Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Chirurg stomatologiczny - Warszawa

04 lis 2013 - 13:34:05

Hej ;)

Mam problem z zatrzymanymi ósemkami i muszę się ich pozbyć, bo co chwilę mi puchną i bolą.
Mogłybyście polecić dobrego chirurga stomatologicznego w Wawie?

04 lis 2013 - 13:36:54

Skrzypczyński w dentaluxie. Sama u niego usuwałam.

04 lis 2013 - 13:57:27

Dzięki za szybką odpowiedź.
Sprawdziłam go i w zasadzie ma same dobre opinie. Ceny tego zabiegu w tym gabinecie też w miarę ;)

04 lis 2013 - 14:02:19

On jeszcze w innych przyjmuje, ale nie wiem dokładnie gdzie. Lekarz jest mega fajny i świetny fachowiec. Nie miałam żadnych komplikacji. Minus jeden, że na wizytę trochę się czeka. Tłumy do niego chodzą.

04 lis 2013 - 14:20:43

Znalazłam info, że przyjmuje też w Periomedyce, ale tam jest drożej. A mam aż 3 ósemki do wyrwania. Zadzwonię i dowiem się o terminy, Jeśli nie będą zbyt odległe to wybiorę się do niego.

10 lut 2025 - 15:25:29

Medfile to świetna opcja dla osób, które szukają lekarza bez zbędnego szukania po różnych stronach. Wszystkie potrzebne informacje, takie jak wolne terminy i opinie, są widoczne w jednym miejscu. Całość jest bardzo przejrzysta i prosta w obsłudze. Przetestuj sobie https://www.medfile.pl/gabinety/chirurg-stomatologiczny/warszawa. Mi zawsze udaje się znaleźć tam lekarza z dobrymi opiniami, do którego nie trzeba długo czekać na wizytę.

15 mar 2025 - 14:17:56

Halodoctor to przydatna strona, gdy trzeba szybko znaleźć lekarza na szybko. Widać od razu dostępne terminy i można się zapisać bez problemu oraz poczytać opinie o danym lekarz. Zobacz sobie https://www.halodoctor.pl/lekarze/chirurg-stomatologiczny/warszawa/

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

pępek, pomocy:(