gorący temat
wczoraj o 20:02
Pomysły na prezent na święta 2023
wczoraj o 10:42
implant stomatologiczny czy most
przedwczoraj o 14:22
CV a brak doświadczenia zawodowego
przedwczoraj o 14:00
przedwczoraj o 13:43
9.07 o 2:34
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
21.06 o 11:53
27.01 o 19:01
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
Znudzenie seksem
Znudzenie seksem
Wiesz co, sama zastanawiałam się nad wypróbowaniem jakiiś tabletek na libido bo czytałam trochę o stimei czy asequrelli ale trochę obawiam się że jest to placebo
Znudzenie seksem
Też się trochę bałam ale postanowiłam spróbować i się już nie zastanawiać czy to działa czy nie No i u mnie efekt był i to pozytywny. A i nie brałam żadnego z tych rodzajów tabletek jakie tutaj wymieniłaś ale libido therapy Mają lepszy skład.A asequrelli nie polecam bo brałam i mnie po tym głowa bolała
Znudzenie seksem
Miałam ten sam problem z moim partnerem. Pomogły różne "zabawki" erotyczne np satisfyer z <moderacja>. Warto spróbować, na każdego działa co innego :-)
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2019-03-11 19:31 przez moderator.
Znudzenie seksem
zabawki erotyczne faktycznie pomagaja rozwiac nude w sypialni u nas totalnym hitem jest jajeczko Lush, zdalnie sterowany wibrator, aplikacja w telefonie wystarczy
mozna dzialac, jak tylko sie chce i gdzie sie chce
na odleglosc, w miejscach publicznych, co kto lubi
Znudzenie seksem
Cytat
Hasja
Trzeba wprowadzić jakieś nowościJa osobiście polecam zaproponować wspólne oglądanie sex filmików. Zdziwisz się na ile nowych pomysłów do łóżka wpadniecie
Poszukajcie czegoś dobrego dla siebie na przykład na https://www.sexrura.pl i poszukajcie czegoś pod toys albo co tam wam przyjdzie do głowy
Najlepsze są sex zabawki
Znudzenie seksem
jest specjalny specyfik po którym mam orgazm kaskadowy - Feminam Libido możesz spróbować
Znudzenie seksem
Oj poczytałam sobie tych ksiażek sporo. W wieksości są takie pierdoły,że naprawdę nie chce się w to wgłebiać. W stylu: spróbuj trójkąta czy seksu grupowego ( tak tak. mam taką jedną książke, masakra jakaś)
Co do suplementów to mogę polecić dwa. Wspomniane libido therapy. oraz viamea. Nie polecam natomiast środka stimea. Jeden wielki chwyt reklamowy.
Znudzenie seksem
Rzeczywiści ten libido therapy na spadki libido - a chyba przytrafiają się one każdej z nas, pomaga. Nazwałabym to tak, że dodaje sił witalnych.
Znudzenie seksem
Miałam podobnie i niestety, ale to co między nami "umarło" w kwestii seksu nie dało się już ożywić. Żadne złote rady by nie pomogły... Tabletek nie próbowałam ale faktycznie coś tam o tym libido therapy slyszałam
Znudzenie seksem
No kurczę widze , że jest tak nie tylko u mnie ale u wielu dziewczyn Mam wrażenie, że straciłam ochotę nie tylko na swojego mężą ale na cały ród męski
A tak na marginesie to czy L arginina to nie jest środek tylko dla facetów?
Znudzenie seksem
W zasadzie to nie. Bo w zarówno dla kobiet jak i u facetów wykorzystuje tlenek azotu do "usprawnienia" przepływu krwi w kluczowych organach.
Znudzenie seksem
No cóż . Pozostaje jedynie przetestować. Sama rownież jestem trochę znudzona seksem. W gazetach tyle się pisze o seksie itp. A widzę, że nie tylko ja mam tutaj taki problem eh.
Znudzenie seksem
słyszałam dużo o tych wspomnianych tabletkach Feminam Libido podobno czynią cuda. W składzie mają jakieś super zioła z Brazylii czy jakoś tak. Sama się zastanawiam czy je kupić.
Znudzenie seksem
mialam taki etap w zyciu ze seks mogl dla mnie nie istniec.. ale minelo.. dzieki erotycznym zabawkom