gorący temat
Własna firma- Możliwości a bark pomysłu!
wczoraj o 20:28
Koop ketamine, fentanyl, nembutal WHATSAPP: +12393915261
wczoraj o 17:52
Koupit Nembutal, Amfetamin, Crystal Meth WHATSAPP: +12393915261
przedwczoraj o 17:13
koop 4 mmc mephedrone,fentanyl,cocaïne Threema-ID:WEHVJJT
przedwczoraj o 17:07
koop 4 mmc mephedrone,fentanyl,cocaïne Threema-ID:WEHVJJT
przedwczoraj o 17:06
29.01 o 13:58
28.02 o 21:39
5.03 o 16:37
Perspi block. Opinie o lekach na pocenie! Help!
12.02 o 11:57
22.02 o 11:27
Depilator laserowy Philips Lumea opinie
26.10 o 20:38
rozstępy
rozstępy
Od roku walczę z nadprogramowymi kilogramami. Udało mi się zrzucić już 15 kilogramów aczkolwiek zauważyłam na brzuchu i "boczkach" straszne rozstępy. Myślałam że rozstępy sprzyjają wzrostowi wagi a nie spadkowi... Czytałam sporo o tym i z tego co wyczytałam, gdy już się pojawiają to ciężko jest się ich pozbyć. Podczas gubienia kilogramów cwiczylam w okresie letnim, teraz zimą ćwiczenia sobie odpuściłam, jedynie przez cały ten okres czasu bez żadnej przerwy robiłam po 100 brzuszków dziennie. Czy mialyscie kiedykolwiek ten problem? Jak sobie z nim radzilyscie?
rozstępy
bo rozstępy powstają w wyniku nadmiernego rozciągania się skóry i zerwania sieci włókien kolagenowych tworzących skórną strukturę.
Przyczyny powstawania rozstępów to: czynniki hormonalne, znaczny wzrost masy ciała w krótkim czasie, ciąża, czynniki genetyczne oraz zaburzenie funkcjonowania tkanki łącznej. jak gwałtownie przybierasz na wadze skora nadmiernie sie rozciaga przez co powstaja nieładne kreski zwane rozstepami, a gdy chudniemy one sie nam uwidaczniaja i jedynie chyba laserem mozna sie jej ich pozbyc ale tego tez nie jestem na 100% pewna
rozstępy
Ja rozstępy mam po dzieciaczkach, wolałam poczekać na 2 i dopiero po 2 maluchu zaczynam działać. W zeszłym tyg. miałam spotkanie z lekarzem medycyny estetycznej u nas w miescie, ruszamy w sobotę z mezoterapią ok 4-5 zabiegów, na koniec 3-4 razy seria laserowa. Mozliwe, że mezoterapia sobie poradzi, jednak prawdopodobnie, po odzywianiu potrzebny bedzie u mnie laser ponieważ mam rozstępy stare i rozległe. Zobaczymy, efekty ponoć swietne, jak to będzie u mnie czas pokaże?
rozstępy
Cytat
cekoladova
Od roku walczę z nadprogramowymi kilogramami. Udało mi się zrzucić już 15 kilogramów aczkolwiek zauważyłam na brzuchu i "boczkach" straszne rozstępy. Myślałam że rozstępy sprzyjają wzrostowi wagi a nie spadkowi... Czytałam sporo o tym i z tego co wyczytałam, gdy już się pojawiają to ciężko jest się ich pozbyć. Podczas gubienia kilogramów cwiczylam w okresie letnim, teraz zimą ćwiczenia sobie odpuściłam, jedynie przez cały ten okres czasu bez żadnej przerwy robiłam po 100 brzuszków dziennie. Czy mialyscie kiedykolwiek ten problem? Jak sobie z nim radzilyscie?
lepiej powiedz jak ci się udało tyle schudnąć ?

rozstępy
moim zdaniem najbardziej skuteczne są zabiegi, poradzą sobie z każdym rodzajem rozstępów. Tutaj <modercja> możecie zobaczyć zdjęcia przed i po zabiegach, moim zdaniem super sprawa.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2016-03-29 17:49 przez moderator.
rozstępy
a czy któraś z was widziała na sobie efekty po mikrodermabrazji korundowej albo diamentowej?? Bo ja byłam na depilacji laserowej w salonie Laser Glamour w Łodzi i tam mają takie zabiegi i ponoć są świetne na rozstępy. <moderacja> Tylko chciałabym się od was dowiedzieć czy taki zabieg w salonie kosmetycznym naprawdę skutkuje.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2016-03-29 17:49 przez moderator.
rozstępy
Jedyną skuteczną metodą na cellulit i rozstępy jest laser. Żadne kremy, balsamy nie zadziałają tak dokładnie jak laser, który wbrew pozorom nie jest inwazyjny i nie ma skutków ubocznych. Po kilku zabiegach w Esteticenter zaczęłam wyglądać tak jak w marzeniach, które wydawały mi się nierealne do spełnienia...a jednak dobry salon i efekt masz murowany.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-10-19 11:02 przez Kryptokarzelka.
rozstępy
Ja z rozstępami wygrałam dopiero laserem. Trzy zabiegi wystarczyły. Wiadomo wszystko zależy od tego jakie rozległe są, u mnie akurat nie bylo tragedii. Ale nie mogłam na nie patrzec. Chodziłam na laser ResurFX do Vici Clinic w Krakowie.Trochę bolało ale można wspomóc sie maścią Emla i jest lepiej. Teraz w Vici jest promocja na zabiegi tym laserem. Przy zakupie jednego zabiegu drugi dostaje się gratis, to bardzo opłacalne