wczoraj o 19:30
wczoraj o 19:28
Marketing online - jaką agencję wybrać?
wczoraj o 19:24
Własna firma- Możliwości a bark pomysłu!
wczoraj o 16:53
Inwestycje w Turcji: Droga do Obywatelstwa
wczoraj o 15:56
przedwczoraj o 15:21
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
Platforma wibracyjna opinie i efekty
27.10 o 12:13
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
9.07 o 2:34
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
Orbitrek - zbiorczy
Orbitrek - zbiorczy
Hej. Założyłam ten wątek, gdyż mam pytanie. Ostatnio kupiłam orbitrek . w związku z tym pytam, czy któraś z Was go posiada, a jesli tak, to czy po jeździe na nim zauważyła jakieś efekty. Z góry dziękuje za odpowiedź!
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-08-13 12:21 przez moderator.
Orbitrek - zbiorczy
ja posiadam
a efekty zauważyłam po 2 tygodniach codziennej 20minutowej jeździe na nim ale takie efekty to były, że hoho uda i łydki schudły, tyłek się tak fajnie 'podniósł'.... ;D aż się sama zdziwiłam ;p
no ale 3 tydzień mi się już na nim jeździć nie chciało i stoi sobie teraz taki biedak u mnie w pokoju nieużywany ;p no dobra, służy mi jako wieszak na ubrania xD
Orbitrek - zbiorczy
heh to zupełnie jak z moim rowerkiemNie chcesz przypadkiem sprzedac tego orbiterka?
Orbitrek - zbiorczy
oj mialam mialam, ale kupilam z za duzym oporem i sprzedalam... na silowni na takim orbitrekopodobnym urzadzeniu cwiczylam bardzo duzo i daje on wieeeeeele
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2009-09-07 01:12 przez ewelinka_.
Orbitrek - zbiorczy
no tak się właśnie cały czas, od dwóch prawie lat (hehe ;D) zastanawiam czy go może nie sprzedać, ale zawsze sobie powtarzam, że 'może jutro poćwiczę' xD ...myślę, że dam mu jeszcze trochę czasu )
Orbitrek - zbiorczy
też mam orbitreka ) Trafiła mi się okazja na allegro koło zamachowe ok 22kg, rurki i kokstrukcja bardzo mocne ogólnie waży wielkolud prawie 60kg Dałam za niego 450zł. Jeśli planujecie dziewczyny zakup, wydaje mi się, że warto kupić lepszy używany, niż nowy z kołem 5kg i rureczkami średnicy 2cm efekty są (oczywiście należy też dopasować stopień ciężkości do zamierzonego efektu jeśli planujecie spalać tłuszczyk lepiej jechać na średnich obrotach szybciej, a jeśli wolicie kształtować mięśnie, na dużych w dowolnym tempie ), nawet na początku chce się cwiczyć, ale 2-3tygodnie i się człowiekowi tak naprawdę nie chce jeśli nie ma się slinej woli, chyba lepiej wybrać się na siłownię co jakis czas :-)
Orbitrek - zbiorczy
mam i jak ćwiczyłam ,to naprawdę mi pomagał ,ale od czasu zerwania wiązadła na snowboardzie stoi i nikt go nie używa. Jak mi przejdzie kolano to na bank wrócę do ćwiczeń na nim
Orbitrek - zbiorczy
mi maz chce kupic na barborke, widzielismy juz fajne za 950 zl ale caly czas sie zastanawiam nad nim.... moze mnie przekonacie
Orbitrek - zbiorczy
Treść posta została usunięta automatycznie
Orbitrek - zbiorczy
Moim zdaniem orbitrek jest o wiele lepszy niż stepper. Najważniejsze jest to, że angażuje całe ciało. Oprócz tego, że spala tłuszczyk, to także poprawia kondycję. Ja jak na razie ćwiczyłam na orbitreku jedynie w siłowni, ale teraz na oku mam ten model: http://hellhound.pl/sprzet-fitness-do-silowni/orbitreki/orbitrek-be-5510-c-1307.html Patrząc na jego specyfikację, to jest faktycznie warty zakupu, także będę mogła sobie poćwiczyć i w tym samym momencie np. oglądać telewizję
Orbitrek - zbiorczy
Witajcie kochane ! Chciałam was zapytać czy któraś z Was używała tego cuda? Czytałam różne opinie że w połączeniu z dietką MŻ (dla niewtajemniczonych dieta mniej żreć) daje extra rezultaty Podzielcie się swoimi sukcesami a mianowicie :
1) Jakie sprzęt posiadacie
2) ile ćwiczycie dziennie minut na orbim
3) jakie udało wam się osiągnąć rezaultaty i w jakim czasie
Ja własnie jestem w trakcie okczekiwania na swój sprzęcik i jestem ciekawa waszego zdania