Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 6/5

Jak w temacie, czy znacie coś co daje dobre oraz długotrwałe rezultaty?

Mam wrażenie, że moja skóra po prostu przyzwyczaja się do konkretnych kosmetykw i potem rezultaty już nie są tkaie dobre :(

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 9/5

To nie jest tak że skóra się przyzwyczaja poprostu dostarczamy jej to co potrzebowała po dłuższym stosowaniu braki się uzupełniają ( te największe, podstawowe) dlatego skóra wygląda super extra a później wg nas "przestaje działać " bo wychodzą braki innych składników lub co gorsza a najczęstszy problem przestajemy stosować pielęgnację tak często bo juz jest lepiej. U siebie stosuje od wieeelu lat jako podstawę mediderm a dopiero do niego jako dodatek stosuje inne rzeczy.
Sama regularnie stosuję kosmetyki na atopowe zapalenie skóry w sklepie verdelove.pl I nie zauważyłam pogorszenia stanu skóry po jakimś czasie.
Polecam wypróbować serię.

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 3/5

Warto rozważyć stosowanie probiotyków, np. Sanprobi IBS, które wspierają florę bakteryjną jelit i mogą łagodzić dolegliwości ze strony azs :)

W kwestii kosmetyków warto jest zapoznać się z atrakcyjną ofertą od https://www.cibacosmetics.pl/mezoterapia Otrzymacie od nich nie tylko rewelacyjne kosmetyki i urządzenia od renomowanych producentów ale będziecie mieć również możliwość skorzystania z szkoleń produktowych i z obsługi urządzeń. Są zarejestrowani w Bazie Usług Rozwojowych, a więc możliwe jest uzyskanie dofinansowania na oferowane przez nich szkolenia. W ich rozbudowanej ofercie możecie znaleźć m.in. profesjonalne kremy, maski, pilingi, produkty detaliczne, stymulatory, nici PDO/COG, jednorazowe igły, strzykawki, kaniule, urządzenia i wiele wiele więcej. W tym miejscu każdy produkt jest starannie dobierany na co pozwala ich ogromna wiedza i bardzo bogate doświadczenie. Sama często robię u nich zakupy i zawsze jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości produktów jak i ich konkurencyjnej ceny. Koniecznie zajrzyjcie do nich i sami przekonajcie się jakie to świetne miejsce.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Jaka prywatna przychodnia na Mokotowie - ortopeda