Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Mój start:
waga: 49,7 kg
odw. w talii: 68 cm
odw. w okolicach pępka: 79
BMI: 18,67

Też chcę;-) Co prawda zgłaszam się dopiero dziś, wczoraj nie było mnie tutaj, ale wczoraj też nie jadłam/piłam nic z "zakazanej" listy;-) Gazowanych, słodkich napoi nie piję, za słodyczami nie przepadam, raz na jakiś czas zdarzy się, że synuś wepchnie mi jakieś ciacho, najgorszym problemem są fastfoody, przyznaję się bez bicia;-( Dlatego chętnie się przyłączę i z tego niezdrowego jedzenia zrezygnuję:) Wagę podaję ostatnią jaka została wskazana, to się raczej nie zmienia bardzo, zawsze jak nocuję u rodziców rano wchodzę na wagę i wahanie to 55 +/-0.2kg;-) wagi w domu nie posiadam :D ja się tylko mierzę, ale kupię, to będzie kolejna rzecz, do której mnie zmotywujecie, bo się zbieram i zbieram do tego ;-)

Oprócz tego podejmuję też wyzwanie a6w, ewentualnie jakieś inne ćwiczenia na zmianę żeby to urozmaicić, chodzi o ujędrnienie i delikatne wyrzeźbienie, więc ewentualna różnica po może być spowodowana również tym.

Niestety nie obiecuję jedzenia najpóźniej 2/3 godziny przed snem, bo zdarza mi się jeść jeszcze w łóżku jakiś jogurt, kanapeczki, owoce, nie chcę bardziej schudnąć, a moja przemiana materii mi na takie grzeszki pozwala, oczywiście zaznaczę to w danych:).

Dane:
*Waga: 55kg
*Obwód talii: 66 cm
*Obwód brzuch okolice pępka: 74 cm
*BMI: 18,59

Powodzenia dziewczynki ;-)

Zdjęcie mogę wysłać później na priv:)

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-07-02 09:37 przez Sex_On_The_Beach.

Cytat
malmie
Ja z tą wodą ma nie lada problem, nosz kurcze nie daję rady 1 l wody wypić dziennie ;/

kwestia przyzwyczajenia! nie pij na raz w ciągu dnia takiej ilości bo będzie Ci niedobrze :) próbuj w siebie zmusić npo 2 szklaki - nie chlustem ale sącz przez dzien - o ile pozwoala Ci na to tryb zycia :) gwarantuje że z kazdym dnie organizm będzie wołał o więcej :)
Cytat
Sex_On_The_Beach
Też chcę;-) Co prawda zgłaszam się dopiero dziś, wczoraj nie było mnie tutaj, ale wczoraj też nie jadłam/piłam nic z "zakazanej" listy;-) Gazowanych, słodkich napoi nie piję, za słodyczami nie przepadam, raz na jakiś czas zdarzy się, że synuś wepchnie mi jakieś ciacho, najgorszym problemem są fastfoody, przyznaję się bez bicia;-( Dlatego chętnie się przyłączę i z tego niezdrowego jedzenia zrezygnuję:) Wagę podaję ostatnią jaka została wskazana, to się raczej nie zmienia bardzo, zawsze jak nocuję u rodziców rano wchodzę na wagę i wahanie to 55 +/-0.2kg;-) wagi w domu nie posiadam :D ja się tylko mierzę, ale kupię, to będzie kolejna rzecz, do której mnie zmotywujecie, bo się zbieram i zbieram do tego ;-)

Oprócz tego podejmuję też wyzwanie a6w, ewentualnie jakieś inne ćwiczenia na zmianę żeby to urozmaicić, chodzi o ujędrnienie i delikatne wyrzeźbienie, więc ewentualna różnica po może być spowodowana również tym.

Niestety nie obiecuję jedzenia najpóźniej 2/3 godziny przed snem, bo zdarza mi się jeść jeszcze w łóżku jakiś jogurt, kanapeczki, owoce, nie chcę bardziej schudnąć, a moja przemiana materii mi na takie grzeszki pozwala, oczywiście zaznaczę to w danych:).

Dane:

dziękuje za udział!!! :*
nawet jesli nie bd sie trzymac schemtu ze nie jesz przed snem - trudno - ale prosze napisz o tym :)

co do a6w - mam nadzieję, że wiesz jak poprawienie robic brzuszki? inaczej zrobisz sb wiecej krzywdy tymi cwiczeniami :( juz ratowaąłm pana ktory owszem doszedl do konca ale jego miesnie plecow i kregoslup oraz szyja w stanie oplakanym :( i nie rob prze siłe!!! pamietaj ze ma Cię bolec głownie brzuch! jesli poczujesz bol w okolicy karku tzn ze cwiczenie jest zle wykonywane!

