęszczać rzęsy ja swoim klientkom przeważnie proponuję wtedy rzesy L-ki od Magnitica, które dają Hollywoodzki efekt bez obciążania rzęsy naturalnej
L-ki są mega najczęściej wybieramy je ze stylistką jak chodzę na rzęskiCytat
sylkrusi
osobom, które mają swoje rzęsy krótkie, rzadkie i proste polecam jednak przedłużać i zagęszczać rzęsy ja swoim klientkom przeważnie proponuję wtedy rzesy L-ki od Magnitica, które dają Hollywoodzki efekt bez obciążania rzęsy naturalnej
Dla mnie przedłużane rzęsy wyglądają bardzo sztucznie. Wiem jednak, ze czasem mogą być atrakcyjne, lub nawet konieczne. Czasami mogą jednak powodować osłabienie własnych.
Nie zdecydowałabym się na przedłużanie rzęs, bo obawiam się o stan moich prawdziwych rzęs. W sensie bałabym się ich osłabienia, bo np. mojej kumpeli bardzo dużo rzęs wypadło po tym zabiegu. Ale bardzo polecam laminację rzęs. Super efekt daje.
Polecam kursy przedłużania i zagęszczania rzęs w Cosinusie! Konkurencyjna cena a Pani prowadząca zajęcia w Lublinie- super
Ja się zdecydowałam na przedłużanie rzęs z rok temu i... tak regularnie, mniej więcej co miesiąc, wracam do salonu Magdy Bąk na Karwińskiej w Warszawie na uzupełnienie Totalnie mnie to wciągnęło. Jest mega wygodne i wygląda super
Ja robiłam przez kilka lat aż na początku pandemii dostałam takiego zapalenia spojówek ze ropa mi z oczu ciekła i te rzęsy z ta ropa musiałam wyciągać, płakać mi się chciało bo okropnie to wyglądało jak wszystkie wypadły a zapalenie przeszło to już nie zrobiłam i jakoś nie mogę się przełamać, na stałe mnie wyleczyło z robienia rzęs.
Aktualnie chodzę na henne rzęs i brwi i uważam, ze rezultat o wiele lepszy:
https://denimal.pl/henna/
Na zabieg chodzę do tego gabinetu w Rzeszowie. I polecam.