Jakie macie sposoby na oszczędzanie?
gorący temat
wczoraj o 22:12
wczoraj o 17:41
wczoraj o 16:53
wczoraj o 16:52
wczoraj o 15:08
28.02 o 21:39
25.11 o 18:22
21.07 o 15:16
SPIRULINA opinie o cudownej aldze Hit czy Kit?
25.10 o 12:56
LANCOME La Vie Est Belle Opinie
1.07 o 15:20
mop parowy opinie - czy warto kupić?
5.08 o 12:19
Problem z facetem
Problem z facetem
Hej dziewczyny
Jestem w związku od 3 lat, problem w tym, że w zeszłym roku przybrałam trochę kilogramów przy wzroście 158 cm ważę 57 kg, w zeszłym roku ważyłam 48 kg, mój facet bez przerwy mi dokucza i pokazuje co powinnam poprawić, strasznie mnie to irytuje, zaczęłam ćwiczyć i zdrowo się odżywiam. Macie może jakieś sprawdzone sposoby na zrzucenie kilogramów? A może jakaś grupa wsparcia? Któraś z Was też się odchudza?
Problem z facetem
jaaa ! od tygodnia już na diecie 1100 kcal
też przybrałam w związku ale to przez źle dobrane tabsy
Problem z facetem
Według mnie przy każdym odchudzaniu większe znaczenie niż cel ma sposób. Musisz pokochać drogę, która Cię poprowadzi do wymarzonej wagi, a nie tylko mieć na celu jej osiągnięcie. Przede wszystkim jedz zdrowo nie za karę, ale w nagrodę - celebruj każdy posiłek, jedz mniejsze porcje, ale częściej, znajdź taki sport, który Ci da satysfakcję - może taniec, może fitness, tenis, jazda konna, siatkówka? Jeśli znajdziesz sobie w tym przyjemność czy hobby łatwiej będzie Ci wytrwać i co ważniejsze , zostać przy tym jak osiągniesz swój cel. Bo nie jest wyczynem skakać do przesłodzonych gadek Chodakowskiej kilka miesięcy, a potem osiąść na laurach, tylko ćwiczyć nadal, dla samej siebie, swojego zdrowia i samopoczucia.
Problem z facetem
Ja się jakoś za bardzo nie odchudzam, ale proszę bardzo: masz moje duchowe wsparcie jakby co, bo ćwiczyć i zdrowo się odżywiać zawsze warto.
Powiedz swojemu facetowi, żeby przestał ci dokuczać
Problem z facetem
Przede wszystkim nie głodź się tylko jedz o regularnych godzinach, mniej a częściej pełnowartościowe posiłki, nie podjadaj, wyklucz napoje gazowane i słodkie (najlepiej tylko woda niegazowana, zielona herbata bez cukru),słodycze i fast foody to wiadomo. A ile razy w tyg ćwiczysz i co ?
Problem z facetem
jem same warzywa, ciemne pieczywo, ryż, mięso gotowane, jogurty naturalne i smakuje mi to
a ćwiczę z Ewą Chodakowską skalpel codziennie od 4 dni, póki co mam straszne zakwasy ale z dnia na dzień coraz lepiej
Problem z facetem
Po pierwsze zrzucić możesz pare kg ale zrób to dla siebie i swojego zdrowia i podejdz do tego rozsadnie: duzo wody, owocow, warzyw, gotowane miecho, troche cwiczen i bedzie ok.
Po drugie: zmień faceta! Co to za facet? Jakby cie kochał NIGDY by tak nie mówił! A co jak kiedys (tfu tfu odpukac) ale przykładowo : przytyłabyś nie z swojej winy bo nie zawsze sie tyje z obżarstwa! to co? znajdzie sobie inna/kochanke, a Ty będziesz cierpieć?
Dziewczyna ceń się bądź piękna dla siebie, a dopiero później dla kogoś ale kogoś takiego kto na Ciebie zasłuży i będzie cie kochał ponad wszystko!
