Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

Prezent na 50 rocznicę ślubu

28 lut 2014 - 17:40:12

Cytat
Carla2800
Zamówiłam już album scrapbooking na fotki-wspomnień czar.

Nie podoba mi się, mimo, że widywałam gorsze /:
Jeśli miałabym już u kogoś zamawiać [pomijając fakt, że i tak bym tego nie zrobiła, bo sama robię takie albumy], to wybrałabym jakiś album Zuziuchy [Zuziuchowe Wytwory]..

A co do prezentu - u mnie sprawę załatwił komplet sztućców, kosz upominkowy z dobrym winem i taki właśnie album.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-02-28 17:42 przez matra.

31 mar 2014 - 10:17:16

Ciekawym pomysłem jest zdjęcie wydrukowane w formie obrazu, Można takie zamówić w drukarni dimlab.pl, drukowałam takie dla dziadków i wyszło bardzo dobrze. Niezapomniana pamiątka.

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 9/5

28 lut 2024 - 13:08:26

Sama nie wiem co podarować swoim rodzicom

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 9/5

28 lut 2024 - 19:50:34

Moim zdaniem warto jest zastanowić się tutaj nad prezentem niematerialnym:

wyjście do restauracji
wyjście do kina
masaż

Jesli masz możliwosć złożenia się na prezent z rodzeństwem, ewentualnie od siebie chcialabys podarować coś porządniejszego, zastanów się nad wypadem do spa:
https://www.sanatoriaslowacki.pl/terma-slowacki/pl/co-leczymy

Daję namiar na sanatorium, w którym rodzice będą mogli się zrelaksować ale i zadbać o swoje zdrowie.

08 kwi 2024 - 11:08:28

Zapoznajcie się koniecznie z rewelacyjną ofertą od https://laflores.pl/kategoria/flowerboxy/ Dostępne w tym miejscu flowerboxy i róże mydlane pozwolą Wam stworzyć piękną i niezwykle trwałą kompozycję która z całą pewnością przypadnie do gustu osobie obdarowanej. Wybór jest ogromny więc z łatwością wybierzecie idealny kształt, kolor czy wielkość. Ponadto warto wspomnieć że firma dba o każdy detal i wszystkie oferowane przez nich produkty odznaczają się wysoka jakością wykonania i konkurencyjnymi cenami. Jest to rewelacyjna alternatywa dla standardowego bukietu. Zastanówcie się nad tym koniecznie. Ja jestem pewna że taki prezent będzie trafiony.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

pan młody płacze na ślubie