wczoraj o 8:44
Jaki najlepszy materac do spania
wczoraj o 8:42
wczoraj o 8:41
Golden Retriever Problem Wychowawczy !
11.02 o 14:32
11.02 o 13:25
11.02 o 13:15
21.07 o 15:16
CZYSTEK- opinie, informacje, rodzaje.
23.10 o 14:45
Scholl velvet smooth? - opinie o pilnikach
22.03 o 8:57
2.07 o 22:30
29.01 o 13:58
22.02 o 11:27
strój męza na wesele-tylko garnitur?
w lutym mamy wesele, ja już teraz zastanawiam sie w co ubrać mojego ukochanego. On nie znosi garniturów. Koszula ok,ale garnitur to meczarnia dla niego. czy na wesele pasuje iść w spodniach wyjsciowych ale bez kantu, no i dobieranej marynarce... tzn innej od spodni?
Mój przyjaciel chodzi w trampkach + spodnie powiedzmy wyjściowe, koszula i marynarka, także myślę, że Twój mąż może iść tak jak opisujesz
yyyyyyyy nie za bardzo chyba, bynajmniej jak dla mnie na wesele to jednak paduje garnitur założyć, przecież nie musi cały czas w marynarce być, sciągnie po wejściu na salę.
mój też jeansy koszula i jakaś zamszowa marynarka on mówi że to nie jego ślub żeby się stroił
myślę że nic mu się nie stanie jak pójdzie w garniturze, nie jest przecież dzieckiem, niech zaciśnie zęby i niech nie marudzi. ja bym nie chciała żeby goście przyszli w trampkach albo w jeansach
ooo super to pewnie go tak wystroje, niech się chłopak nie męczy
eee tam ... pewnie,ze garnitur jest elegancki i na weselu byłby ok, ale ja w tym roku byłam na kilku weselach i byli mężczyźni naprawdę różnie ubrani- każdy ma swój styl, np mój kuzyn na wesele mojego brata był ubrany wprawdzie w "garnitur, ale ciemna śliwka sztruks- spodnie nie na kant- bardziej sportowy styl, natomiast u koleżanki było kilku Włochów i oni byli ubrani w dzinsy, białe koszule eleganckie buty i jakoś nikt na to uwagi nie zwracał.... Mój mąż w marynarce idzie tylko do kościoła, potem już przed obiadem się rozbiera , ściąga krawat...zauważyłam,że większość tak robi....
trampki to raczej nie, spodnie czarne, tylko że bez kantów, pantofelki, koszula biała z podwójnym kołnierzykiem, jakiś krawacik no i ciemna marynarka
Ważne aby było elegancko i adekwatnie do okazji.
Garnitur to nie wymóg przecież
Mój znajomy na swoim ślubie był w czerwonych trampkach...
Cytat
Sacrum
Ważne aby było elegancko i adekwatnie do okazji.
Garnitur to nie wymóg przecież
Dokładnie

Faajnie, też bym chciała pana młodego w trampkach i jeszcze do tego jakimś fajnym cylindrzeCytat
dzamajka
Mój znajomy na swoim ślubie był w czerwonych trampkach...

dla mnie tragedia :/ slub wesele to tylko garnitur nie wyobrazam sobie inaczej, moj ostatnio powiedzial ze idzie bez krawatu bo jego kolega tak idzie to sie rozebralam i powiedzialam ze z nim nigdzie nie ide w 5 minut zakladal krawat, nie gniewaj ale dla mnie facet bez garnituru to wiesniak i tyle oczywiscie na okazjach specjalnych, a marynarka moze sobie sciagnac nie musi byc w niej caly czas
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-12-07 14:58 przez sexyflexi00.
Cytat
sexyflexi00
dla mnie tragedia :/ slub wesele to tylko garnitur nie wyobrazam sobie inaczej, moj ostatnio powiedzial ze idzie bez krawatu bo jego kolega tak idzie to sie rozebralam i powiedzialam ze z nim nigdzie nie ide w 5 minut zakladal krawat, nie gniewaj ale dla mnie facet bez garnituru to wiesniak i tyle oczywiscie na okazjach specjalnych, a marynarka moze sobie sciagnac nie musi byc w niej caly czas
nie przesadzasz troszeczkę? wyrażajmy swoje zdanie, ale bez obrażania innych

jak dla mnie garnitur nie jest koniecznością, ważne żeby było z klasą i stosownie do sytuacji

Moim zdaniem garnitur musi byc. Tez zalezy jaki kto ma styl jaka figure jak ktos jest luzakiem na co dzien to pewnie cos wykombinuje zeby wygladac elegancko i gustownie a w mniej formalnym stroju jaki jest garnitur.