gorący temat
dzisiaj o 17:26
Pełna opieka nad Twoim autem w Krakowie
dzisiaj o 16:15
dzisiaj o 15:13
dzisiaj o 13:36
domowe sposoby na zapalenie dziąseł
20.06 o 13:50
Dobre tabletki na wzmocnienie wlosow i paznokci
7.03 o 10:54
22.02 o 13:10
Jakie domowe sposoby na ból zatok?
7.03 o 10:53
17.03 o 17:05
SPIRULINA opinie o cudownej aldze Hit czy Kit?
25.10 o 12:56
Cytat
Danka7777
Mi pomogła belissa
Ja kiedyś brałam Merz Special i był naprawdę dobry
Oczywiście też skrzypowitę, ale tak jakoś po niej nie nie zauważałam zadowalających mnie efektów... Może po prostu mam już takie nijakie te włosy
Zaczęłam też brać biovital, tak jak czytałam wyżej, z ciekawości, ale to raczej na ogólne wzmocnienie, chociaż ma wit. z grupy B, więc na paznokcie i włosy może pomóc.
A co sądzicie o Inneov? Dość drogi, ale czytałam sporo pozytywnych opinii. Któraś z was może polecić?
ja łykam kapsułki z pilfood i fajnie się sprawdzają - szczególnie na włosy super podziałały
Też przyjmuję suplement z Pilfood. Co prawda mija dopiero pierwszy miesiąc, ale jestem dobrej myśli, bo już widać u mnie jakieś rezultaty. Zastanawiam się też czy by nie kupić szamponu od nich.
jak już ktoś pisał Merz Special, ja kupuję na allegro niemiecką wersję, jest tańsza bo więcej kapsułek i jakość lepsza
Wiecie co dziewczyny, chyba mnie przekonałyście. No i Urszula Dudziak i Kukuczka robią swoje Kupię w aptece butelke i wypróbuję na sobie.Cytat
apaszka13
Cytat
Dexa
No raczej... ona to ma 2x30 i jak wygląda i w ogóle, a co to Biovitalu to nawet czytając biografię Kukuczki natknęłam się na jego zdjęcie właśnie z Biovitalem. A ten to musiał mieć kondycję.
Nie ma co wyliczać kobiecie ile ma lat Ważne na ile się czuje, ot co! Biovital to mi się kojarzy, ze zawsze u mnie w domu na półce stał, miałam wrażenie, ze nigdy się nie kończy bo zawsze była nowa butelka w zapasie Trochę ten nawyk na mnie przeszedł.
ja jestem zdania, że jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego... ja o włosy specjalnie dbać nie muszę bo z natury są bezproblemowe, ale jeśli chodzi o paznokcie to już tak dobrze nie mam. zaczęłam stosować odżywkę i krem Unglax do paznokci no i jest o wiele lepiej. paznokcie bardzo mi sie utwardziły, wygładziły, bardziej lśniące są.
Ja na paznokcie polecam odżywkę 10 in 1 complete nail care LUXURY PARIS dla mnie jest rewelacyjna
a na włosy LOXON 2% do kupienia w aptece również super jak dla mnie
z tabletek Biotebal najlepsze jak dla mnie
To ciekawe, tylko nie mam zaufania jednak do allegro w kwestii produktów leczniczych. Za to teraz szykuje zamówienie w aptece internatowej - biovital zdorwie jest tam 18 zł tańszy niż w mojej aptece, jak wezmę 3 i coś jeszcze, to nawet wysyłka gratis...Cytat
veras
jak już ktoś pisał Merz Special, ja kupuję na allegro niemiecką wersję, jest tańsza bo więcej kapsułek i jakość lepsza
Na paznokcie - Unglax, na włosy najlepszy lotion od Pilfood, choć ampułki też są super!
Kilka rad ode mnie:
picie dużej ilości wody
dobra zbilansowana i zdrowa dieta
oraz przyjmowanie witamin z grup b6 oraz b12 ponieważ to one mają najlepszy wpływ na stan Waszych włosów...
warto jest również kupić soie jakiś suplement z chromem. Od kiedy sama stosuję taką suplementację zobaczyłam, ze stan moich włosów znacznie sie poprawił ( chociaż przyznam,ze na efekty musiałam trochę poczekać).
Mój numer 1 od lat to biotebal. tylko on mi tak naprawdę pomógł na wypadanie włosów. Można sie jeszcze wspomóc herbatką ze skrzypu polnego i pokrzywy. ewentualnie jeszcze coś z drożdżami.
U mnie zdał egzamin dopiero suplement diety, który zawiera dużą ilość krzemu w postaci ekstraktu z pędów bambusa oraz kwasu hialuronowego i biotyny. Jest w kapsułkach łatwych do połknięcia, a efekty wdziałam już po pierwszym opakowaniu. Jak widać efekty, to aż chce się łykać takie kapsułki. Jak do tej pory wydawałam mnóstwo pieniędzy, bez widocznych rezultatów, więc miła odmiana. Obecnie biorę ten <moderacja> gdyby ktoś zechciałby podejrzeć skład, czy kupić, pod linkiem info.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2018-04-10 07:42 przez moderator.
Polecam
odstawienie suszarki i prostownicy
duzo warzyw i owoców w diecie
picie dużej ilości wody ( nawet nie zdajecie sobie sprawy jak to wpływa pozytywnie na poprawienie stanu skóry, włosów i paznokci).
Jeśli chodzi o suplementy to dobre działanie mają:
witaminy z grupy B
suplement belissa
oraz polecany merz special