gorący temat
dzisiaj o 16:06
dzisiaj o 15:11
dzisiaj o 13:37
koszulka z nadrukiem. co myslicie?
dzisiaj o 13:35
dzisiaj o 12:19
21.06 o 11:53
CZYSTEK- opinie, informacje, rodzaje.
4.06 o 12:53
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
9.07 o 2:34
Pozycje miłosne
Pozycje miłosne
Jaka jest Wasza ulubiona pozycja seksualna? W której najłatwiej jest Wam osiągnąć orgazm? Zapraszam do dyskusji
Pozycje miłosne
podczas seksu orgazmu nie miewam, ale najbardziej lubie od tyłu
Pozycje miłosne
nie ukrywam..lubię na jeźdzca i od tyłu, jednak największą przyjemność odczuwam poprostu 'po bożemu' co z tego jak orgazmów nie miewam, może dlatego,że jeszcze się go nie nauczyłam, bo współżyje tak naprawde od ponad pół roku
Pozycje miłosne
widzę że większość najbardziej lubi od tyłu.ja najmniej.bardzo mnie boli ( nie wiem czemu), "zapowietrzam się"-nie wiem czemu i nigdy w zyciu nie mialam orgazmu w tej pozycji...:/a jest to moje skryte marzenie
Pozycje miłosne
Cytat
Coookie
widzę że większość najbardziej lubi od tyłu.ja najmniej.bardzo mnie boli ( nie wiem czemu), "zapowietrzam się"-nie wiem czemu i nigdy w zyciu nie mialam orgazmu w tej pozycji...:/a jest to moje skryte marzenie
mnie również ta pozycja boli ...
Pozycje miłosne
jetescie za suche albo facet jest mało delikatny
Pozycje miłosne
Cytat
szrzcz
Cytat
Coookie
o nie jestem sama..zastanawiające jest to dla mnie bo jak się kochamy "od boku" to facet przeciez tez jest jakby od tyłu to wtedy mnie nie boli,ale orgazmu rowniez nie mam od boku :/
Cytat
mzap88
Powiedziała co wiedziała!
nigdy nie jestem sucha,a i na delikatnosc tudzież niedelikatność męża nie narzekam! jakoś boli mnie brzuch przy tym nie wiem o co tu chodzi.ale nie jest to to o czym piszesz
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-07-14 23:46 przez Coookie.
Pozycje miłosne
Coookie
to nie wiem....
seksuologiem nie jestem, aczkolwiek uwazam ze to dziwne
Pozycje miłosne
Cytat
Coookie
Cytat
szrzcz
Cytat
Coookie
o nie jestem sama..zastanawiające jest to dla mnie bo jak się kochamy "od boku" to facet przeciez tez jest jakby od tyłu to wtedy mnie nie boli,ale orgazmu rowniez nie mam od boku :/
Cytat
mzap88
nigdy nie jestem sucha,a i na delikatnosc tudzież niedelikatność męża nie narzekam! jakoś boli mnie brzuch przy tym nie wiem o co tu chodzi.ale nie jest to to o czym piszesz
mnie wtedy boli i całe podbrzusze, a nawet i jajniki. Mam wrażenie jakby ktoś mnie tam cegłą okładał.
orgazm? nigdy nie przeżyłam.

Pozycje miłosne
Cytat
szrzcz
Cytat
Coookie
Cytat
szrzcz
Cytat
Coookie
Cytat
mzap88
mnie wtedy boli i całe podbrzusze, a nawet i jajniki. Mam wrażenie jakby ktoś mnie tam cegłą okładał.
orgazm? nigdy nie przeżyłam.
nigdy??
to seks Ci w ogole sprawia przyjemność? nie czujesz sie tym poirytowana w takiej sytuacji?
Pozycje miłosne
jak gościu jest dobry w te klocki to kazda pozycja jest dobra! ale takie moje top 3 to od tyłu, na boku, na jezdzca.