Co zrobić, gdy atak paniki się zaczyna
10.03 o 12:21
9.03 o 14:04
9.03 o 14:00
7.03 o 14:09
Kursy angielskiego dla handlowców
6.03 o 9:09
Jak skutecznie uczyć się angielskiego prawniczego
5.03 o 14:16
18.01 o 12:29
14.01 o 21:11
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
Jakie domowe sposoby na ból zatok?
7.03 o 10:53
SPIRULINA opinie o cudownej aldze Hit czy Kit?
25.10 o 12:56
17.03 o 17:05
Oryginalny prezent na walentynki
Macie już prezent walentynkowy dla swoich ukochanych?
my nie celebrujemy jakoś specjalnie tego święta ale pomyślalam, że fajnie byłoby podarować coś drobnego.
Nie chciałam oczywiście podarować swojemu facetowi kiczowatych prezentów jak bokserki czy pluszowe serduszko
dlatego pomyślałam o słoiku ze słodkościami (coś w stylu tego na obrazku)

Sama szukam inspiracji i nie moge znalezc sensownego prezentu. Co do słodkosci jak lubi to zawsze sie sprawdzą
Witajcie dziewczyny, dopiero co się zarejestrowałam, więc nowa tu jestem :-) Pierwszy wątek i już wpadł mi w oko- prezenty to moja specjalność! Prowadzimy z mężem Pracownię Artystyczną, ja głównie zajmuję się portretami rysunkowymi, pozwolę sobie je zachwalić i nie dlatego, że to moja praca, ale dlatego że sama cenię sobie personalizowane prezenty, oraz te ręcznie robione, podam wam link- od 7 lutego będzie promocja 30% na portrety dla dwóch osób :-)<moderacja-spam>
oprócz tego jeszcze fajny pomysł to karykatura wspólna lub malowana koszulka, ale koszulki to już trochę kosztują więcej.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-03-29 15:08 przez moderator.
Nic sobie nie dajemy. Walniemy kilka drinkow
jak ma być oryginalny, to my jedziemy do Krakowa na weekend, zatrzymamy się tutaj <moderacja-spam> bo mi koleżanka mówiła, że to piękne i romantyczne miejsce. Poza tym Kraków sam w sobie jest bardzo magiczny.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-03-29 15:08 przez moderator.
można też wyjechać w romantyczną podróż (weekendową, akurat fajnie wypada)
<moderacja-spam> jest bardzo fajnym kierunkiem zwłaszcza jak ktoś lubi "Amelię"
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-03-29 15:09 przez moderator.
Sloik to dobry pomysl. Swojemu chyba kupie z zelkami. Czy lepszy będzie kilogramowy słoik nutelli?
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-02-05 16:39 przez roksolana83.
Witam! Polecam na walentynki coś nietypowego i osobistego:
<moderacja-spam>
Twoja dziewczyna na pewno będzie mile zaskoczona jak dostanie coś zamkniętego w ładnej puszce i do tego ze specjalną dedykacją dla niej.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-02-11 09:52 przez moderator.
A czy któraś z Was grała może kiedyś w takie gry: <moderacja-spam> ? Pytam się ponieważ zastanawiam się czy nie zamówić takiej na walentynki.
Jak do tej pory to kupowaliśmy sobie raczej słodycze i jakieś praktyczne rzeczy ale w tym roku chciałabym trochę zaszaleć i sprawić mężowi coś po czym ciężko mu będzie pozbierać się z podłogi. Myślicie,że jest to dobra opcja?
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-03-29 15:09 przez moderator.
Proponuję jakiś fajny zestaw kosmetyków, sprawdzony wariant. Pozytywnymi opiniami cieszy się <moderacja-spam> . Zresztą wystarczy wejść na stronę i poczytać opinie klientek. Koszt niewielki a myślę, że taki zestaw przypadnie do gustu Twojej kobiecie.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-03-29 15:10 przez moderator.
Ja w tym roku postanowiłam zaszaleć i chcę kupić narzeczonemu gitarę basową z [Moderacja - nieopłacona reklama] 14 lutego przypadają jego urodziny więc będzie podwójne święto Mam nadzieję, że prezent mu się spodoba bo sporo musiałam się naszukać tej gitary
Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-05-08 07:48 przez moderator.
Mój Boże, jakby mnie facet wziął na walentynki do Paryża to bym była w siódmym niebie a ten nawet do kawiarni iść nie chce po drugiej stronie ulicyCytat
cholibka
można też wyjechać w romantyczną podróż (weekendową, akurat fajnie wypada)
<moderacja-spam> jest bardzo fajnym kierunkiemzwłaszcza jak ktoś lubi "Amelię"

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-03-29 15:10 przez moderator.
Całkiem ciekawym prezentem może być drukarka 3d, albo coś z niej wydrukowanego, czego nie można kupić w sklepie. Możecie sobie poczytać tutaj <moeracja-spam> jeżeli was zainteresuje temat takowych drukareczek
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-03-29 15:11 przez moderator.
Mi na walentynki chłopak kupił długo upragnione buty <moderacja-spam> Rewelacyjne są Miękkie i wgl. Takie jak chciałam. A ja jego zaprosiłam na kolację do fajnej knajpki.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-03-29 15:11 przez moderator.
Bardzo lubię dostawać praktyczne prezenty no i eleganckie. Takie też sama staram się dawać. Tych walentynek nie obchodziliśmy bo byliśmy w rozjazdach ale na kolejne mam już pomysł i kupię mężowi taki zestaw <moderacja-spam> Sama także bym chciała dostać biały komplet. Może się umówimy razem na taki prezent.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-03-29 15:12 przez moderator.