Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

ja nie wiem dziewczyny co wy macie z tym dopasowywaniem torebki do butów. to jest nie modne i tandetne, no ale nie w tym przypadku. ale tez juz widze zlote akcenty tu i tu...

jakos nie przemawia do mnie ta sukienka :/ moze z paskiem cieniutkim by wygladała lepiej , i dodatki bym dała jasne ( buty szare lakierkowate , lub nude , pudrowe , perełkowe , bez torebki bo po co Ci na slub torebka )?

Dla ciężarnej powyżej 8 miesiąca ok. W innym przypadku nie. Jest tyle fasonów sukienek, że można podkreślić czy nawet skorygować figurę - ta tylko i wyłącznie dodaje kilogramów. A chyba tego żadna z nas nie chce :P

Ale na świetna na bal przebierańców - duszek pierwsza klasa ;)

jestes w ciazy? tak w tej sukience wygladasz, wielkie not.

masz zbyt zgrabna figurke na takiego wora..lepiej cos bardziej dopasowanego..

Pierwsze wrażenie to takie jak byś była w ciąży, dodatkowo te buty nie pasują są zbyt masywne moim zdaniem.

A mi się podoba ta sukienka, tylko bez naszyjnika. Dałabym do tego długie, dość wyraźne kolczyki + delikatne szpilki w szpic w kolorze beżowym, koniecznie wysokie + malutka torebka do ręki i włosy albo rozpuszczone lekko pofalowane, wyglądające naturalnie albo upięcie z tyłu tylko dość nisko :) Elegancko, lekko i z klasą :)

Bardzo podobają mi się sukienki w kroju literki "A", jednak ta sukienka leży na Tobie bardzo niekorzystnie. Taka sukienka powinna być opęta na górze i w biuście a niżej się rozszerzać a ta Twoja tak jak mówią dziewczyny - wygląda jakbyś prześcieradło zarzuciła.

Ogólnie nie mam nic przeciwko tego typu sukienkom, ale w tym przypadku chyba kogoś poniosło z tą ilością materiału. Wygląda to okropnie. Też pomyślałam, że idziesz do ślubu w zaawansowanej ciąży. Buty ok, torebka też, ale nie wiem po co.

Cytat
dootii
Sorry,ale sukienka wygląda jak kawał prześcieradła z wycięciem na głowę,ale jak chcesz w niej iść to idź.

zgadzam się, sukienka jest straszna.

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

slicznie wygladasz!!! lubie jak takie szczuplutkie kobietki noszą takie ciuszki, pieknie. tylko torebka bez sensu

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 2/5

Wyjątkowo niekorzystna dla figury, a widzę że Ty masz bardzo ładne kształty. Po co więc robić z siebie Magdę Gessler (bo z nią mi się ten strój skojarzył, nie wiem czemu haha :)) Wybierz coś delikatniejszego,bardziej kobiecego. W końcu ślub,w dodatku własny, jest wydarzeniem, na którym powinnaś błyszczeć i być najważniejsza!

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

wesele za miesiąc, jak szybko nauczyc się tańczyć ?