gorący temat
wczoraj o 13:12
Ubezpieczenie mieszkania a alarm
przedwczoraj o 22:08
przedwczoraj o 22:07
przedwczoraj o 22:06
Ubezpieczenie w razie nowotworu
przedwczoraj o 22:05
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
9.07 o 2:34
Platforma wibracyjna opinie i efekty
27.10 o 12:13
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
stepper - zbiorczy
stepper - zbiorczy
Ja ćwiczyłam na stepperze,ale zauważyłam ze powiększyły mi się uda,zbyt duże obciążenie.Sprzedałam go jak zachorowałam.Wole orbitreka
stepper - zbiorczy
ile kasy niby? Nie jest drogi
. Ja ćwiczę na stepperze skrętnym z gumami i nie chce schudnąć tylko ujędrnić ciało, nabrać mięśni i powiem, że nie jest najgorzej, działa na uda, łydki, biodra i pośladki, jak również na talię.ja mam taki
ćwiczę pół godzinki dziennie, do tego ćwiczę motylka na górną partię
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-05-02 13:07 przez darka806.
stepper - zbiorczy
Zalezy jaki bo ten do dreptania obrotowy jest fajny,probuje od ciotki wysepic,a przy okazji-gdzies ostatnio czytalam,ze na umiesnionych nogach bardziej widac celulit:p ile w tym prawdy to nie wiem bo nie mam
stepper - zbiorczy
Cytat
mysia_84
Zalezy jaki bo ten do dreptania obrotowy jest fajny,probuje od ciotki wysepic,a przy okazji-gdzies ostatnio czytalam,ze na umiesnionych nogach bardziej widac celulit:p ile w tym prawdy to nie wiem bo nie mam
Hmm... no ja mam mocno umięsnione nogi. I mam cellulit ale nie jakiś aż tak widoczny, chyba ze się położę w dziwnej pozycji. Mojej koleżanki jedyną aktywnoscią jest pdoejście do przystanku autobusowego i choc nie jest gruba to az przez spodnie prześwituje...
stepper - zbiorczy
Ja mam stepper skrętny, dokładnie taki jak na zdjęciu. Ciekawe ile razy w tyg trzeba ćwiczyć żeby widać było efekty? Co do ceny, nie jest taki drogi... Dobra alternatywa gdy jest zimno, pada... Oglądasz serial i ćwiczysz
stepper - zbiorczy
No to dolozmy body wrapping do cwiczen i nozki jak u 'wodzianki' haha
stepper - zbiorczy
Ja ćwiczę i to z godzinkę dziennie i efekty są co do ujędrnienia. Jak najbardziej polecam!
stepper - zbiorczy
A po jakim czasie zauważyłaś efekty?Cytat
Olajjka
Ja ćwiczę i to z godzinkę dziennie i efekty są co do ujędrnienia. Jak najbardziej polecam!
stepper - zbiorczy
Witam, mam taki stepper jak szukasz i chcialabym go sprzedac bo wczesniej mialam rowerek i jakos wole cwiczyc na rowerku.
stepper - zbiorczy
Mam od kilku dni. Pół godziny i nogi wysiadają, jednak jestem konsekwentna w tym co robię i myślę, że spokojnie z czasem będę ćwiczyć godzinę. Koleżanka ćwiczyła i ma super szczupłe nogi, więc to mnie przekonało. Super się ćwiczy przy muzyce, polecam
stepper - zbiorczy
ja niedawno kupiłam swój drugi steper, pierwszy zepsuł się po 3 latach, kupiłam w decathlonie za ok. 179 zł - steper skrętny, mało miejsca zajmuje, staram się ćwiczyć na nim pół godziny dziennie, efekty zawsze będą, zwłaszcza jak chodzimy dość szybko, zmiany w diecie i dużo wody, ewentualnie rozpuszczam orsalit w wodzie, by organizm nawodnić i uzupełnić składniki mineralne, zwłaszcza jak biegam czy intensywnie ćwiczę, efekty będą, muszą być
stepper - zbiorczy
Ja ćwiczę codziennie oprócz piątków około 35-40min, efekty zdecydowanie są z tym, że ja oprócz steppera jeszcze ćwiczę callanetics 4 razy w tygodniu.
stepper - zbiorczy
oo , ja tak samo , na 6.0 lub 6.2 przez 40 min lub godzine czekam na efektyCytat
acrux
Szkoda czasu i kasy na stepper,polecam bieżnie,sama kupiłam sobie kilka miesięcy temu i efekty są !codziennie chodze szybko przez 1h w tempie 60,lub 62 tłuszcz zniknął,pupa jest ok i samopoczucie rewelacyjne!
oo , ja tak samo , na 6.0 lub 6.2 przez 40 min lub godzine czekam na efektyCytat
acrux
Szkoda czasu i kasy na stepper,polecam bieżnie,sama kupiłam sobie kilka miesięcy temu i efekty są !codziennie chodze szybko przez 1h w tempie 60,lub 62 tłuszcz zniknął,pupa jest ok i samopoczucie rewelacyjne!
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-01-30 17:44 przez Bang_Bang_Bang.
stepper - zbiorczy
ja kupiłam na wyprzedażach stepper skrętny, można też na nim ćwiczyć jak na normalnym. Na początku było ciężko ćwiczyłam przez 2 mies godzine dziennie potem następny miesiąc po pół, teraz 20 min, efekty nawet są, ale spodziewałam sie czegoś więcej
stepper - zbiorczy
ile razy tygodniowo cwiczycie na steperze i ile czasowo. Napiszcie o swoich efektach.
Jestem ciakawa tez mam steper, ale jakoś nie mogę się zabrać za cwiczenia...
moim zdaniem ćwiczenia na steperze działają przede wszystkim na nogi i brzuch. Kiedyś dopóki mi się nie zepsuł też ćwiczyłam na steperze zwłaszcza zimą i naprawdę widziałam efekty.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-06-17 13:20 przez AgnieszkaKrakow.