Co zrobić, gdy atak paniki się zaczyna
10.03 o 12:21
9.03 o 14:04
9.03 o 14:00
7.03 o 14:09
Kursy angielskiego dla handlowców
6.03 o 9:09
Jak skutecznie uczyć się angielskiego prawniczego
5.03 o 14:16
NAJLEPSZE HORRORY KTÓRE OGLĄDAŁYŚCIE
22.04 o 22:04
Platforma wibracyjna opinie i efekty
27.10 o 12:13
5.03 o 16:37
7.05 o 22:15
Laserowe wybielanie zębów
Czy któraś z was stosowała laserowe wybielanie zębów?
Czy zadowolone jesteście z efektów?;-)
ja wybielam innym sposobem a na czym to alserowe poelga? też jakąś substancją czy jak ?
Ja miałam Efekt spoko..ale nie aż taki jak na niego liczyłam. Koszt dość duży . Dzień po zabiegu bolały mnie zęby ,a dokładnie wszystkie kanaliki. I wybiela się zęby od 6-ki do 6-ki
Wsumie to polecam .
Cytat
studentkai
ja wybielam innym sposobema na czym to alserowe poelga? też jakąś substancją czy jak ?
tak. Nadtlenkiem wodoru czy cuś;-)
a nie tym żelem w strzykawkach opalescence ?
ja wybielałam nakładkami biała perła pół roku temu i jestem mega zadowolona z efektów. nie miałam zadnych problemów z nadwrażliwością zębów, wybieliło mi mocno 4ki które czesto z natury są zółtsze od innych. dużo osób mi mowilo ze po wybielałniu szybciej żółkną i efekt utrzymuje się krótko, ja nadal mam białe,zadnych przebarwien. Wszyscy mi teraz mówią ,że mam bardzo białe zęby ,a na zdjęciach aż rażę ;p
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-01-05 14:25 przez tanioamodnie.
hehe ja tak samo jaka to przyjemność śmiać się pęłną gębą
Ja też polecam Białą Perłę. Super efekt i długo się utrzymuje. Nie jest droga (50-60 zł), a jest wydajna i łatwo dostępna
jestem higienistka stomatologiczna
i powiem ci i tak i tak zle z wybielaniem czy to sami robimy czy dentysta w gabinecie... bo to jednak sa zeby i odczuwamy bol itd
pierw trzeba miec wyleczone zabki oczywiscie po usuwane zlogi itd... podstawa wybielania zebow
I METODA:
w gabinecie robione na jeden wizycie koszt zalezny jest od gabinetu (od 600 do ponad tysiaca);
-moim zdaniem jest to gorsze poniewaz zeby sa narazone chodz to zabieg jedno razowy
-efekt w zaleznosci od kosci zeba jak masz zolte zabki to i tak po pewnym czasie zejda znow do swojego koloru i bede zolte, jak masz bielsze zabki to potrafia utrzymac swoj efekt dlugo widzilam pacjentki ktore po roku przychodzily inne po dwuch atach w zaleznosci, zeby wybielane sa w gabinecie o 3 tony od tych ktore posiadamy
II METODA:
idziemy do dentysty robimy sobie odlew zabkow i dostajemu nakladki gdzie samodzielnie w domu nakladamy zel i tak je wybielamy (cena od 500zl w gore) JEST TANSZA OD JEDNORAZOWEJ WIZYTY.
-efekty tak samo widoczne lecz wiadomo musimy troszke dluzej czekac
- zel mozna samemu dokupywac i dalej uzywac sobie z nakladkami
III METODA:
domowa ktorej nie polecam wybielanie domowe szkodzi a w szczegolnosci paski sama kiedsy to robilam to dziasla doprowadzilam do strasznego stanu i nie polecam wiem ze duzo kobiet tak robi ale kto jak lubi
Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-01-07 19:11 przez karola0813.
Cytat
karola0813
jestem higienistka stomatologiczna![]()
i powiem ci i tak i tak zle z wybielaniem czy to sami robimy czy dentysta w gabinecie... bo to jednak sa zeby i odczuwamy bol itd
pierw trzeba miec wyleczone zabki oczywiscie po usuwane zlogi itd... podstawa wybielania zebow![]()
I METODA:
w gabinecie robione na jeden wizycie koszt zalezny jest od gabinetu (od 600 do ponad tysiaca);
-moim zdaniem jest to gorsze poniewaz zeby sa narazone chodz to zabieg jedno razowy
-efekt w zaleznosci od kosci zeba jak masz zolte zabki to i tak po pewnym czasie zejda znow do swojego koloru i bede zolte, zeby wybielane sa w gabinecie o 3 tony od tych ktore posiadamy
II METODA:
idziemy do dentysty robimy sobie odlew zabkow i dostajemu nakladki gdzie samodzielnie w domu nakladamy zel i tak je wybielamy (cena od 500zl w gore) JEST TANSZA OD JEDNORAZOWEJ WIZYTY.
-efekty tak samo widoczne lecz wiadomo musimy troszke dluzej czekac
- zel mozna samemu dokupywac i dalej uzywac sobie z nakladkami
III METODA:
domowa ktorej nie polecam wybielanie domowe szkodzi a w szczegolnosci paski sama kiedsy to robilam to dziasla doprowadzilam do strasznego stanu i nie polecam wiem ze duzo kobiet tak robi ale kto jak lubi
ja sobie odlew zrobiłam u protetyka ( zapłaciłam 150zł ) a żele opalescence w strzykawkach kupiłam na all za 4 strzykawki zapłaciłam 60zł ( dentystka nie chciała mi sprzedać u siebie w gabinecie bo powiedziała że najpierw bym musiała u niej wybielić )
widzisz ja wiem ze tak robia naciagaja na kase... ale sa takie gabinety gdzie robila odlewy nakladek i w koszcie tym masz tez zel
a jak sie konczy to ludzie dokupuja wlasnie na allegro bo taniej jest
ja mam takie zabki po wybielaniu i przyznam sie bez bicia ze robilam to paskami kiedys ale nie polskiemi tylko ze stanow sciaglam bo sa lepsze...
ale nie wiedzialam ze wtedy tak szkodza
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-01-07 19:17 przez karola0813.
szkoda kasy, kup biała perłę żel dentystyczny, będziesz miała to samo tylko, ze za miesiąc, a nie w ciągu 1 wizyty
masz na myśli pastę białą perła czy cos innego? ja akurat stosuję pastę i nie powiedziałąbym, ze efekt jest tak fajny, zęby są całkiem normalne po myciu ta pasta jak i każdą inną
To działa jak nałóg, używka - nigdy nie da wam trwałej bieli. Jeśli będziecie chciały mieć stale białe zęby, to musicie ciągle bulić kasę. Czy nie lepiej po prostu postawić na naturalne wybielanie zębów?