Firany, zasłony, zazdrostki - szycie na wymiar. Tekstylia domowe oraz dekoracje do domu.
12.06 o 8:46
12.06 o 8:41
Oryginalne urządzenia w domu :)
12.06 o 8:37
9.06 o 19:03
9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
1.03 o 11:51
22.11 o 7:02
23.02 o 12:52
22.02 o 11:27
19.10 o 11:52
Co mi jest? Pomocy!opuchł
Hej. Ogółem od jakiegoś czasu bardzo zastanawia mnie mój stan zdrowia. Jestem bardzo młoda, myślę że jedną z młodszych szafowiczek
Tak z przyczyn osobistych nie mogę iść do lekarza. Seks uprawiam zawsze bezpieczny, ostatnim razem na początku lipca.
Okres ostatnim razem miałam 18-19.08.2012, przy czym zwykle mój cykl to ~20 dni.
W ostatnich miesiącach szczepiłam się trzema dawkami na raka szyjki macicy. Jestem osobą palącą.
Ostatnio, od dwóch-trzech tygodni czuję, że z tyłu pleców, dół, mam cholernie obolały, lewy jajnik na którym mam - podobno niegroźną torbiel co sprawdziłam u lekarza rok temu- ściska (przez jakiś czas kuł), mam jasnożółtawy śluz w ciągu dnia i kiedy oddaję mocz, brzuch mi lekko spuchł (a może po prostu to taki etap, dorastanie, że przyrasta tkanka tłuszczowa?), a teraz okres spóźnia mi się trzeci dzień, ale dostałam wyjątkowych pryszczy na twarzy, jak to bywa przy moich okresach, ale nie aż tak! + Jak ostatnio szybciej chodzę/biegam to łapie mnie skurcz prawie od razu w okolicy jajnika, niczym kolka. Zastanawiałam się czy to może być ciąża/nowotwór/zapalenie przydatków? Nie mam wiedzy medycznej, nie chcę się na nic nastawiać.
Biorę Lacibios i jest trochę lepiej, ale i tak dolegliwości są. Ciąża raczej to nie jest, bo seks dwa miechy temu, nie mam żadnych apetytów, gorączek ani mdłości.
Co obstawiacie? BARDZO proszę o opinie.
I uważasz, że na szafie siedzą sami lekarze, i zaraz prześwietlą Cię myszką i postawią diagnozę, jeny dziewczyny to forum nie lekarz.
Nie mam pojęcia, udaj się do lekarza, tylko on ci jest w stanie pomóc, uwierz.
Sprawiasz wrażenie rozgarniętej osoby, to czego się spodziewasz od szafowiczek?
A) że Cię uspokoją, że nic Ci nie jest - "gnij" sobie dalej w domowych pieleszach???
B) że Cię tak obtańcują, że czym prędzej odłożysz osobiste przyczyny i popędzisz do właściwej placówki medycznej?
Kula zgadula podpowiada, że to ciąża kolanowa.
ja nie rozumiem cxzego tu szukasz?! przeciez do lekarza musisz isc czy ci sie to podoba czy nie.
jakie są ważniejsze od zdrowia przyczyny osobiste?
nie załamuj mnie
PS. Tej torbieli już dawno powinno nie być ;] one nie są tak sobie do końca życia- albo się wchłaniają, albo się je wycina...
No, ale skoro uprawiasz seks, to pewnie i lekarza czasem odwiedzasz, zatem najwyraźniej nie słuchasz zbyt uważnie ;]
Może to być także uboczny efekt szczepionki, czego oczywiście nie radzę lekceważyć, bo zdarzały sie po niej przypadki śmiertelne.
Cytat
rikarika
PS. Tej torbieli już dawno powinno nie być ;] one nie są tak sobie do końca życia- albo się wchłaniają, albo się je wycina...
No, ale skoro uprawiasz seks, to pewnie i lekarza czasem odwiedzasz, zatem najwyraźniej nie słuchasz zbyt uważnie ;]
albo ma ujowego lekarza. mój miał gdzieś moje zdrowie;p
Dla mnie to ciążą zalatuje,ja o moich dowiedzialam sie w 11 a drugą w 12 tyg.o 3 nawet nie mówie bo bardzo późno.badanie krwi nie boli! Test też
Ok. No tak jak mówię, nie mogę iść do lekarza, ale to nic, chciałam popatrzeć na komentarze + liczyłam że ktoś miał coś podobnego i się orientuje Nie odbierajcie tego jako moją głupotę tylko po prostu jestem ciekawa co uważacie.
Zrobiłam dziś test, wyszedł negatywnie, tzn. nie jestem w ciąży.
Nawet jeżeli to pozamaciczna to po dwóch miesiącach chyba by wyszło.
W takim razie to pewnie od tej szczepionki, zapalenie jajnika albo hormony, tak wnioskuję.
Dzięki
Dla mnie to głupota nie iść do lekarza, zwłaszcza gdy ewidentnie coś się dzieje
A któraś z Was dostała zapalenia jajnika? wiecie coś może na ten temat jak to przebiega?
Dziś dostałam gorączki, objawy się zgadzają, ale mam też mocne przeziębienie.
Rozwiązałam problem, pójdę do lekarza w piątek, załatwiłam sobie wizytę w innym mieście xd
to może być zapalenie przydatków, ale koniecznie idź do lekarza, bo torbiele, jeśli się nie wchłoną, trzeba usuwać. może być tak, że po zapaleniu jajnika torbiel przyrośnie Ci do otrzewnej - stąd może być ból, opuchlizna, poczucie ciągnięcia - miałam tak, to nic groźnego, tylko boli trochę bardziej, no i trudniej wyciąć.