Ginekolog Katowice

10 maj 2013 - 15:31:09

Polecam Panią Jochemczyk-Banek prztjmuje w Katowickim ZWPS na Powstańców. Sama chodzę do niej, bardzo miła i rzeczowa kobieta. Oczywiście przyjmuje na NFZ.

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

Ginekolog Katowice

10 maj 2013 - 15:32:20

Cytat
fenberry
Polecam Panią Jochemczyk-Banek prztjmuje w Katowickim ZWPS na Powstańców. Sama chodzę do niej, bardzo miła i rzeczowa kobieta. Oczywiście przyjmuje na NFZ.
a długo się czeka na wizytę?

Ginekolog Katowice

10 maj 2013 - 15:37:12

odziwo nie aż tak długo - około 3 tygodnie

Ginekolog Katowice

10 maj 2013 - 15:43:11

Również polecam Jochemczyk-Banek.
Bardzo miła i kompetentna lekarka.

A co do terminów wizyt to u ginekologów w większości jest taka zasada, że jeśli jesteś stałą pacjentką danego lekarza i coś Ci się nagle dzieje to przyjmują od razu.
Aaa, zapomniałam zapisać:)

Dr. Jochemczyk przyjmuje w Katowicach w dwóch miejscach:
na Bocheńskiego w K-Medzie bodajże środy i piątki, nie wiem jakie terminy wizyt
na Francuskiej w Prof Bis Medzie we wtorki po południu prywatnie wizyta bodajże 80 zł i terminy od ręki, albo w czwartki 9-12 z NFZ, ale terminy są długie bodajże miesiąc jak nie więcej.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-05-10 15:48 przez justangel.

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

Ginekolog Katowice

10 maj 2013 - 16:48:18

Cytat
justangel
A co do terminów wizyt to u ginekologów w większości jest taka zasada, że jeśli jesteś stałą pacjentką danego lekarza i coś Ci się nagle dzieje to przyjmują od razu.

problem w tym, że nie jestem niczyją stałą pacjentką, byłaby to moja pierwsza wizyta u gina w tym mieście :> widocznie muszę się pomęczyć i czekać do 13 czerwca...

Ginekolog Katowice

10 maj 2013 - 16:52:43

a ja polecam pana doktora Macieja Wawrzyczka :) przymuje w przychodni nr 1(koło targu na Mickiewicza) ale bardzo długo się czeka na wizyte :(

Ginekolog Katowice

10 maj 2013 - 16:54:00

W Jastrzębiu-Zdroju przyjmuje pani Murał i prywatnie i NFZ :)

Ginekolog Katowice

11 maj 2013 - 20:54:23

ja chodzę prywatnie do dr Nowaka, który przyjmuje w europejskim centrum leczenia bezpłodnośći na os. witosa. bierze 80 złoty za wizytę. przemiły człowiek, zabawny, konkretny specjalista. z czystym sumieniem mogę polecić ;)

Ginekolog Katowice

12 maj 2013 - 14:09:29

Cytat
QuQuu
Cytat
justangel

problem w tym, że nie jestem niczyją stałą pacjentką, byłaby to moja pierwsza wizyta u gina w tym mieście :> widocznie muszę się pomęczyć i czekać do 13 czerwca...

To może u dr Jochemczyk idź na 1 wizytę prywatnie i jeśli będzie potrzeba następnej wizyty, to uda się Ciebie "wcisnąć" na szybki termin z NFZ?

Ginekolog Katowice

12 maj 2013 - 14:16:55

Do jakiego ginekologa chodzisz w Zabrzu ?? bo ja place 100 zl wiec jestem ciekawa ktory to

Ginekolog Katowice

12 maj 2013 - 14:27:00

Cytat
adren
ja chodzę prywatnie do dr Nowaka, który przyjmuje w europejskim centrum leczenia bezpłodnośći na os. witosa. bierze 80 złoty za wizytę. przemiły człowiek, zabawny, konkretny specjalista. z czystym sumieniem mogę polecić ;)
dr Leszek Nowak?ja go nie polecam.prowadził moją pierwszą ciąże,na początku było ok,ale potem wkurzały mnie te jego dowcipy,sam poród masakra.Moja bratowa sobie go chwaliła,ja nieeeeee.Ja chodziłam z kasy chorych,podobno prywatne wizyty sa super

Ginekolog Katowice

12 maj 2013 - 14:46:32

Cytat
magdafer
Cytat
adren
dr Leszek Nowak?ja go nie polecam.prowadził moją pierwszą ciąże,na początku było ok,ale potem wkurzały mnie te jego dowcipy,sam poród masakra.Moja bratowa sobie go chwaliła,ja nieeeeee.Ja chodziłam z kasy chorych,podobno prywatne wizyty sa super

tak, dr Leszek Nowak. ja osobiście jestem bardzo zadowolona, a ceny jak na prywatną praktykę są całkiem przystępne. jak widać każdemu odpowiada coś innego ;)

Ginekolog Katowice

12 maj 2013 - 15:19:13

a jak to wyglada z ta cena to 100-200zl za sama wizyte czy obejmuje to rowniez wszystkie badania tj. Cytologia itd? Czy trzeba doplacac? I czy na NFZ te badania tez sa darmowe czy niektore sa platne?

Ginekolog Katowice

12 maj 2013 - 15:22:32

Cytat
karoo26
a jak to wyglada z ta cena to 100-200zl za sama wizyte czy obejmuje to rowniez wszystkie badania tj. Cytologia itd? Czy trzeba doplacac? I czy na NFZ te badania tez sa darmowe czy niektore sa platne?

Jak z NFZ to masz badania darmowe, a przynajmniej ja się nie spotkałam z opłatami.
Prywatnie to zależy, musisz pytać nie miejscu. Niektórzy mają "coś w cenie", inni za dodatkowe badania sobie liczą.

Ginekolog Katowice

12 maj 2013 - 18:48:14

Cytat
karoo26

tam, gdzie ja chodzę to w cenie jest usg, cytologia natomiast odpłatnie - 30 zł ;)

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Upławy :(