Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Problem z wypadaniem włosów

13 sty 2025 - 10:24:34

Od jakiegoś czasu widzę, że moje włosy są coraz rzadsze, i jestem tym strasznie zmartwiona. Myślę o kupnie peruki, bo nie chcę się wstydzić wychodzić z domu. Czy ktoś wie, gdzie znajdę peruki, które nie wyglądają sztucznie? Zastanawiam się też nad wizytą u trychologa, ale zupełnie nie wiem, od czego zacząć. Może ktoś poleci mi dobrego specjalistę, który się na tym zna?

20 sty 2025 - 07:31:46

Problem może leżeć głębiej niż Ci się wydaje i chyba bez wizyty u trychologa się nie obejdzie. Natomiast do tego czasu możesz zamówić sobie perukę z https://peruka-sc.pl/ i od razu umówić u nich do specjalisty. Mają tam świetne modele i można liczyć na pomoc w doborze. Może to Cię zainteresuje.

22 sty 2025 - 16:48:15

Doskonała koloryzacja, piękne upięcia i indywidualne podejście zapewni ci fryzjer damski poznań Znajdź miejsce, gdzie twój wygląd będzie w najlepszych rękach.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Kaufen Sie echte und gefälschte Reisepässe, Personalausweise, Führerscheine (E-Mail: [email protected]), SSN, Geburtsurkunden, Sterbeurkunden, Aufenthaltsgenehmigungen, Heiratsurkunde, Scheidungspapiere, Arbeits