gorący temat
godzinę temu
dzisiaj o 18:31
dzisiaj o 16:27
Gdzie szukać w Opolu pomocy przy planowaniu rozwodu
dzisiaj o 15:28
Gdzie szukać w Opolu pomocy przy planowaniu rozwodu
dzisiaj o 15:18
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
21.06 o 11:53
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
27.01 o 19:01
9.07 o 2:34
Najlepszy afrodyzjak
Najlepszy afrodyzjak
Dziewczyny jakie są Wasze najlepsze afrodyzjaki? Interesuje mnie tutaj absolutnie wszystko.; Od zapachów, po suplementy a koncząc na tych naturalnych.
Jeśli chodzi o mnie to bardzo dobrze działa na mnie swiatło świec. Uwielbiam seks własnie przy zapalonym świetle. Trochę winka ( ale niezbyt dużo) . Plus oczywiście jedzenie. Lekkie, zdrowe, Zawierające dużo owoców i warzyw. Szczególnie tych czerwonych owoców. Malin
Ponoć na facetów działa również lubczyk? Czy to prawda?
Najlepszy afrodyzjak
Powiem Ci,ze staramy się z mężem eksperymentowac. Szczególnie jeśli zdarza nam sie okres kiedy wieje nudą w sypialni ( a myślę,ze kazdy coś takiego czasami miewa....). Świece, nowa pościel, jakaś fajna bielizna Eksperymentowaliśmy również z przebierankami ale to nie dla nas widocznie. Oboje wybuchaliśmy ze śmiechu jak się poprzebieraliśmy Za to kajdanki jak najbardziej. Z suplementów kilka próbowałam ale nie były to stricte afrodyzjaki. Lubimy żele nawilżające ( libi gel, durex czerwony rozgrzewający). plus jeszcze durex o, niezły jest równiez sex elixir aczkolwiek polecam jedynie na specjalne okazje. Co do llubczyku to kiedyś przypomniała mi się śmieszna sytuacja z moim Kiedyś babcia mu dała jeszcze w latach nastoletnich lubczyku na przeziębienie. Tak go postawiło do pionu, ze tak powiem, że spod kołdry się wstydził wychodzić
Najlepszy afrodyzjak
Serio tak na niego zadzialało? No cóż, musimy przetestować. Czemu piszesz, że sex elixir jedynie na weekendy> Można przesadzić z dawką?
Najlepszy afrodyzjak
Nie jest to szkodliwe, na pewno nie przesadzisz na tyle aby Ci to zaszkodziło.Po prostu bardzo podniecająco działa i fajnie jak ma się wiecej czasu. No i oczywiscie musi byc odpowiedni nastrój.
Najlepszy afrodyzjak
Dla mnie najlepsze afrodyzjaki to: kochana osoba, fajna bielizna, dobre jedzenie, owoce morza ( chociaż nie każdy lubi, z wszystkich moich koleżanek chyba tylko ja uważam je o dziwo za afrodyzjak ). libi gel baredzo fajny, sex elixir kiedyś miałam i faktyczie fajny, może sobie równiez zamówie ponownie
Najlepszy afrodyzjak
ja nie potrzebuje nic
wystarczy ze jestem w łazience już mojego męża ciągnie.
ja mu sie nigdy nie znudziłam
Najlepszy afrodyzjak
Jednak tradycyjnie - bielizna, świece, dobra muzyka, wino, piękny zapach i rozgrzana skóra.
Najlepszy afrodyzjak
Najlepszy afrodyzjak
Próbujcie tych naturalnych- czekolada i wino
ponoć też bakłażan z którego można przygotować pyszne sałatki!
Najlepszy afrodyzjak
Nie no przestań Akurat taki lateksowy strój wzbudzilby u wiekszości osób litość. A nie podniecenie. U mojego meża śmiech U mnie również.
Sex elixir równiez wypróbowaliśmy. I o dziwo o ile u mnie działa bardzo dobrze to na mojego faceta wcale
Najlepszy afrodyzjak
Może po prostu lampka dobrego wina może to tez kwestia delikatności wobec drugiej osoby
Najlepszy afrodyzjak
Dziewczyny gdzie kupowałyście moze ten sex elixir?
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2018-06-27 09:24 przez kerek.
Najlepszy afrodyzjak
Internet, sklep ***, znajdziesz również na allegro. Na począku kupiliśmy jedną buteleczke, potem jednak kupiliśmy w wielopaku bo jest taniej Na pierwszy raz jednak wypróbuj sobie najlepej jedno opakowanie.
Najlepszy afrodyzjak
Słuchajcie a ten sex elixir to można dostać gdzieś stacjonarnie?