kaufen REINER MDMA-FELSENKRISTALL – LABORGEPRÜFT
gorący temat
wczoraj o 19:21
wczoraj o 19:07
wczoraj o 19:06
wczoraj o 19:04
wczoraj o 19:03
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
27.01 o 19:01
9.07 o 2:34
Ginekolog Katowice
Ginekolog Katowice
Polecam Panią Jochemczyk-Banek prztjmuje w Katowickim ZWPS na Powstańców. Sama chodzę do niej, bardzo miła i rzeczowa kobieta. Oczywiście przyjmuje na NFZ.
Ginekolog Katowice
a długo się czeka na wizytę?Cytat
fenberry
Polecam Panią Jochemczyk-Banek prztjmuje w Katowickim ZWPS na Powstańców. Sama chodzę do niej, bardzo miła i rzeczowa kobieta. Oczywiście przyjmuje na NFZ.
Ginekolog Katowice
odziwo nie aż tak długo - około 3 tygodnie
Ginekolog Katowice
Również polecam Jochemczyk-Banek.
Bardzo miła i kompetentna lekarka.
A co do terminów wizyt to u ginekologów w większości jest taka zasada, że jeśli jesteś stałą pacjentką danego lekarza i coś Ci się nagle dzieje to przyjmują od razu.
Aaa, zapomniałam zapisać
Dr. Jochemczyk przyjmuje w Katowicach w dwóch miejscach:
na Bocheńskiego w K-Medzie bodajże środy i piątki, nie wiem jakie terminy wizyt
na Francuskiej w Prof Bis Medzie we wtorki po południu prywatnie wizyta bodajże 80 zł i terminy od ręki, albo w czwartki 9-12 z NFZ, ale terminy są długie bodajże miesiąc jak nie więcej.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-05-10 15:48 przez justangel.
Ginekolog Katowice
Cytat
justangel
A co do terminów wizyt to u ginekologów w większości jest taka zasada, że jeśli jesteś stałą pacjentką danego lekarza i coś Ci się nagle dzieje to przyjmują od razu.
problem w tym, że nie jestem niczyją stałą pacjentką, byłaby to moja pierwsza wizyta u gina w tym mieście :> widocznie muszę się pomęczyć i czekać do 13 czerwca...
Ginekolog Katowice
a ja polecam pana doktora Macieja Wawrzyczka przymuje w przychodni nr 1(koło targu na Mickiewicza) ale bardzo długo się czeka na wizyte
Ginekolog Katowice
W Jastrzębiu-Zdroju przyjmuje pani Murał i prywatnie i NFZ
Ginekolog Katowice
ja chodzę prywatnie do dr Nowaka, który przyjmuje w europejskim centrum leczenia bezpłodnośći na os. witosa. bierze 80 złoty za wizytę. przemiły człowiek, zabawny, konkretny specjalista. z czystym sumieniem mogę polecić
Ginekolog Katowice
Cytat
QuQuu
Cytat
justangel
problem w tym, że nie jestem niczyją stałą pacjentką, byłaby to moja pierwsza wizyta u gina w tym mieście :> widocznie muszę się pomęczyć i czekać do 13 czerwca...
To może u dr Jochemczyk idź na 1 wizytę prywatnie i jeśli będzie potrzeba następnej wizyty, to uda się Ciebie "wcisnąć" na szybki termin z NFZ?
Ginekolog Katowice
Do jakiego ginekologa chodzisz w Zabrzu ?? bo ja place 100 zl wiec jestem ciekawa ktory to
Ginekolog Katowice
dr Leszek Nowak?ja go nie polecam.prowadził moją pierwszą ciąże,na początku było ok,ale potem wkurzały mnie te jego dowcipy,sam poród masakra.Moja bratowa sobie go chwaliła,ja nieeeeee.Ja chodziłam z kasy chorych,podobno prywatne wizyty sa superCytat
adren
ja chodzę prywatnie do dr Nowaka, który przyjmuje w europejskim centrum leczenia bezpłodnośći na os. witosa. bierze 80 złoty za wizytę. przemiły człowiek, zabawny, konkretny specjalista. z czystym sumieniem mogę polecić
Ginekolog Katowice
Cytat
magdafer
dr Leszek Nowak?ja go nie polecam.prowadził moją pierwszą ciąże,na początku było ok,ale potem wkurzały mnie te jego dowcipy,sam poród masakra.Moja bratowa sobie go chwaliła,ja nieeeeee.Ja chodziłam z kasy chorych,podobno prywatne wizyty sa superCytat
adren
tak, dr Leszek Nowak. ja osobiście jestem bardzo zadowolona, a ceny jak na prywatną praktykę są całkiem przystępne. jak widać każdemu odpowiada coś innego
Ginekolog Katowice
a jak to wyglada z ta cena to 100-200zl za sama wizyte czy obejmuje to rowniez wszystkie badania tj. Cytologia itd? Czy trzeba doplacac? I czy na NFZ te badania tez sa darmowe czy niektore sa platne?
Ginekolog Katowice
Cytat
karoo26
a jak to wyglada z ta cena to 100-200zl za sama wizyte czy obejmuje to rowniez wszystkie badania tj. Cytologia itd? Czy trzeba doplacac? I czy na NFZ te badania tez sa darmowe czy niektore sa platne?
Jak z NFZ to masz badania darmowe, a przynajmniej ja się nie spotkałam z opłatami.
Prywatnie to zależy, musisz pytać nie miejscu. Niektórzy mają "coś w cenie", inni za dodatkowe badania sobie liczą.
Ginekolog Katowice
Cytat
karoo26
tam, gdzie ja chodzę to w cenie jest usg, cytologia natomiast odpłatnie - 30 zł