Cytat
Magduss
Niewiem jakie masz treningi, ale ja ćwicze z mel b. Rozgrzewka, cardio, brzuch, pupa, rozciąganie. Myślę jeszcze robić ramiona... Może własnie rób tylko na te partie które u Ciebie sa problemem

Ja właśnie tak robią skupiam się na brzuszku i tyłku i widzę dużą różnicę i mój facet też

Co prawda nie mierzę się, ale ważę 2 kg więcej, a ponoć wyglądam na chudszą. Czyli działa

Ja również ćwiczę z Mel B, czasem przeplatam tam inne ćwiczenia, np. Fitness Blender albo Fitappy czy jeszcze coś innego, ale schemat podobny do Twojego

No i spadło mi, tylko że z góry, a wolałabym aby ubywało z dołu.. Chyba dołożę coś na nogi i brzuch!
Cytat
aga_roxi4
2 tyg to trochę za wcześnie na efekty, ja po 1,5 m-ca intensywnego ćwiczenia na siłowni z trenerem przytyłam 2,5kg

tylko że u mnie jest kwestia leków jakie biorę, najpierw przybyło mi 2,5kg mięśni a wody z organizmu nie ubyło nic a nic, później sytuacja się odwróciła i w kolejne 1,5m-c schudłam 6kg...także nie ma reguły, wszystko zależy od ogranizmu, od odzywiania i wielu innych rzeczy
A wciąż ćwiczysz na siłowni, czy w domu?

Super, 6kg w 1.5 miesiąca to naprawdę dobry wynik!
Cytat
wakeupmakeup
Cytat
lilthug1
Cytat
wakeupmakeup
a może skup się na bioderkch?
Kurcze, wydawalo mi sie, ze na dolne partie robie wiecej niz na gore. Cwiczenia + skakanka + przysiady z obciazeniem, a tu 0 efektu

Nie wiem tylko dlaczego...
Ja osobiście się nie znam na tych rzeczach moj były facet trenowal kulturystyke wszystko to co miałam przez niego powiedziane - robiłam i bylo dobrze sądzę że skakanka bardziej na nogi działa na ich mięśnie przysiady na nogi i tyłeczek też, biodereka to bioderka nie myśl że to tak działa niestety sądzę musisz zająć się nimi indywidualnie

Racja, chyba będę musiała się tyłkiem zająć indywidualnie, bo na nim właśnie mi najbardziej zależało
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-04-22 14:18 przez lilthug1.