9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
Podoba Ci sie taki prezent ? Pufa
9.05 o 10:43
16.04 o 8:17
16.04 o 8:16
16.04 o 8:14
28.02 o 3:25
2.07 o 22:30
Domowy sposób na mocne paznokcie
6.03 o 17:19
23.10 o 13:27
27.03 o 8:51
14.01 o 21:11
kochane doradzcie muszę kupić prezent siostrze i wymysliłam taka pufę. Zawsze marudzi że nie ma na czym siedziec przed tv i obecnie ma taka swoją mała poduszke tylko czy na pewno warto, czy te pufy są wygodne zestaw pufa XXXL + pufka na nogi + poduszka + wałek pod kark kosztuje 199 zł czy wy cieszyłybyście sie z takiego prezentu. Czy ma któraś moze coś takiego w domu
<moderacja - korekta tytułu>
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-02-12 22:16 przez moderator.
Uważam, że to byłby super prezent. Osobiście nie mam takiej pufy, ale siedziałam na takiej i jest mega wygodna
fajny ale ten jakiś wielki
ja widzialam w jakimś markecie ale sama ta wielka poducha kosztowała 150 zł. skąd ten zestaw wzięłaś?? ja bym się bardzo cieszyła ale słyszałam że te kulki trzeba zmieniać (te co są w srodku) bo się "sprasują" więc to jest później koszt
mój brat dostał podobny (dmuchany) prezent na 18stkę(kolory piłki, takie łaty) na początku było radochy co nie miara, każdy się kładł, wygłupiał. a teraz już leży w kącie, ale z tego powodu na pewno też, że nie ma miejsca na 'rozłożenie' tego fotela. jeśli tylko siostra ma miejsce gdzie to położyć to jak najbardziej
no niby wygodne ale nie mialabym gdzie tego postawic i tak by sie przewracalo po wszystkich kątach
fajny i wygląda na wygodny
Fajne,jeśli ma miejsce na coś takiego to jak najbardziej Ale może nie biały,bo będzie łatwo się brudził..
TAAAK super, mnie bardzo się podoba
no fajny jak ktoś ma dużo miejsca w domu/mieszkaniu
jeśli faktycznie wspominała, że nie ma gdzie oglądać tv, to prezent w 1000% będzie udany
ja mam wielką sofe... niby 2 osobową. Zaznaczam ze jest ORYGINALNA i ma się nie ubijać a teraz wygląda jak wielki flak... dosłownie ! dokupiłam dodatkowe wkłady nic nie pomaga także szczerze odradzam !!
fajna sprawa moja znajoma taki zestaw kupowała za 400zł wiec troche drożej pufa wygodna ale jest uża zajmuje troche miejsca.pomysł fajny
mi się podoba moja siostra ma dwie takie,fajny prezent ale pamiętaj że to nie do małego pomieszczenia tylko do większego jeśli siostra ma takie to będzie w sam raz do salonu np ))te pufy są wielkieeee
))pozdrawiam
ja bym się bardzo ucieszyła z takiego prezentu, na pewno jest wygodna, w dodatku modna, świetnie będzie wyglądać.