Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

Jaki żakiet?

14 lip 2014 - 17:15:21

Kochane w sobotę idę na wesele. Sukienkę mam w kolorze pistacji, buty oraz biżuterię w kolorze chabrowym, a kopertówkę czarną. W jakim kolorze żakiet wybrać do takiego zestawienia?
Wprawdzie żakiet będę miała tylko do Kościoła oraz na drogę powrotną, bo u nas w sobotę zapowiadają 33 stopnie.

Jaki żakiet?

14 lip 2014 - 17:18:31

Sukienkę pistacjową a dodatki chabrowe? Nie widzi mi się to kompletnie. Żakiet czarny, przyda ci się potem na różne okazje.

Jaki żakiet?

14 lip 2014 - 19:26:54

wg mnie też czarny

Jaki żakiet?

14 lip 2014 - 19:39:42

Świetne zestawienie korystyczne(:
Czarny żakiet będzie ok i tak tylko na chwilę będziesz mieć go na sobie.

Jaki żakiet?

14 lip 2014 - 19:41:50

biała, neutralny kolor nie bedze sie gryzło.

Cytat
ludziorka
Sukienkę pistacjową a dodatki chabrowe? Nie widzi mi się to kompletnie. Żakiet czarny, przyda ci się potem na różne okazje.

bedzie wygladać własnie swietnie, ta sama paleta barw wyglada dobrze.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-07-14 19:42 przez truskawka_ang.

Jaki żakiet?

14 lip 2014 - 19:44:09

Super zestawienie kolorow , zeby nie przesadzic wez moze czarny, dobrze skrojony zakiet czy marynarke ;-)

Jaki żakiet?

06 sty 2025 - 09:51:33

Idealny żakiet do biura to taki, który łączy w sobie klasykę z wygodą, zapewniając profesjonalny wygląd przez cały dzień. Neutralne barwy, takie jak granat, czarny czy szary, są najbardziej uniwersalne i pasują do większości stylizacji. Na stronie https://bestyle.pl/jak-wybrac-idealny-zakiet-do-stylizacji-biurowej przedstawiono praktyczne wskazówki, jak wybrać model dopasowany do sylwetki i okazji. To inwestycja w garderobę, która nigdy nie wyjdzie z mody.

Jaki żakiet?

09 mar 2025 - 14:00:22

Żakiet to jeden z tych elementów garderoby, które zawsze warto mieć w szafie. Świetnie sprawdza się nie tylko do pracy, ale także na spotkania biznesowe, rodzinne uroczystości czy wieczorne wyjścia. Ja postawiłam na klasyczny model z Hexeline i muszę przyznać, że to najlepsza decyzja zakupowa, jaką ostatnio podjęłam. Pasuje praktycznie do wszystkiego – do spodni, spódnicy, a nawet sukienki. Do tego jest wykonany z naprawdę dobrego materiału, który się nie gniecie i wygląda świetnie przez cały dzień. Jeśli ktoś szuka eleganckiego żakietu, który podkreśli styl i doda klasy każdej stylizacji, to warto sprawdzić ich kolekcję.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Idealny dzień - czym dla ciebie jest ?