gorący temat
wczoraj o 22:20
wczoraj o 14:56
wczoraj o 14:42
wczoraj o 14:33
wczoraj o 14:15
13.10 o 14:29
Młody zielony jęczmień- opinie. Serio odchudza?
16.08 o 17:00
23.10 o 13:27
5.03 o 16:37
17.03 o 17:05
19.10 o 11:52
schudłaś?? pokaż;)
schudłaś?? pokaż;)
Mam nadzieję, że od dziś uda mi się wziąć za siebie
schudłaś?? pokaż;)
Dziewczyny warto jest ćwiczyć bo to naprawdę pomaga. Jesli chcecie schudnąć to sama polecam jeszcze wyprobować sobie błonnik Na początku probowałam wiele rodzajów błonników ale najbardziej pomógł mi błonnik Fibra Vitale.
I to nie tylko na schudniecie ale na ogólne samopoczucie bo wyregulował u mnie przemianę materii, nie mam już problemów z jelitami jakie miałam wcześniej. Czuję się zdrowiej oraz lżej. Kupuję w sieci, niestety ale nie widziałam w sklepach stacjonarnych ;/
schudłaś?? pokaż;)
Szkoda, że po czterdziestce nie jest już tak łatwo schudnąć... metamorfozy są bardzo piękne!
Zmieniany 4 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-10-02 12:37 przez moderator.
schudłaś?? pokaż;)
Czuję dumę z każdej dziewczyny, ktorej udaje sie zawalczyc o siebie. Serio. To takie uczucie wielkiej dumy wewnatrz, ze jestem kobieta i ze jestesmy takie silne.
schudłaś?? pokaż;)
ja schudlam na razie 3kg od kiedy chodze do Saturn Fitness, od stycznia zaczelam troche inaczej trenowac bardziej teraz bym chciala na wytrzymalosc, chodze na fitness, czasami na pilates i zumbe, a po wszystkim jeszcze na maszyny na nogi i na mneijszych ciezarach robie duzo powtorzen
schudłaś?? pokaż;)
mega przemiana, gratuluję i trzymam kciuki za utrzymanie tego co osiągnęłaś, bo co do Twego pytania, to już nic nie powinnaś gubić, świetnie wyglądaszCytat
kwiatek19951
Było mega ciężko intensywny rok pracy ale warto. Ile według was teraz wazę i ile powinnam zgubić?
schudłaś?? pokaż;)
Witam też chcę się pochwalić moim małym sukcesem
Podjęłam walkę około 20 sierpnia 2016 i trwa ona do teraz
Fotka 1 z wagą około 85 kg, Fotka 2 około 16 kg mniej
schudłaś?? pokaż;)
Wow, dałaś czadu! Jeszcze trochę pracy, ale pewnie czujesz się o niebo lepiej!
schudłaś?? pokaż;)
Wow, robisz wrażenie. Brawo, świetny wynik