Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Hej, Czy możecie powiedzieć mi jaka przychodnia w Warszawie (najlepiej na Mokotowie) ma dobrych ortopedów i rozsądne terminy wizyt? Borykam się z pewnym problemem kolana od dłuższego czasu i chciałabym w końcu się tym zająć :)

Medivita na Mokotowie to świetna opcja! Ortopedzi, którzy tam pracują, mają duże doświadczenie i oferują konkretne podejście do pacjenta. Terminy wizyt są naprawdę w porządku, nie trzeba długo czekać. Jeśli zależy Ci na szybkiej pomocy, to warto miec ich na uwadze

Jeśli chodzi o ortopedię na Mokotowie, Medivita jest naprawdę dobrą opcją. Ich specjaliści są znani z dokładnych diagnoz i skutecznego leczenia problemów ze stawami. Ja miałam konsultację i byłam bardzo zadowolona z obsługi. Terminy wizyt są dość elastyczne.

polecam Medivitę, szczególnie w zakresie ortopedii. Przyjmuje u nich doc Mirosław Śmiłowicz który naprawdę zna się na rzeczy i oferują indywidualne podejście do pacjenta. Kolejnym atutem jest to, że terminy wizyt są przystępne, a na samą wizytę nie trzeba czekać długo tak jak to jest w przychodniach NFZ.

Jak najbardziej, zajmują się szerokim zakresem problemów zdrowotnych, w tym schorzeń kolan. A doc Mirosław Śmiłowicz ma ogromne doświadczenie i zależy mu na zdrowiu pacjentów. Co ważne, terminy wizyt są dogodniejsze niż w wielu innych miejscach w Warszawie.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Kosmetyki Atopicin na Atopowe Zapalenie Skóry