Problem z facetem
Więc powinno pomóc... Tylko abyś wytrwała Myślę , że możesz pozwolić sobie na 1,2 dni w tyg wolne od ćwiczeń ale jeśli dajesz radę codziennie to na twoją korzyść idzie
A ja znowu akurat facetowi się trochę nie dziwię. Nie oszukujmy się , przy tym wzroście waga jest spora. Dużo dziewczyn, które czują już się pewnie w związku przestają o siebie dbać. Przecież jej nie zostawił tylko szczerze powiedział swoje zdanie.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-11-08 09:09 przez Iza_1812.
Problem z facetem
Cytat
Iza_1812
Więc powinno pomóc... Tylko abyś wytrwałaMyślę , że możesz pozwolić sobie na 1,2 dni w tyg wolne od ćwiczeń ale jeśli dajesz radę codziennie to na twoją korzyść idzie
![]()
A ja znowu akurat facetowi się trochę nie dziwię. Nie oszukujmy się , przy tym wzroście waga jest spora. Dużo dziewczyn, które czują już się pewnie w związku przestają o siebie dbać. Przecież jej nie zostawił tylko szczerze powiedział swoje zdanie.
Nieprawda. Mięśnie tez potrzebują czasu na regeneracje.
Problem z facetem
no cóz, tego że ćwiczysz z Chodakowską bałam się najbardziej. Ja już nie mam nic więcej do powiedzenie, powodzenia i uważaj na kolana. Pozdrawiam
Problem z facetem
Ale skalpel nie jest jakiś mega wyczerpujący... To ćwiczenia wzmacniające i cały trening trwa 45 min
Cytat
body_mind_spirit
no cóz, tego że ćwiczysz z Chodakowską bałam się najbardziej. Ja już nie mam nic więcej do powiedzenie, powodzenia i uważaj na kolana. Pozdrawiam
Masz rację , niektóre ćwiczenia nie są dobrze wykonywane technicznie ale skalpel myślę, że jest bezpieczny. Jedynie zwróciłabym uwagę na ostatnie ćwiczenia brzucha, nie trzymaj głowy blisko klatki tylko łokcie szeroko oczy w sufit i głowa jak najdalej od klatki
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-11-08 09:17 przez Iza_1812.
Problem z facetem
nie powiedział jej szczerze swojego zdania ,tylko bez przerwy jej dokucza jak napisała ,a to jest spora roznica ,Cytat
Iza_1812
Więc powinno pomóc... Tylko abyś wytrwałaMyślę , że możesz pozwolić sobie na 1,2 dni w tyg wolne od ćwiczeń ale jeśli dajesz radę codziennie to na twoją korzyść idzie
![]()

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-11-08 09:19 przez brunetka71.
Problem z facetem
ciąża to wiadomo... Każdy normalny facet to powinien zrozumieć. Ale autorka chyba nie napisała że jest czy była w ciąży?
Nie wiemy jaki jest ten facet i czy te "dokuczanie" jest w jakiś granicach czy też po prostu chamskie. I czy poza tą sprawą jest dla niej dobry i czuły
Problem z facetem
tak masz racje to już wie najlepiej sam autorkaCytat
Iza_1812
ciąża to wiadomo... Każdy normalny facet to powinien zrozumieć. Ale autorka chyba nie napisała że jest czy była w ciąży?
Nie wiemy jaki jest ten facet i czy te "dokuczanie" jest w jakiś granicach czy też po prostu chamskie. I czy poza tą sprawą jest dla niej dobry i czuły

Problem z facetem
jak dla mnie? drań z tego Twojego faceta, ja nie wiem czy chciałabym być z kimś, kto nie akceptuje mnie takiej, jaka jestem. Jeżeli facet kocha, to pewne niedoskonałości nie powinny byc dla niego problemem. Wiem o czym mówię - ja przytyłam 20 kilo w ciągu kilku miesięcy przez kurację hormonalną, a mój ukochany nie tylko mnie wspierał, ale powtarzał, że jestem piękna i że mnie kocha. A jeżeli Twój chlopak kocha Cię tylko za wygląd... To ja nie chcę być absolutnie wredna, ale nie widzę Waszej przyszłości