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-07-02 09:58 przez owiecaaa.

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

akurat szukałam wątku, żeby wpisać swoje wymiarki :D jeszcze dodam wzrost 167
waga: 60,0
talia: 72
brzuch pępek: 92
BMI: 21,51

Powodzenia!! :)

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-07-02 10:02 przez ronsjer.

Cytat
owiecaaa
Cytat
malmie
Ja z tą wodą ma nie lada problem, nosz kurcze nie daję rady 1 l wody wypić dziennie ;/

kwestia przyzwyczajenia! nie pij na raz w ciągu dnia takiej ilości bo będzie Ci niedobrze :) próbuj w siebie zmusić npo 2 szklaki - nie chlustem ale sącz przez dzien - o ile pozwoala Ci na to tryb zycia :) gwarantuje że z kazdym dnie organizm będzie wołał o więcej :)
Cytat
Sex_On_The_Beach

Dane:

dziękuje za udział!!! :*
nawet jesli nie bd sie trzymac schemtu ze nie jesz przed snem - trudno - ale prosze napisz o tym :)

co do a6w - mam nadzieję, że wiesz jak poprawienie robic brzuszki? inaczej zrobisz sb wiecej krzywdy tymi cwiczeniami :( juz ratowaąłm pana ktory owszem doszedl do konca ale jego miesnie plecow i kregoslup oraz szyja w stanie oplakanym :( i nie rob prze siłe!!! pamietaj ze ma Cię bolec głownie brzuch! jesli poczujesz bol w okolicy karku tzn ze cwiczenie jest zle wykonywane!

Wiem, wiem, że a6w bardzo obciąża kręgosłup:) Ale nie zamierzam jakoś bardzo trzymać się schematu, połączę to z innymi ćwiczeniami, wszystkiego po troszku żeby nie było nudno, a6w samo w sobie jest bardzo żmudne, a przecież chodzi o przyjemność z ćwiczeń :) znajomy, trener personalny ustalił mi ćwiczenia na najbliższy tydzień, w kolejnym coś pozmieniamy i mam nadzieję, że wytrwam :)

zweryfikowana

jak tam dziewczynki?? :)

zweryfikowana

czy logiczne jest aby do projektu przystępowały chudzinki o BMI ledwo przekraczającym prawidłową 18, bo widzę że tu takich nie brak?

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-07-04 11:28 przez paula_SiSi.

zweryfikowana
Moderator szaf

Cytat
ronsjer
jak tam dziewczynki?? :)

Nawet, nawet, już czwarty dzień bez ciastek, cukierków i nawet na te dwie godziny przed spaniem nie jem. Litr wody też mi nawet wchodzi bez większych problemów. Coś mi to za łatwo idzie, podejrzewam, że poważniejszy kryzys wystąpi za kilka dni.

Dzisiaj to chyba zrobię sobie galaretkę z czarnymi porzeczkami.

nie...na pewno nie. własnie jem pączka. bez słodyczy się nie da żyć. umarła bym. Gdyby było bez mięsa to jestem chętna, bo nie jadam mięsa :)

zweryfikowana
Moderator szaf

HellTiga,a to smacznego :D

Ja dzisiaj coś mięsnego na pewno zjem.

Cytat
malmie
HellTiga,a to smacznego :D

Ja dzisiaj coś mięsnego na pewno zjem.

A jedz, jedz sobie. Ja po prostu nie lubię mięsa. Kurczaka jeszcze zjem..
Mój facet je mięso i mi to nie przeszkadza.

zweryfikowana
Moderator szaf

Dzięki za pozwolenie, a kurczak to nie mięso ?

zweryfikowana

nie moglabym nie jesc miesa ;d miesko tez jest potrzebne :( na pewno bardziej niz slodycze:p

wymiary z dnia 01.07.2014 moje i mojej koleżanki.

BMI 21,01
Wiek 20-25
Waga 60kg
Talia 75cm
brzuch 86,5cm

BMI 26,44
Wiek 20-25
Waga 66,4
Talia 79cm
brzuch 93cm

zweryfikowana

Pomogłabym, ale jestem w ciąży więc się póki co nie nadaję :P

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Rower czy bieganie?