53 minut temu
54 minut temu
Pomocy język niemiecki zadanie
godzinę temu
dzisiaj o 15:00
dzisiaj o 11:58
9.07 o 2:34
przedwczoraj o 8:51
28.02 o 3:25
domowe sposoby na zapalenie dziąseł
16.11 o 13:39
SPIRULINA opinie o cudownej aldze Hit czy Kit?
25.10 o 12:56
Pokażcie swoje choinki
Pokażcie swoje choinki
Wiem, że już wiele z was ma ubrane choinki, pokażcie je! Macie żywe czy sztuczne? U mnie żywa już kupiona i chętnie natchnę się w ubiorze waszymi
Pokażcie swoje choinki
" natchnę się w ubiorze " ??? Co to znaczy?
Pokażcie swoje choinki
i ja chętnie podejrzę co tam u was gości na choinkach
Cytat
kraka
to chyba nie był wpis dotyczący poprawnej pisowni a podejrzewam, że jesteś jedną z nielicznych osób która nie zrozumiała..
Pokażcie swoje choinki
Cytat
miron17
i ja chętnie podejrzę co tam u was gości na choinkach
to chyba nie był wpis dotyczący poprawnej pisowni a podejrzewam, że jesteś jedną z nielicznych osób która nie zrozumiała..
Faktycznie, ja ani moja rodzina ani znajomi nie mówimy w taki sposób. I faktycznie jestem chyba nieliczna
Pokażcie swoje choinki
Pokażcie swoje choinki
U mnie jeszcze nie ubrana, na razie szukam inspiracji

ŚliczneCytat
malmie
Moje z ubiegłych świąt. Żywa ascetyczna i sztuczna na bogato![]()

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-12-20 17:13 przez princesssska.
Pokażcie swoje choinki
@princesssska dzięki Piernikowe ozdoby wyglądają ciekawie więc może coś z piernika
Pokażcie swoje choinki
Mam już upieczone pierniczki sprzed 2 tygodni i zastanawiam się czy ich użyć. W tamtym roku miałam białą choinkę ze srebrno- niebieskimi ozdobami i myślę czy w tym roku również nie postawić na jakieś klasyczne, stonowane kolory

Pokażcie swoje choinki
Pokażcie swoje choinki
@princesssska rok w rok mam postanowienie, że tym razem choinka będzie w jednym czy dwu kolorach, bo fajnie to wygląda, ale jak znoszę pudło z bańkami to mi tak szkoda, że któraś nie będzie wisiała. No i zawsze wychodzi misz masz wszystko ma wisieć i koniec.
Jak masz pierniki to warto spróbować. Fajne są też drewniane ozdoby i wcale to nie wygląda smutno, bo i z takim określeniem się spotkałam.
Choinka spódnica to inspiracja ciekawa.
Pokażcie swoje choinki
Cytat
malmie
@princesssska rok w rok mam postanowienie, że tym razem choinka będzie w jednym czy dwu kolorach, bo fajnie to wygląda, ale jak znoszę pudło z bańkami to mi tak szkoda, że któraś nie będzie wisiała. No i zawsze wychodzi misz maszwszystko ma wisieć i koniec.
Jak masz pierniki to warto spróbować. Fajne są też drewniane ozdoby i wcale to nie wygląda smutno, bo i z takim określeniem się spotkałam.
Choinka spódnica to inspiracja ciekawa.
Moja mama ma to samo haha, w tamtym roku jednak dała się przekonać do dwu-kolorowej

Pokażcie swoje choinki
Choinka ma być choinką i musi być obwieszona "jak choinka" wszelakim badziewiem i błyskotkami.
Moja stoi i czeka na jelenia...
Pokażcie swoje choinki
@princesssska właśnie wyjęłam pudło ... postanowienie będzie przeniesione na kolejny rok, co się odwlecze to nie uciecze.
@alicja70 właściwie to podzielam zdanie o obwieszaniu oby jeleń się zjawił
Z ozdób choinkowych to jeszcze polecam choinkę w jabłka. Widziałam kiedyś u koleżanki no cudeńko. To były takie małe rajskie jabłuszka prawdziwe i sztuczne, ale fajnie się uzupełniały.
Pokażcie swoje choinki
a może takie choineczki szybkie w ubraniu i szybkie w rozbieraniu a nawet można wuszt powiesić pycha