Obecnie rozmawiamy o:

Ważny temat

gorący temat

Randki Ulanów

wczoraj o 14:56

Randki Łęknica

wczoraj o 14:42

Randki Pieszyce

wczoraj o 14:33

zakupy internetowe

wczoraj o 14:15

Budowa domu

wczoraj o 14:07

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Cześć! Mam małego artystę w domu i chcę mu zapewnić trochę zabawy poprzez kolorowanie. Szukam dobrej strony internetowej, gdzie znajdę dużo kolorowanek do wydrukowania, zwłaszcza z postaciami z bajek, gier i filmów. Czy ktoś ma jakieś sprawdzone rekomendacje? Chciałbym, żeby była tam duża różnorodność kategorii, żeby dziecko mogło wybierać. Dzięki za pomoc!

Cześć! Jeśli chcesz znaleźć fajne kolorowanki dla dziecka, to mam dla ciebie świetną rekomendację. Na stronie coloringly.com znajdziesz ogromny wybór kolorowanek z różnych kategorii, które z pewnością zainteresują twojego malucha. Polecam zwłaszcza Kopciuszek kolorowanka do druku, ponieważ to jedna z najbardziej rozpoznawalnych postaci dla dzieci na całym świecie. Oprócz tego, na tej samej stronie znajdziesz także kolorowanki z bajki Kopciuszek, które mogą być doskonałą zabawą dla twojego dziecka. Możesz wydrukować te kolorowanki w wysokiej jakości i spędzić miłe chwile na kolorowaniu razem z maluchem. Mam nadzieję, że ta propozycja spełni oczekiwania twojego dziecka!

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

właściwe odżywianie