Obecnie rozmawiamy o:

Sprzątanie biur Olsztyn

dzisiaj o 16:06

prezent urodzinowy

dzisiaj o 15:11

Dekoracje ogrodowe

dzisiaj o 13:59

Jaki materac dla dziecka

dzisiaj o 13:37

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Kochani, proszę doradźcie.
W jaki sposób sformułować podanie do Dziekana uczelni, do której chcę się przenieść na studia?
Obecnie studiuję dziennie na uczelni X - studia magisterskie II stopnia, 1. rok
i chce sie przeniesc na ten sam kierunek na uczelnie Y - ale na studia zaoczne od 2 roku akademickiego.

i nie wiem ktora wersja podania jest lepsza:

1. Zwracam sie z uprzejma prosba o wyrazenie zgody na kontynuacje studiow II stopnia na kierunku ... w trybie zaocznym na ... (uczelnia Y ) od ( data rozpoczecia studiow ).

(...)

2. Zwracam sie z uprzejma prosba o przyjecie mnie na studia magisterskie na kierunku .... w trybie zaocznym od 2. roku akdemickiego, tj. od ... Pierwszy rok studiów na ww kierunku ukonczyłam na ... ( uczelnia X )

(...)

Załączniki:
- indeks
- zgoda Dziekana uczelni macierzystej

z góry ślicznie dziekuje za pomoc

Chyba 1, bo tam masz jasno napisane, ze to kontynuacja, ale tylko pod tym wzgledem spojrzalam.

wybrałabym pierwszą wersję

Też postawiłabym na pierwszą wersję :) Sama myślę o przeniesieniu się na inną uczelnię, bo dojazdy na obecną za dużo mnie kosztują. Ostatnio mignęła mi gdzieś reklama WSKZ i tak sobie myślę, że studia online to może być dla mnie strzał w dziesiątkę. :D

Szczerze mogę polecić rewelacyjna uczelnie https://wwsb.edu.pl/ Oferta edukacji jaką oferują jest bardzo atrakcyjna.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Angielski