Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Korekcja laserowa astygmatyzmu

19 cze 2014 - 16:43:15

Witam mam astygmatyzm od 11roku zycia od 15 tego roku zycia nie moge nosic okularów zła tolerancja wymioty zawroty głowy straszny bół...wczoraj moja okulistka poradziła ze albo jeszcze próba z soczewkami kontaktowymi jest to drogie albo operacja zabieg laserowyej korekcji wada dotyczy jednego okoa tam mam celidry 3 lewym nadrabiam nawet nie trzeba połówek mówiła ze koszt to 2400-3tys za oko ponoc trzy kliniki we wrocławiu robia mam do wrocka 75km moze macie jakies rady albo polecicie kogos -metode bede wdzieczna za kazdy szczery pomocny wpis mam 35 lat i wada zaczyna mi przeszkadzac sa bóle głowy wiedze mniej wyraznie niewidze numeru autobusu dopóki nie wjedzie na zatoczke

19 cze 2014 - 16:49:35

masz 35 a interpunkcja leży i kwiczy. Dziewczyno używaj przecinków i kropek, bo to się ciężko czyta...

poza tym nie celindry tylko cylindry.

Mało zrozumiałam z Twojego posta.

19 cze 2014 - 17:21:07

Cytat
aneczka-art
masz 35 a interpunkcja leży i kwiczy. Dziewczyno używaj przecinków i kropek, bo to się ciężko czyta...

poza tym nie celindry tylko cylindry.

Mało zrozumiałam z Twojego posta.

ktos tu chyba ma zły dzień ..
w temAcie niestety nie pomogę , ale jak cos sie dowiem to dam znac, przyjaciolka ma problemy z oczami a obecnie mieszka we Wro

19 cze 2014 - 17:46:11

Moja przyjaciółka operowała oczy w Skytower w Lexum. Jest bardzo zadowolona. Operację przeprowadzali jej ponad pół roku temu i wszystko jest w normie. Tą klinikę poleciła jej okulistka do której chodzi od lat ;)

29 cze 2014 - 11:46:26

Dzieki bardzo za wpisy i za checi,a aneczce-art powiem ze w zyciu nie zawsze jest wazna interupnkcja i dosłowne znaczenie słow...moze jeszcze do tego dojdziesz....a na marginesie z polskiego miałam wzorowy pozdrawiam szanowna kolerzanke rzycze zdrowego miłego rzycia

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 4/5

04 wrz 2014 - 10:23:49

Nika, astygmatyzm z tego co wiem można skorygować laserem - ale będziesz musiała zrobić specjalistyczne badania, żeby określić jak silna to jest wada, itd - możesz sobie takie badania i wywiad zrobić np w sopockim blikpolu (są bardzo dobrzy jeśli chodzi i o badania oczu i o wykonywanie operacji korygujących). Adres i informacje do poczytania: http://www.blikpol.pl/laserowa-korekcja-wzroku.
Wprawdzie od Wrocławia to "kawałek", ale w sumie wzrok ma się tylko jeden, a z tego co piszesz to nie za ciekawie cała sytuacja wygląda.

Trzymaj się!

14 gru 2024 - 11:06:05

Ja robiłam laserowa korekcja wzroku w Idealnym Wzroku.

Miałam dość widzenia wiecznie oprawek i się udało!

15 gru 2024 - 19:19:12

Koleżanka aneczka-art ma rację. Bardzo źle się to czyta.
Śmiem wątpić w ten wzorowy. cyt. "szanowna kolerzanke rzycze zdrowego miłego rzycia"

Koszmar.

Miałam korekcję oczu ok 25 lat temu. Wadę 3,5-4. Po zabiegu po paru godzinach widziałam ostro, wyraźnie.
Męczyły mnie okulary, wiecznie zaparowane, gdy wchodziło się do sklepu, przeszkadzające w jeździe.
Przez kilka lat nosiłam szkła. W końcu zrobiłam korekcję i nie żałuję.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Aplikacja