Firany, zasłony, zazdrostki - szycie na wymiar. Tekstylia domowe oraz dekoracje do domu.
12.06 o 8:46
12.06 o 8:41
Oryginalne urządzenia w domu :)
12.06 o 8:37
9.06 o 19:03
9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
SPIRULINA opinie o cudownej aldze Hit czy Kit?
25.10 o 12:56
1.06 o 21:06
Depilator laserowy Philips Lumea opinie
26.10 o 20:38
Platforma wibracyjna opinie i efekty
27.10 o 12:13
MÓJ sposób na trądzik! skutkuje
6.04 o 10:19
7.05 o 22:15
STOP słodyczom - wakacyjny eksperyment :)
Jak Ty to zrobiłaś?!Cytat
Tajemnice7grodu
Od trzech miesięcy się odchudzam i schudłam 11 kilo

ja w sumie już dziś zgrzeszyłam bo wypiłam energy drinka, a to wszystko dlatego że okropnie chce mi się spać a w pracy siedzę, więc muszę jakoś przetrwać . oczywiście to wyjątkowa sytuacja i juź nie będę:p
Cytat
Onyksowa
A zawsze myślałam, że mam kubkismakoweCytat
owiecaaa
Dla zachęcenia powiem, że najgorsze jest około 14 dni "odwyku słodyczowo - śmieciowego". Potem nasze kupki smakowe zwyczaje odzwyczajają się do tego smaku do momentu ponownego spożycia![]()
Chyba podejmę wyzwanie
jezus...

Cytat
budynwproszku
ja w sumie już dziś zgrzeszyłam bo wypiłam energy drinka, a to wszystko dlatego że okropnie chce mi się spać a w pracy siedzę, więc muszę jakoś przetrwać . oczywiście to wyjątkowa sytuacja i juź nie będę:p
wybaczam - ale niech to bd jednorazowy "wybryk" bo inaczej badanie weźmie w łeb

Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-07-01 11:02 przez owiecaaa.
Świetna inicjatywa, szkoda, że jestem strasznie niewytrwała i tak uwielbiam słodycze... Jakiś czas temu, przymierzając właśnie strój kąpielowy, zauważyłam, że pomimo stałej, w sumie niskiej (52 kg/170cm), od kilku lat wagi, moje cialo nie wygląda już tak dobrze i winię za to jedzenie z Mc i te wszystkie ciastka i czekoladki... Dlatego mam zamiar znowu zacząć regularnie gotować w domu i pozwalać sobie na słodycze 1-2 w tygodniu.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-07-01 11:13 przez czarnoczarna.
Ja ciągle próbuję taką dietę wprowadzić.. ale weekendowe dni + wieczory przed tv z partnerem nie mogą się obejść bez przekąsek. No i urlop teraz będzie więc jedzenie w restauracjach itd.
też jestem chętna. A czy domowe ciasteczka owsiane wchodzą w grę? Albo budynie?
A wafle ryżowe, kukurydziane itp. też odpadają? Albo płatki śniadaniowe?
kurde tez bylabym chetna ale w sierpniu jade do babci na tydzien a ona mi nie podaruje .. ziemniaczki,schabowe ... ipt ;/
ja pragnę się przyłączyc chcialam sie tylko zapytać, czy jesli zjemy w trakcie ekperymentu jedno ciastko czy caly dzien brzydko to juz koniec? w sensie juz nie podajemy wymiarow na koniec sierpnia itd? wystarczy jedna pomyłka? jutro rano sie zwaze i podam wymiary
super akcja
Cytat
niewywrotna
też jestem chętna. A czy domowe ciasteczka owsiane wchodzą w grę? Albo budynie?
ciasteczka oswiane bez cukru! przejdą ale budyń jednak już nie... o ile wiem to do zwyklego domowego budyniu daje sie min 70g cukru + cukier waniliowy - wiec taka dawka jest zabójcza

Cytat
Onyksowa
A wafle ryżowe, kukurydziane itp. też odpadają? Albo płatki śniadaniowe?
przejdzie wszystko ale W ROZSĄDNYCH ilościach!

tu chodzi głownie o cukry ciasteczkowe, batonikoweo itd itd oraz napoje gazowane i słodkie czy inne śmieciowe dania

Cytat
skj2008
kurde tez bylabym chetna ale w sierpniu jade do babci na tydzien a ona mi nie podaruje .. ziemniaczki,schabowe ... ipt ;/
ale zieminiaki czy schabowy to nie zbrodnia

tylko ziemniaki bez żadnej "omasty" masełkowej czy innego badziewia, schabowy mozna zjesc ale nie na pól talerza

Cytat
Passionate33
Ja ciągle próbuję taką dietę wprowadzić.. ale weekendowe dni + wieczory przed tv z partnerem nie mogą się obejść bez przekąsek. No i urlop teraz będzie więc jedzenie w restauracjach itd.
ale w restauracjach również mozna zjesc coś zdrowego

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-07-01 12:06 przez owiecaaa.
A trzeba tutaj podać swoje wymiary?? Mam strasznie duże i się wstydzę
Cytat
vvvasiuniavvv
A trzeba tutaj podać swoje wymiary?? Mam strasznie duże i się wstydzę
oczywiscie ze nie trzeba

tutaj jesli tylko chcecie mozna podac do wiadmosci publicznej

jednak opinia innych motywuje najbardziej

Dziewczyny WYJAŚNIAM!!!
moje badanie to NIE DIETA!!! tj tylko ekseryment mówiący o odżuceniu wszelkiego śmieciowego jedzenia + słodyczy - które w żadnym wypadku nie jest nam potrzebne do przeżycia

poza ww. obowiązującym regulaminem nie obowiązuje nic innego

ja ze swojej strony tylko pragnę powiedzieć, że:
- 5 posiłków dziennie (racjonalne porcje)
- min 1l WODY dziennie (nie liczę tu kaw/herbat - choć to niezdrowe

- nie jedzenie min 2/3 przed snem
- jeść można wszystko tylko mniej

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-07-01 12:13 przez owiecaaa.
Ja się na piszę i jutro zrobię pomiary, zaczynam od teraz zobaczymy czy dam radę bez ciastek i czipsów, gazowanych napojów i hot-dogów, zapiekanek itp. przez 2 miesiące.
Ważę 78 kg przy wzroście 170... więcej nie podam wymiary podeślę Ci owiecaaa jutro