9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
Podoba Ci sie taki prezent ? Pufa
9.05 o 10:43
16.04 o 8:17
16.04 o 8:16
16.04 o 8:14
2.07 o 22:30
domowe sposoby na zapalenie dziąseł
20.06 o 13:50
23.10 o 13:27
4.11 o 14:52
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
21.12 o 17:49
kolorowe soczewki kontaktowe
Hej dziewczyny (: Mam taki problem. Mysle od dawna o kolorowych soczewkach i nie moge sie zdecydowac gdyz zawsze chcialam miec ciemne oczy. Jednak gdy je zamowie nie mam pewnosci ze bede mogla je nosic, moga mi przeszkadzac... Niby 60zl to nie az tak duzo ja na roczne soczewki. Przerobilam sobie jedno z zdjec na ktorym mam ciemne oczy. Co wy na to gdybym taki nosila? lepie naturalnie czy jednak kupic? Na zdjecia jednak troszke sztuczne sie wydaja, wkoncu photoshop ;p
sorry, ale dla mnie porażka. o wieleeeeeee bardziej podobasz mi się w niebieskich
Noo.. w ciemnych super Moja kumpela kupuje sobie na allegro kolorowe soczewki firmy Johnson&Johnson jesli dobrze pamietam i dobrze jej sie nosi. Sama bym takie chciala ale nie wiem czy bym sie przemogla i wlozyla sobie cos takiego do oka
Ciemniejsze dużo lepsze, pod kolor wlosow
"wkoncu photoshop"? w photoshopie da się cuda robić, a Ty pomalowałaś sobie oczy na czarno jak w paincie wyglądasz jakbyś w ogóle nie miała tęczówki xD
w brązie byłoby Ci ok, ale lepiej zostaw takie jakie masz. po co walczyć z naturą?
nie znoszę ciemnych oczu w ''naturalnych'' oczkach lepiej wyglądasz
chodzilo mi o to ze nie znam sie na phs i dlatego tak wyszlo no tak walka z natura.. tylko ciemne zawsze mozna zdjac.
czyli prawdopodobnie je kupie ) a jeszcze jedno pytanie. Czy ktoras nosila moze takie ? albo wie czy nie psuja wzroku ? niestety slyszalam rozne opinie...
ładnie Ci Polecam Ci sklep geooptica ja w nim zamawialam fioletowe kiedys, a ostatnio w ich stacjonarnym sklepie kupiłam sobie zielone ^^ Tylko, że teraz jak kupowalam to nie mieli nawet w stacjonarnym rocznych i pani mowila, że odradza i lepiej kupic np takie na 3 miesiace.(w ogole roczne za 60 zl? to bardzo tanio... dowiedz sie czy to dobra firma i sprawdz czy to nie jest aby cena za jedna soczewke, bo bywa, że sprzedaja na sztuki. a to troche podejrzana cena jak za pare, rocznych,kolorowych soczewek
)
Mi sie bardzo dobrze je nosi, nie przeszkadzaja.... w ogole ich nie czuc
Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-04-23 00:53 przez hannahxunicorn.
Ja je znalazlam na allegro. Cena jest za pare a gosciu ma kilka tys. pozytywnych komentarzy
aa na all to mozliwe, ale ja bym nie ryzykowala mimo wszystko, za duzo sie naczytalamCytat
JogobellaxDD
Ja je znalazlam na allegro. Cena jest za pare a gosciu ma kilka tys. pozytywnych komentarzy

Ja miałam mnóstwo różnych soczewek, tylko mam odwrotnie, oczy ciemny brąz a chciałam niebieskie lub zielone
Nie przeszkadzały mi, to kwestia przyzwyczajenia i fajny pomysł na chwilowa zmianę