16.04 o 8:17
16.04 o 8:16
16.04 o 8:14
Czy taka pufa w pokoju faceta jest spoko?
15.04 o 18:52
15.04 o 18:47
15.04 o 18:45
22.02 o 13:10
Depilator laserowy Philips Lumea opinie
26.10 o 20:38
30.01 o 21:06
1.06 o 21:06
9.07 o 2:34
14.01 o 21:11
wybielanie zębów LED czy BEYOND?
Jak chcesz amerykański uśmiech to najlepiej zrobić licówki. Możesz wtedy wybrać kolor armatury łazienkowej i mieć pewność że nic nie ściemnieje mimo upływu czasu.
haha, podoba mi się pomysł z armaturą łazienkową trochę szkoda mi moich własnych zębów, bo są w dobrej kondycji, tylko ten odcień od czasu do czasu trzeba podrasować
lampa beyond robi swoje. dla mnie efekt zadowalający
Nie polecam białej perły tak jak ktos juz tutaj napisał ! Mam po niej ogromne problemy, juz ciągnie sie to lata dziewczyny nie bądźcie głupie lepiej wydać te 1000 zł bo leczenie wyjdzie was pózniej dużo więcej o bólu nie wspomnę !
Cytat
Gocha007
haha, podoba mi się pomysł z armaturą łazienkowątrochę szkoda mi moich własnych zębów, bo są w dobrej kondycji, tylko ten odcień od czasu do czasu trzeba podrasować
lampa beyond robi swoje. dla mnie efekt zadowalający
gdzie robiłaś?

w sumie jak do tej pory robiłam już dwukrotnie w luxmedzie, z przerwą 2-letnią podobno do 14 odcieni mogą się zęby rozjaśnić, jak na możliwości mojej szczęki i tak jest niebo a ziemia
w życiu bym tego nie zrobiła.
Zęby ma się jedne wybielanie szkodzi na szkliwo , nie każda z nas ma zdrowe zęby i miazgę.
Lepiej oczyszać z osadu co jakiś czas i mieć to co się ma a jeśli ciebie stać to zrób sobie licówki i mniej piękny uśmiech
jakoś moje szkliwo nie ucierpiało od wybielania, mówią też, że wrażliwość zęba się zwiększa-guzik prawda, no nie w moim przypadku. po co mi licówki, kiedy zęby mam zdrowe, a jedyny mankament to ten odcień?
akurat myślę, że takie lampy są o wiele mniej inwazyjne niż wszelkie paski i żele, i o wiele bezpieczniej poddać się takiemu zabiegowi u specjalisty w gabinecie niż na własną rękę coś przy zębach majstrować 14 odcieni? ja bym skakała z radości nawet jakby o 5 się rozjaśniło
Nie tylko Biała Perła to oszustwo, ale również pasty Blanx! Stosowałam ją jak byłam w gimnazjum, teraz jestem na studiach i nadal mam nadwrażliwe zęby! Małe rezultaty były, ale to co się działo później to jakiś koszmar. Ta pasta (albo jakimś cudem przypadkiem to się zbiegło w czasie) przyczyniła się do rozwoju próchnicy z którą walczyłam kilka lat, jednego zęba robiłam po 3-4 razy co jakiś czas bo non stop się psuł. Jeśli to nie przez pastę, to nie wiem przez co. Dziś moja nadwrażliwość jest już o wiele mniejsza, zęby wyleczone, jeden stracony Na jednych takie wybielanie działa a drugim baaardzo szkodzi. Ja również chciałabym wybielić zęby u dentysty ale moja nadwrażliwość jest przeciwwskazaniem na długie lata, także jeśli chcecie eksperymentować z drogeryjnymi wybielaczami weźcie pod uwagę najgorszy scenariusz.
14 odcieni możliwa taka skala, przy tej metodzie, ale pewnie w zależności od podatności na wybielanie - uśmiech rozjaśnia się o kilka tonów
no mam koleżankę która zęby ma bieluśkie, a ciągle chce wybielać jeszcze bardziej - co nie przynosi już żadnych rezultatów, bo widocznie to już jej 'naturalna biel'
To jaki sposób wybielania wybierzecie zależy od Waszych zębów. Mam koleżankę, która jest stomatolożką i zdecydowanie odradzała mi wybielanie zębów lampą z uwagi na ich stan oraz nadwrażliwość. Tak więc wybrałam sie na wybielanie zębów systemem nakładkowym. Jestem zadowolona bo zeby faktycznie zostały wybielone o kilkanaście odcieni ( porównywałam sobie w gabinecie stomatologicznym stan przed i po, widać to zresztą gołym okiem). Wybielanie w domu paskami i pastami u mnie równiez niczego nie dało....
Zęby wybielałam w gabinecie w Warszawie. Supradent na ulicy Biały Kamień. Jestem zadowolona.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2016-08-08 10:40 przez andraa.
Ja mogę polecić wybielanie beyond. Robiłam w gabinecie Indexmedica i moje zęby są rzeczywiście bielsze, uśmiech ładniejszy. Nie zaszkodziło to szkliwu, zęby nie zrobiły się bardziej wrażliwe, a wybieliłam za fajną cenę, bo mieli promocję.
Ja mogę polecić wybielanie beyond. Robiłam w gabinecie Indexmedica i moje zęby są rzeczywiście bielsze, uśmiech ładniejszy. Nie zaszkodziło to szkliwu, zęby nie zrobiły się bardziej wrażliwe, a wybieliłam za fajną cenę, bo mieli promocję.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2016-08-29 14:06 przez fauna23.
Też wybielałam już dwa razy metodą beyond Świetny efekt. Choć na początku trochę mi mina zrzedła, bo myślałam, że to od razu będą białe zęby - jaśniały tak stopniowo przez kilka godzin. Pierwszy raz rozjaśniałam 3 lata temu, teraz pół roku temu znowu
Jestem spod Warszawy, robiłam w gabinecie Impladent. Polecam, serio. Naprawdę warto
Systematycznie szczotkujcie pastą ajona - poprawa będzie zdecydowanie widoczna. Dojście pod tym względem do normalności nie musi wymagać czasu, wprost przeciwnie - dużą zmianę można uzyskać naprawdę szybko, stopniowo. U mnie efekt był naprawdę super, zęby powróciły do normalności i oby tak dalej.