a wiec odzywam sie po prawie 2 tyg.
spróbowalam sama. moj ocet nadal sie robi. tydzien temu kupilam icet jablkowy z kamisu- zupelnie przypadkiem, poniewaz mialam w zamiarze pic wlasnej produkcji ale jeszcze az 3 tyg zanim bedzie dobry...ale ze bylam w markecie i akurat był...hihi
do rzeczy. 3kg mniej przez tydz, ale zaznaczam ze cwicze okolo 30min dziennie oraz 20 min na rowerku stacjonarnym, nie objadam sie i nie jem po 19 a jak juz mnie zmusi do jedzenia to zjadam maly jogurt naturalny. zjadam cos jak czuje ze tego potrzebuje. bynajmniej nornalne posilki, mam dziecko i meza ktory lubi normalne jedzenie nie namaszczone dieta. wiec obiady mam domowe np ziemniaki, mieso, surówka. ale nie zjadam duzych porcji.
na mnie bynajmniej dobrze wplywa picie octu jablkowego. nie przechwalam go, poniewaz obserwuje swoj organizm i w razie jakis niepokojacych objawów to aut.
dziewczyny zaznaczam tez ze cwiczylam zanim zaczelam pic ocet jabkowy i efekty??? minimalne, kazdy spadek wagi zaraz nadrabialam.
ocet skutecznie poskromil moj apetyt i cere mam ładniejsza, paznokcie i włosy.
super super tym bardziej ze 3 tyg temu rzucilam palenie ktore trwalo 11 lat.....i nie tyje
))))
Zmieniany 3 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-05-07 00:31 przez Motylica22.